Şimdi Ara

PS3 oyunu almak mı yoksa oyun laptobu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki arada bi derede kaldım size de bu konuda bi danışayım dedim.Elimde PS3 de Laptop da var iyi hoş güzel de..Laptop iyice eskidi ve yeni gelen oyunları kaldırmıyor artık.Bi MSİ GE60 filan alam diyorum ama şöyle bi ikilemde kaldım:PC ye kimi oyunlar çıkmaz oldu.Özellikle GTA manyağı olduğum için de bu ikilemdeyim ya zaten.GTA 5 PC için çıkmayacak gibi gözüküyor,çıksa bile o zamana kadar ben çatlarım .Ayrıca KYK da kalmak zorundayım düşünüyom PS3 ü oraya götürsem haşat olacak(Arkadaşları küçükken atarinin adaptörü ısınıyo diye kandıramayacağıma göre onlarda oynayacak bu sebepten mefta.. ) Laptop alsam maliyeti yüksek olacak ama oyunlar bi nevi daha ucuza gelecek.PS3 e oyun alsam bi oyun başlıyo 180 TL'den.Sizce ne yapmak gerekir bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBoss47 -- 10 Ağustos 2013; 4:51:16 >

• İhtiyacın neyse onu al ihtiyacın olan laptop gibi duruyor ösellikle kyk gibi bir yere ps3 götürme öaz sabret gta 5 için oyun çıktıktan 6 ay sonra pc de çıkar kesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam laptop aslında o kadar da eski değil ama ihtiyaç doğacak yine mecburen.Dediğin gibi KYK ya götürürsem onu ya mefta ya da indragandi gider gibi o PS3,hele hele KYK perdeler ve milletin orasını burasını sildiği havlular bile çalınan bi KYK ise.Kleptomani midir hobimidir anlamış değiliz halen.
  • Konu güncel arkadaşlar hepinizin mümkün olduğunca düşüncelerinize ihtiyacım var,MGS Phantom Pain de Pc ye çıkmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigBoss47 -- 10 Ağustos 2013; 15:06:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam laptop ve oyun u aynı cümlede kurmak bile güç PS3 al en azından sorun çıkartmaz
  • Oyun laptobumu olur la.
  • Laptop al çünkü ps3 öğrenci evinde kapanacağını sanmıyorum pert olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    11 yıl önce açıldı
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: onureyiz

Hocam laptop ve oyun u aynı cümlede kurmak bile güç PS3 al en azından sorun çıkartmaz

Öyle diyon da yurda kasa bilgisayarı nasıl götüreyim hocam :/ ps3 ü de götürsem hem odadakiler biz tv izleyecez diye bi taraflarını yırtacaklar hem de ps3 olduğunu duyan tanımadığım arkadaşlar odaya uğramaya başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BigBoss47

quote:

Orijinalden alıntı: onureyiz

Hocam laptop ve oyun u aynı cümlede kurmak bile güç PS3 al en azından sorun çıkartmaz

Öyle diyon da yurda kasa bilgisayarı nasıl götüreyim hocam :/ ps3 ü de götürsem hem odadakiler biz tv izleyecez diye bi taraflarını yırtacaklar hem de ps3 olduğunu duyan tanımadığım arkadaşlar odaya uğramaya başlayacak

O halde Laptop alman daha iyi olur senin için hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.