Şimdi Ara

Ps3 Harddisk Hatası İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim ps3 20 gb ntsc-j ilk çıkan versiyonlardan 160gb yükselttim, makine fanı çok hızlı çalışmaya başladı oyunlarda donma ve bazen açmama sorunu oluyor en son corrupted data hatası verdi yes/no seçeneğinde yes işaretleyip tarama yaptı ve menüye döndü şimdi bu olay nedir harddisk hatasımıdır bana sanki öyle gibi geldi yedek alıp formatmı atmak gerek back up yapsam format atıp restore etsem olay çözülürmü yardımlarınızı bekliyorum

• HDD 5400rpm mi?Vay be 20 gb kaç yıllık makina öyle
  • sanırım öyle hdd alalı 3-4 sene falan oldu çok dayanıklıymış bu fat 20gblık model bu zamana kadar dayandı
    Bu arada sorunuma yardımcı olacak kimse yokmu yaw
  • Başka HDD dene yada ps3 tamir edebilecek bi yere götür bende yeni olduğumdan bilmiyorum.ama hdd ile ilgili 4gb olayı felan vardı hafıza formatı felan bi onlara bak istersen
  • Backuplayip buyuk restore yap cozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutillo

arkadaşlar benim ps3 20 gb ntsc-j ilk çıkan versiyonlardan 160gb yükselttim, makine fanı çok hızlı çalışmaya başladı oyunlarda donma ve bazen açmama sorunu oluyor en son corrupted data hatası verdi yes/no seçeneğinde yes işaretleyip tarama yaptı ve menüye döndü şimdi bu olay nedir harddisk hatasımıdır bana sanki öyle gibi geldi yedek alıp formatmı atmak gerek back up yapsam format atıp restore etsem olay çözülürmü yardımlarınızı bekliyorum

Ve fan in hafizayla alakasi olmaz o fat ps3 lerde belli sure snra olabilcek bi olay
  • yok fanla bu olay ayrı bir konu zaten onun için kadıköyde soğutma işlemleri yapılıyor oraya götürmeyi düşünüyorum ama oyun oynarken oyundan atıp siyah ekran da kaldı ve pib sesi gelip kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyordu
    Hdd içinse backuplayıp format atacam başka yolu yok herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.