Şimdi Ara

Ps3 media server ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarımdan divx, mkv vb. oynatmak için ps3 media server v.1.50 yi kurdum. Kurulumunu ve kullanamayı bilen bir arkadaş yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 15 Şubat 2012; 9:56:03 >

• Bahsettiğiniz başlıkta media player ile mp3 çalmayı anlatıyor... benim aradığım şey Java ile çalışan ps3 media server adlı pc yazılımı ile alakalı türkçe bilgidir.

Şu başlıklarda akıl verme, adab öğretme heyecanından vazgeçersek, bu başlıklar boş polemikler ile dolup taşmaz. sizden sonrada polemiği gören geliyor ve google'a gereksiz bir arama sonucu daha ekleniyor.

edit; arada mesaj atan arkadaşlar mesajlarını silmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 16 Nisan 2012; 13:56:29 >
  • Şimdi;
    dün akşam Ps3 media server v1.50 adlı programı kurcalaya kurcalaya hem ps3-pc bağlantısını sorunsuzca kurdum, hemde wifi'den film ile neredeyse %95 aynı render kalitesinde akışkan yayınlayacak ayarlarıda yaptım. Altyazı dilini türkçe ve istediğim ölçülerde ayarladım. Sonra şöyle bir problem ile karşılaştım. Filmin frame saniyesi yada kapsadığı gigabyte'ı ne olursa olsun ".Mkv" uzantılı filmler 15-20 dk. arası şak donuyor.. Bunuda gidermeye çalışıcam.
  • Sorunların çoğunu yabancı kaynaklarda tavsiye edilen codec'ler ile çözüldü, wifi 1080p film akıcı oynatmıyor sadece, bunun nedenide modemimin 150mbs wifi olmasına karşın, Ps3'ün çekim gücünün 54 Mbs olması.
  • bu başlığı açtığın iyi oldu dostum. bende ps3 media server'ı kullanmaya başladım 2-3 hafta oluyor sanırım başlayalı. çok ince ayarlar var sanırım bazı seçenekleri kapattım ben akıcılık biraz düzeldi. ama 3d avatar 1080p izlerken dediğin gibi frame atlamaları ve kasılmalar oluyor. ağ kablosunu modeme modemden ps3e aktarmak yerine ağ kablosunu modemsiz direkt pc ile ps3 yaparsan bi nebze düzelme oluyor ama yine pek keyif vermiyor. bende ki ayarların şekli şöyle

Ps3 media server ayarları
  • arkadaşlar macbook ekran görüntüsünü ps3 media server ile doğrudan tv den izleyebilir miyim
  • ben herşeyi denedim, hiç bir şekilde ps3 media server kullanışlı değil. tek çözüm iyi bir medya player.. boşuna denemeyin, verem olursunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox Game Pass PC save almıyor
    10 ay önce açıldı
    Ps4 camera pc ye takılabiliyomu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler..:D
  • teşekkürler tam bu sistemi kuracaktım ama sizin öneriniz ile vazgeçiyorum. halihazırda laptopdan HDMI kablo ile bağlıyordum.

tek merak ettiğim konu: PS3 ten media server vasıtasıyla oynatmak ile laptopdan bir player ile oynatmak arasında görüntü kalitesi farkı var mı? buna dikkat eden oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spooky1905

teşekkürler tam bu sistemi kuracaktım ama sizin öneriniz ile vazgeçiyorum. halihazırda laptopdan HDMI kablo ile bağlıyordum.

tek merak ettiğim konu: PS3 ten media server vasıtasıyla oynatmak ile laptopdan bir player ile oynatmak arasında görüntü kalitesi farkı var mı? buna dikkat eden oldu mu?

görüntüde hiç bir fark olmaz.. dijital sinyal öyle kolayca eriyen birşey değil.. Egreat Media player aldım, Ps3'de satalı bir kaç ay oluyor. Ps3 devri kapandı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

arkadaşlar macbook ekran görüntüsünü ps3 media server ile doğrudan tv den izleyebilir miyim

ps3 media server programı sadece bilgisayarda yol gösterdiğin klasör/klasörlerdeki medyaları oynatıyor, bilgisayar masa üstünü projektör gibi yansıtmıyor..
  • Ben windows 7 ev grubu kurup deniyordum ps3 otomatik görüyordu. Ama firewall falan kapatmak gerekiyor birde mkv çalışmıyordu sanırım. Bu şekilde şarkı falan atmıştım hala duruyor şarkılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.