Şimdi Ara

ps3 fiyatı iyimi gözüküyor SİZCE???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk olarak şunu soleyım forum kuralarını okudum kırma işlemiyle ilgili sorular yasakmıs.fakat ben kırılmıs bır cıhazın fıyatı hakında bılgı almak istiyorum.umarım kuralara aykırı birşey yapmıyorumdur. neyse sorum şu:

ps3 320gb sıfır

2.ds3 kol orjinal

30 tane oyun

1.4 hdmı kablo

cfw

orjinal 1 tane oyun

move starter pack+dan 2.move kol

hepsi dahil 950 ye bırakırım dedi adam.

nasıl?

birde birşeydaha sorucam.ben sımdı ilk sahte alıp butun oyunların sıgnle player bolumlerını oynayıp sonra orjinale geceıp psn alıp onlıne oynayabılırmıyım.

not:lütfen orjinal al takas et aynı fıyata gelir tarzı yorumlar yapmayın.

teşekürler....

• ıh ıh

orjinal al

korsan oyun mantıksız cfw desen bekle bekle kırılsın
  • Fiyat güzel.
  • Şahsi fikrim hiç bulaşma ve bana görede fiyatta çok degil aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 17 Eylül 2011; 0:55:32 >
  • adamla konusucam 850 900yaparsa alıcam.

şu soruyada cevap alırsam sevinirim.

ben sımdı ilk sahte alıp butun oyunların sıgnle player bolumlerını oynayıp sonra orjinale geceıp psn alıp onlıne oynayabılırmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

adamla konusucam 850 900yaparsa alıcam.

ben sımdı ilk sahte alıp butun oyunların sıgnle player bolumlerını oynayıp sonra orjinale geceıp psn alıp onlıne oynayabılırmıyım.

Olur tabi bende oyle yaptim ama ben iki oyun bitirip orjinale gectim tavsiyem herzaman orjinal kullanman bu arada fiyat feci pahali bak sahibinde bi ilan var onabak gozune ilisir hemen 680 tl civari 15 oyun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

quote:

Orijinalden alıntı: ozican0148

adamla konusucam 850 900yaparsa alıcam.

Olur tabi bende oyle yaptim ama ben iki oyun bitirip orjinale gectim tavsiyem herzaman orjinal kullanman bu arada fiyat feci pahali bak sahibinde bi ilan var onabak gozune ilisir hemen 680 tl civari 15 oyun var

yanında move varmı ama?

ve kaç gündür bakıyorum ama 680 e bu ozeliklerde urun yok bulamadım belkıde:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozican0148 -- 17 Eylül 2011; 2:43:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar fiyat nasıl
    10 yıl önce açıldı
    Laptop Aldım Sizce Nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit :move ları görmemiştim iyiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 17 Eylül 2011; 2:47:33 >
  • beyler olumlu cevaplar geldiğine göre ilk iş yarın aleti gidip almak.herkese teşekürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.