Şimdi Ara

PS3 İLE TAKASLIK XBOX360 PAL PREMİUM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bulunan xbox360 premium pal ı yeni bi tane xbox360 hediye gelmesi nedeniyle PS3 ile takas yapmak istiyorum(bi tanede ps3 üm olsun). ürün temiz ve nerdeyse iki hafta falan kullandım tüm kutu içerikleri poşetleri herşeyi tertemiz duruyor. ve yanında bir tanede orjinal vga kablosu da vereceğim(x360 ı monitöre bağlamak için). herhangi bir kırmızı ışık görmedi bunun garantisi verebilirim istediğiniz kadar deneyebilirsiniz her oyunla bunuda garanti ediyorum.

Bu arada LİVE dan Ban yemedi arkadaşlar...!
    ve hala 3 adet toplamda 3 aylık live GOLD hakkı da duruyor.
    herkeze iyi günler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@r@K@L3M -- 28 Eylül 2007; 15:08:18 >

• SELAM ARKADAŞIM XBOX 360 IN HANGİ ÜRETİM TARİHLİ ACABA.
  • 2006 6. ay ama ben makinayı temmuz da aldım eğer kırmızı ışıkdan dolayı soruyorsan bu iş tarih vs.. işleri değil bunu biliyorsundur. benim makinadan çok çok daha yenileri kırmızı verdi ama ilk aldığım makinayı(2006.1 tarihliydi) 8 ay kullandım sonra sattım ve 1.5 senedir hala çalışıyomuş ve tekbir kırmızı ışık bile vermedi oda. makinayı daha anca şu son iki hafta da oynadım(tatil vs.. gezme derken anca) üzerlerindeki yapışkanlar dahi duruyo. bir kere live girdim oyun oynadım ban yemedim güncellemeleri yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 ile Xbox 360 takas edilirmi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.