Şimdi Ara

Ps3 Fifa 11 maç esnasında takılma sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar baslıktada belirttiğim gibi hem multiplayer hem normal hazırlık macı yaparken yada netten online oynarken maç esnasında takılma oluyor
    fifa 2010 da online macta 1-2 saniye mac takılır solda yuvarlak loading isareti dönerdi sesler dewam ederdi bağlantıdaydı problem
    ama fifa 2011 de maç ta 2-3 saniye donuyor seslerde kesiliyor yani baglantıyla bir alakası yok aynı sorunu yaşayan varmı sorunun sebebi ne olabilir?

• Aynı sorun bende de var,1-2 saniyelik donma oluyor ve sonra tekrar devam ediyor.Çözüm önerilerinizi ben de bekliyorum.

Saygılarımla;
  • hocam neredeyse herkeste var
    ılerde bır update ile duzelecektır dıye dusunuyoruz
  • Bu birçok kişide var en azından başka bir konuda okumuştum olduğunu bir kaç kişide daha..Bende de var tabiki ancak ben fifa 10 oynamadım okuduğum yerde fifa 10 çıktığındada bu problemin aynısının olduğu;sonra bir patchle düzeltildiği yazılmış.Sanırım yine düzeltirler o kadar sorun edilcek birşey değil.
  • Burda kafede jailbreak ile oynuyor elemanlar bende oynadım sıfır takılma bence oyunu okuma sorunu yaşıyor ps3 ama oyundan dolayı gözle alakası yok hdd den okuduğunda sorun yok anlatabilmişimdir işallah
  • bnde yok ama

ALLAH düşmanımın başına donma lag kasma vermesin :D

sizinkide düzelir inş

ama patch yaparlar eminim yani

adamlar kod koydu o kadar para kazanmak için hakkını versinler !
  • Tavsiyem Pes 2011 al takılma yok fifa gibi değil.

tamam vurmayın şakaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğurtluMakarna -- 3 Ekim 2010; 23:07:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    pes 2019 60 FPS SORUNU BAŞLADI
    5 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkdaşlar sorun sadece PS3 Slimlerde var easportsun forumlarını okuyum çözümü yok update bekliyoruz bende konsolu alalı 1 ay olmadı tribe girdim ama gereksiz ve sunuda belirtmeden gecmiyim bir pes fanı olarak söylüyorum fifa pesi beşler :D
  • Bu sorun bendede var çözümü bulunamadımı hala???
  • Aynı sorundan ben de müzdaribim. Oyunu alalı 1 ay olmuştu, gayet güzel oynuyordum. Son birkaç gündür gerek online, gerekse makineye karşı oynarken takılıyor. Antremanda dahi takılma oluyor. Durduk yere neden oldu anlamış değilim.

Dikkat ettim, bu başlığa ilk yazılar 3-4 ay önce yazılmış ve yakında yama çıkar denilmiş. Acaba halâ çıkmadı mı yama, bir bilgisi olan var mı?
  • Aynı sorun benim tanıdığımdada var oyunu ikimizde aynı yerden almamıza rağmen bende hiç takılma yok fakat onun bir maçta ortalama 3-4 kez 3-5 saniye arası değişen takılmalar oluyor.makinalarımız farklı benim eski kasa onun ki ise slim. sanırım slimlerden kaynaklanan bi sorun. EA nın en kısa zamanda bunu çözmesi lazım ama oyun çıkalıda baya bi oldu hiç öyle bir patch falan yayınlanmadı daha
  • arkadaslar bende de aynı sorun mevcut,,slim makina 2 aylık..diğer oyunlarda olmamasına ragmen fifa 11 de takılma oluyor...büyük bir güncelleme gelıyor ama fifa 11 ultımate için 17 şubatta yayınlanacak ama bu sorun için yapılacak bırsey var mı onu bılemıyorum.. ayrıca devre arası transferleri de inşallah eklerler...
  • hiçbir updatede bu sorun çözülmedi. adamlara bak ya şeytan diyo git pes al ama yapamıyorsun fifa gibi oyun bırakılır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senola

arkadaslar bende de aynı sorun mevcut,,slim makina 2 aylık..diğer oyunlarda olmamasına ragmen fifa 11 de takılma oluyor...büyük bir güncelleme gelıyor ama fifa 11 ultımate için 17 şubatta yayınlanacak ama bu sorun için yapılacak bırsey var mı onu bılemıyorum.. ayrıca devre arası transferleri de inşallah eklerler...

aynen ya bi yapmadılar şu transfer işini. simao hala atletico madrid' de. oynayamıyorum onunla hep yedek bırakıyorum sinirim bozuluyor nasıl gider simao atletico madridden :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 4 Şubat 2011; 0:11:58 >
  • Az evvel support.ea.com adresi üzerinden sorunu bildirdim. Zaten günde onlarca mail alıyorlardır ama bir tane de benden olsun dedim. Zamanı olanlar 3-4 dakikasını ayırıp mail atsınlar bence, baskı kurmak belki gerekli yamayı çıkarmalarını hızlandırır.

Açıkcası bu sorun devam ettiği sürece FIFA oynamanın hiçbir anlamı ve zevki yok. Kafayı yedirtiyor insana, dakikada 4-5 defa takılma-donma olmaz ki
  • arkadaslar nba2k11 oynuyorum grafıkler mukemmel ve 1080 p ye kadar cıkıyor,,takılma olsa onda olması lazım dıye düşünüyorum,, ps3 makınada problem oldugunu düşünmüyordum ama başka arkadasımın ps3 slım 320 lık makınasında fıfa da donma olmadı,,onu da anlamadım gitti...ayrıca nba2k11 i almayanlara şiddetle tavsıye ederım...fifa yı solladı fıfanın yüzüne bakmıyorum uzun zamandır...
  • Donanimhaber ve internetteki farklı forumlardan anladığım kadarıyla sadece slim kasalarda karşılaşılan bir durum. Ben 2 ay önce, içerisinde 3.40(veya 3.41) sürümü kurulu olan 160 GB Slim kasa almıştım. Sonrasında 3.55 sürümü için update yaptım ve uzun süre sorunsuz oynadım. Ama ne olduysa sonra birden bire takılmalar olmaya başladı.

Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar; benzeri zamanlarda, benzer model ve versiyonlu makinelerden alsıysalar belki oyun ile cihaz donanımı arasında bir sorun olabilir. Sonuçta zaman zaman cihazların modeli değişmese de kullandıkları iç donanımlar değişebiliyor.
  • bende enjoya katılıyorum bendekı ilk ps3 slım makınam da fıfa 11 de takılma olmuyordu daha sonra makınam bozuldu servıse gönderdım ve sony sıfırını gönderdi yeni makınamda 3.55 güncellenme yaptım ve takılma sorunu başladı sıfır olmasına ragmen bu hatayı yaptı..
  • Hadi bakalım iz sürmeye devam. EA Sports'dan önce biz bulacağız sorunun nedenini :)

İş yerimde 3 arkadaşım da Slim kasa var(1-1.5 yıl önce almışlar) ve FIFA 11 kullanıyorlar. 3.55 update yapmalarına rağmen onlarda hiçbir sorun yok. Ben acaba yeni makinelerde mi çıkıyor bu sorun dedim.
  • Arkadaşlar, geçen gün gönderdiğim sorun için sağolsunlar az önce cevap göndermişler. İş yerinde olduğum için uzun uzun okuma şansım da, deneme şansım da olmadı. Ama İngilizcem fena değildir hemen denerim diyenler için gönderdikleri çözümleri iletiyorum. Akşam deneyip başarılı olursam ayrıca buraya durumu yazarım.

3 farklı çözüm önermişler, ilk çözüm işer yaramazsa ikinciyi deneyin demişler. 3. adımda işe yaramazsa farklı bir izleme sorun tespit etme yolu da anlatmışlar ama, o biraz kastırıcı gibi :)

We apologize for the inconvenience caused to you. This could be an issue involving corrupt game save files. You will need to remove game related save data. I'll advise you to transfer your game save files to a memory card and once you have copied the files on the memory card, delete the game save files from the console hard disk by following the below given steps.

1. Press the PS button on the controller to enter the PLAYSTATION 3 XBM (XrossMediaBar).
    2. Select the Game tab.
    3. Select the Save Data Utility and press the X button.
    4. Delete the file related to the game.

Please perform the troubleshooting tips listed below:

1.Turn off your modem and leave it un powered for two minutes before restarting it. (This process will restart your Internet connection.)

2.Open the appropriate ports for the PLAYSTATION Network :-

http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=11509

3. Try to clear cache of your console.

To clear the Cookies and the Cache, please follow these steps;
    1. From the XMB menu, select Network.
    2. Select Internet Browser.
    3. After the Internet Browser appears press the Triangle button.
    4. Select Tools on the Options menu.
    5. Select Delete Cookies or Delete Cache then select Yes to confirm.

I hope that this will resolve the situation.

If your issue still persist, I would request you to please run a trace for us to review the data loss from the server. In order to do this, you will need to have a PC that shares the same Internet connection you are attempting to use with your PLAYSTATION 3.

1Using your Internet browser on your PC, click the following link to download the UOTrace program:ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe
    2.Run UOTrace. (If a pop-up box appears telling you 'UO Server List not found,' click No.)
    3.Click the Options menu at the top of the window and select Advanced.
    4.In the rectangular window where the server is listed, type in easo.ea.com.
    5.Click the Trace Route button, which is the fourth button from the left.
    6.After the trace route has completed, click the Poll button, which is two buttons to the right of the Trace Route button.
    7.Let it send around 100 or so packets then click Stop Poll.
    8.Click Edit and select Copy.
    9.Click the Start button (Windows button for Microsoft Windows Vista) on the Windows Taskbar.
    10.Select All Programs.
    11.Select Accessories.
    12.Click Notepad.
    13.From the menu toolbar, click Edit and click Paste.
    14.From the menu toolbar, click File and click Save.
    15.Repeat steps 2 through 14 so that you have two separate files for us to compare and review.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-joy -- 8 Şubat 2011; 16:15:59 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.