Şimdi Ara

PS3 Kulaklık Sorunu (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.PS3 üm için Samsung HM1100 marka/model kulaklık aldım.Ufak bir sorum var.PS3 te kulaklığı tanıtıp ayar yaparken mikrofondan kulaklığa ses gidiyor,normal menüye dönünce ses yine TV'den geliyor.FIFA 12 oynarken konuştuğumda ekranda hoparlör simgesi çıkıyor ancak ses kulaklığa gelmiyor.Kulaklık telefonda sorunsuz çalışıyor.PS3 için özel bir ayar mı var?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuru Altı Pilav -- 29 Ekim 2011; 11:07:27 >

• Up
  • system ayarlarında tanıtman gerekli registration password diye bir işlem istiyordu
    onu yaptıysan akabinde audio seceneklerinde input ve output da kulaklığını seçtiğinde aktif olması gerek

...menü isimlerini tam hatırlayamadığım için yazmadım ama eve geçtiğimde halen yazan olmamışsa bakıp tarif ederim..kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumi

system ayarlarında tanıtman gerekli registration password diye bir işlem istiyordu
    onu yaptıysan akabinde audio seceneklerinde input ve output da kulaklığını seçtiğinde aktif olması gerek

...menü isimlerini tam hatırlayamadığım için yazmadım ama eve geçtiğimde halen yazan olmamışsa bakıp tarif ederim..kolay gelsin..

O şifreyi girdim.Kullanma kılavuzunda yazıyordu şifre.Seste problem yok ancak ses deneme yaparken PS3 menüsünde ses geliyor.Sonrasında oyuna girince sadece online'daki kişilerin sesi geliyor.Oyunun seslerinin de gelmesi gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

system ayarlarında tanıtman gerekli registration password diye bir işlem istiyordu

O şifreyi girdim.Kullanma kılavuzunda yazıyordu şifre.Seste problem yok ancak ses deneme yaparken PS3 menüsünde ses geliyor.Sonrasında oyuna girince sadece online'daki kişilerin sesi geliyor.Oyunun seslerinin de gelmesi gerekmiyor mu?

yok malesef oyun sesleri bu tarz blueetooht kulaklıklardan gelmiyor

sony ultimate 7.1 tarzı tam kapsamlı kulaklık + mikrafonlarla oluyor o mevzu..

bunlarda sadece oyundaki arkadaşların sesi oluyor ses ayarlarını gene aynı ayar panelinden düzenleyebiliyorsun..

eğer sorunun ps3 cihazını tv yerine monitore taktıysan hoperlor takabilmek için ayrı bir aparat oluyor onu temin edebilirsin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

quote:

yok malesef oyun sesleri bu tarz blueetooht kulaklıklardan gelmiyor

sony ultimate 7.1 tarzı tam kapsamlı kulaklık + mikrafonlarla oluyor o mevzu..

bunlarda sadece oyundaki arkadaşların sesi oluyor ses ayarlarını gene aynı ayar panelinden düzenleyebiliyorsun..

eğer sorunun ps3 cihazını tv yerine monitore taktıysan hoperlor takabilmek için ayrı bir aparat oluyor onu temin edebilirsin..

Cevap için teşekkürler.Bunu öğrendiğim iyi oldu.Zaten TV'nin sesi aynı anda açık oluyor.Sanırım kulaklıktaki asıl amaç ayrı yerlerdeki arkadaşların birlikte hareket etmesi için iletişim kurmayı sağlamak.Ufak bir sorum olacak.FIFA 12 online oynarken konuşunca ekranda hoparlör simgesi çıkıyor.Yani karşı tarafa sesim iletiliyor değil mi?

• rica ederim..evi taşıdığım için geç yanıt veriyorum aslında...

fifa12'de gördüğün o simge sesinin gittiğine işaret doğru düşünmüşsün..

internet nakil olacağı için psn üzerinden kontrol edemem aslında fifa da açıp ses düzeyini kontrol eder sana bildirirdim ama artık haftaya anca :)

iyi oyunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.