Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 22:30`da klupte olun allah askina...Toplanma saatini degistirelim gerekirse.
  • Online'im suan bekliyorum.
  • 4 mac daha macin adami olursam son sprint accomplishmentini bitiricem onu yapip geliyorum..
  • Make a goal line clearance accomplishmenti becerebilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-eagle

Make a goal line clearance accomplishmenti becerebilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

Bugn 10 30 da klupteyim.

benim baglantı pert
  • Beyler hala kanatlardan gitmeye çalışıyoruz yapmayın etmeyin allah aşkına kaç kere dedik ya.Orta alanda pas yapın bi ara passing %80 den aşağı oynamıyorduk şimdi %70 i zor geçioz çok az paşlaşıyoruz her atağa hızlı çıkıyoruz.

Birde bugün bizim kaleci topu dikicek radardan bir baktım 5 kişi forvetteyiz.Olmaz yani böyle.Harbiden forvet oynamak isteyen varsa bir kaç maçlığına geçsin ama normal zamandada yerini kaybetmesin lütfen.Herkeste koşmasın orta alan çok koşuyor koşmadan sakin paslarla forveti besleyelim.

Pas olayı demişken birara çok güze hava yakalamıştık sıkıştığımızda geri dönüyorduk sakin paslaşıyorduk.Onu tekrar yapalım arkadaşlar.Kulaklık var ancak kimse konuşmuor takımda kim "at topu bana" dese zaten kimdeyse top atıyor o arkadaşa.O yüzden konuşarak top kimdeyse yardımcı olalım o arkadaşa.Sonutçta bazen boştaki arkadaşımızı bile göremiyoruz bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR
    Sonutçta bazen boştaki arkadaşımızı bile göremiyoruz bazen

bu boştaki arkadaşı görememe durumunu ben anlamıyorum bir de sıkışmış arkadaş var onu da göremiyoruz herhalde. Dün en boş anlarımda pas alamadım bana vermek yerine forvete pas atmak tercih edildi. Forvet müsaitse tabiki verilsin ben sonuçta geride oynuyorum.

Ama forvet defansın arasında kaybolurken daha ayağına topu alır almaz defanstan baskıyı yiyip kaybediyorken o verilen pasın hiçbir anlamı yok, kaleciye bile dönsek daha mantıklı en azından top bizde kalır. O yüzden en başından beri diyorum ki CM'ler CAM ve CDM sürekli yer değiştirerek ve kısa paslarla oynayalım diye bunu yapınca barcelona gibi oynuyoruz ve 10 maçın 7 sini kazanıyoruz 3 maçında en az birinde berabere kalıyoruz. Geçen haftaki galibiyet serilerini hatırlayın... Dün en son bir ara anylerle paslaşıp atağa çıkardım takımı belki dikkatinizi çekmiştir verkaçlarla, işte yenildiğimiz takımlar da kendi arasında yapıyor bunu (anysiz) ama biz bir türlü yapamadık, (any olanlarla bunu sürekli yapmama fırsat vermeden pas istiyorsunuz bir de, önde oynayanlar ben sıkışık değilsem pas istemesin artık, lütfen). Hepimiz topu alınca bir etrafa bakıyoruz bir top sürüyoruz ya da topu aldığımız anda baskıyı yiyip topu kaybediyoruz. O yüzden boştaki arkadaşı görememeyi anlamadığım gibi sıkışık arkadaşı da göremiyoruz onu da anlamıyorum. Dün en az 4-5 kere etrafım sarıldı pası aldığım anda, topu sağa çek sola cebelleşiyorum biriniz yaklaşsın diye herkes ileri koşu yapıp pas alma derdinde. İleri koşarak atak yapmak kolay önemli olan geriye çıkarak pas almakta, ileriye pas atmak kolay önemli olan yanındakiyle verkaç yapıp rakibi oyundan düşürmek. Normal maç yapsak muhtemelen hepiniz beni yenersiniz belki fark atarsınız, çünkü hakkaten iyi oyuncularsınız ama pro olarak sahaya çıktığınızda hala kendi başınıza oyunuyormuş gibi düşünüyorsunuz sanırım. Pro oyun modu normal moddan FARKLI, basit oynamalıyız...

Not: Sizi yargılamıyorum yine eskiye döndük o yüzden yazdım bunları, yoksa dün ben de kötü oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALPeeR-

quote:

Sonutçta bazen boştaki arkadaşımızı bile göremiyoruz bazen

bu boştaki arkadaşı görememe durumunu ben anlamıyorum bir de sıkışmış arkadaş var onu da göremiyoruz herhalde. Dün en boş anlarımda pas alamadım bana vermek yerine forvete pas atmak tercih edildi. Forvet müsaitse tabiki verilsin ben sonuçta geride oynuyorum.

Ama forvet defansın arasında kaybolurken daha ayağına topu alır almaz defanstan baskıyı yiyip kaybediyorken o verilen pasın hiçbir anlamı yok, kaleciye bile dönsek daha mantıklı en azından top bizde kalır. O yüzden en başından beri diyorum ki CM'ler CAM ve CDM sürekli yer değiştirerek ve kısa paslarla oynayalım diye bunu yapınca barcelona gibi oynuyoruz ve 10 maçın 7 sini kazanıyoruz 3 maçında en az birinde berabere kalıyoruz. Geçen haftaki galibiyet serilerini hatırlayın... Dün en son bir ara anylerle paslaşıp atağa çıkardım takımı belki dikkatinizi çekmiştir verkaçlarla, işte yenildiğimiz takımlar da kendi arasında yapıyor bunu (anysiz) ama biz bir türlü yapamadık, (any olanlarla bunu sürekli yapmama fırsat vermeden pas istiyorsunuz bir de, önde oynayanlar ben sıkışık değilsem pas istemesin artık, lütfen). Hepimiz topu alınca bir etrafa bakıyoruz bir top sürüyoruz ya da topu aldığımız anda baskıyı yiyip topu kaybediyoruz. O yüzden boştaki arkadaşı görememeyi anlamadığım gibi sıkışık arkadaşı da göremiyoruz onu da anlamıyorum. Dün en az 4-5 kere etrafım sarıldı pası aldığım anda, topu sağa çek sola cebelleşiyorum biriniz yaklaşsın diye herkes ileri koşu yapıp pas alma derdinde. İleri koşarak atak yapmak kolay önemli olan geriye çıkarak pas almakta, ileriye pas atmak kolay önemli olan yanındakiyle verkaç yapıp rakibi oyundan düşürmek. Normal maç yapsak muhtemelen hepiniz beni yenersiniz belki fark atarsınız, çünkü hakkaten iyi oyuncularsınız ama pro olarak sahaya çıktığınızda hala kendi başınıza oyunuyormuş gibi düşünüyorsunuz sanırım. Pro oyun modu normal moddan FARKLI, basit oynamalıyız...

Not: Sizi yargılamıyorum yine eskiye döndük o yüzden yazdım bunları, yoksa dün ben de kötü oynadım.

Dediklerine katılıyorum abi.Bir akşamda yaptığımız tüm maçlarda toplasan 3-4 kere x'e basıp top istiyorum anyden zaten pas atamıyor birde ileri hattaki uğur,ben,selçuk veya kim oynuyorsa işte pas isteyince çok kötü pas atıyor.İlerideki arkadaşlar eğer çok sıkışıksa defans pas istesin.

Alper abi anyleri sen kontrol et(any almadan) yani demek istediğim;

X basarsanız any size pas atar.

O tuşuna basarsanız(şut tuşu) top rakipteyse bizi anyler press yapar.Top bizim any deyse şut tuşuna basarsanız olabildiğince ileriye atarlar topu.

Demek istediğim alper abi any seçmesin ama anyleri o kontrol etsin başka kimse kontrol etmesin bir kaç kişi aynı anda X'e basınca saçmalıyorlar.Kim boştaysa o pas istesin.Onun haricinde diğerleri X'e basmasın ileri hattımızdakiler.Alper abide şut tuşuna basarak anyleri yeri geldiğinde presse soksun yada top bizim anydeyken defansta sıkışıksa şut tuşuna basarak anynın uzaklaştırmasını sağlasın topun.Defansta müsaitse defans ve defansif orta sahalardan kim müsaitse topu o istesin anyden.

Arkadaşı görmeme olayına gelirsek bazen bendede oluyor bu bana normal geliyor görememek.O yüzden kulaklıklarla haberleşmek önemli deyip duruyorum.Kim boştaysa ne bileyim "Arda pas at boştayım" ,"Arda arkandayım,yanındayım" gibi uyarılarda bulunursak birbirimizi daha yardımcı oluruz.Yoksa tabiki alper abinin dediği gibi dolu olan arkadaşa pas atmak çok gereksiz.Zaten yapmamalıyız oyuu açmalıyız ama kulaklıklada birbirimizi uyararak boşta olduğumuzu daha rahat hareket ederiz diye düşünüyorum.

Şu kanatlardan gitme olayınada bir son verelim tabiki kanatlarıkullanıcaz ama %80 kanatlardan hücum ediyoruz şuan.GEçen haftalar çok güzel bir hava yakalamıştık %80 pas oranı ile orta sahadan basit paslarla çıkıyorduk.Forvetlerle forvet arkası oynayan arkadaşlarla ver kaça girerek çok güzel pozisynlar yaratıyorduk.Lütfen aynı şekilde oynayalım.Forvetlerde kanata doğru kaymasın.

Not: Ben bazen forvet oynarken kanata kayıyorum çünkü atak kanattan geliyor orada top kaybı olmasın diye pas almak için.Orta alanı kullanırsak bende kanada kaymam.

Umarım dediklerim anlaşılmıştır ve bu akşam bunarı uygularız.Boşuna bu kadar yazı yazıp sonrada uygulanmayınca ister istemez sinirleniyorum.Boşuna konuşmuş olmak hoşuma gitmiyor.Lütfen dikkat edelim bu akşam.

• Dun aksam sanssiz maclar kaybettik.bugun 22:30 gibi online olurum lutfen herkes saatinde online olsun
  • Beyler takım olarak genelde iyiyiz. ara sıra tökezliyoruz doğrudur. dün 3-1 yenildiğimiz 7000 küsurlu takımın oyununa hayran kaldım. tık tık paslarla sanki pro mod değil h2h maç gibi oynadılar. biz dönüp dönüp aynı şeyleri konuşuyoruz. açık konuşayım hiç kimse mevkisini korumuyor.uğur daha gelmemişti cam oynuyordum. hücumdaki diziliş nasıl olmalı? forvetler ceza sahasında veya önünde cam arkalarında cmler cam'nin arkasında cdm orta saha civarında olmalı. ama inanın cam oynayan ben cmlerden yer bulamadım ceza sahası yayı üzerinde. böyle olunca rakipten dönen top cmlerin beklemesi gereken yere düşünce rakibe gidiyor. sonra okadar ileride kalınca başlıyoruz geriye koşmaya. klişe bir laf ama ömer üründül'ün kulakları çınlasın bloklar arası mesafe artınca topla oynama yüzdeside düşüyor. pas yüzdeside. oyunun bu modunda tek pas sakin oynamayı seviyorum. gereksiz maceralara (en azından skor olarak fark atmamışsak) girmiyorum. istatistikler pro club menüsünde squad içinde var bildiğiniz gibi. herkes oradan bakıp kendi özeleştirisini yapar.

şu konu hakkında kesinlikle eminim. takımda herkes iyi niyetli oynuyor. boştaki arkadaşına pas aktarmaya çalışıyor. bazen oyundaki lag yüzünden veya istediğimiz adama pas vermeyerek hatalar yapabiliyoruz. bunlarda bana göre sıkıntı yok. bencillik yaparak bomboşken bile pas verilmez ise sıkıntı var. bence şu ana kadar öyle bir şeye rast gelmedik. ama takımda gereksiz bir heyecan var. 3 pas ile gol yapmaya çalışıyoruz. orta sahada yan paslaşma yok. atak olgunlaşmıyor, golde olmuyor. bırakın golü pozisyon bile olmuyor.

takımdan tek ricam pas pas pas.

• Dün takımda kötü oynayanlardan biriydim, ama bikaç söz de ben diyim bari

Herkesin isteği ve oynamaya çalıştığı oyun stili pasa dayalı. Bunu bende savunuyorum. Hatta takıma ilk geldiğimde var olan 4-3-3 taktiğinin değişmesi gerektiğini hep söyledim ve Alper abinin önerisiyle orta alanı bol bu taktiğe geçtik. Performansımız gün ve gün ilerleyeceğine, bir gün çok iyi bir gün eskisi gibi, bir gün idare eder şeklinde dengesiz dengesiz gidiyor.

Bu taktik de asıl önemli olan şey paslaşma ama bunu 3 tane orta saha elemanına bırakmadan. Bu taktik de önemli mevkilerden biri CAM dir. orta alanda pas alış verişine yardıma gelmeli. Ben topu CM deyken ne zaman alsam ya 2 adım gerimde Alper abi boş yada bekler... Diğer herkes gole koşuyor, ve ister istemez taktik üçgenle ara paslara dönüşüyor...

Pas yüzdesini biraz arttırıp, sabırlı hücum edersek skor kendiliğinden gelir. Bunu kendime de söylüyorum, herkes içinden pay alsın ve kimse kahraman olmak için uğraşmasın. Herkes görevini yapsın ve Mehmet'in bitirdiği gibi pas pas pas...

• Kacta toplaniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk-eagle

Kacta toplaniyoruz

22.30
  • Ben bu akşam yokum beyler. Kolay gelsin size.
  • Bundan sonra CAM olarak oynayacağım takımda.Daha verimli olduğumu düşünüyorum.Dün fena paslaşmadık.Ancak şu %100'lük pozisyonları atmamız lazım.Yemin ediyorum o yüzden maç kaybettik dün akşam.Kaleci ile karşıkarşıya belki 6 defa kaldık dün akşam hiçbirini atamadık olmaz böyle ya zamanında pas vermiyoruz yanımızdak arkadaşa yada rakibin kalecisine nişanlıyoruz topu.Dediğim gibi dün akiam tek sorunumuz %100 net golleri atamamamız.Birde şu CMler ileri çıkmaktan vazgeçsin defanstan topu alıp oyunu açmanız gerekirken 4-5 kişi forvetteyiz.Kaç kere söylemem lazım?Forvet oynuyorum gidip ortasahadan top alıyorum forvetteki bolluk yüzünden.CMler ileri çıkmasın çok yani forvete kadar gelmesin ortasahamız çok boş kalıyor ozaman.Herkes yerini korusa,%100lük golleri kaçırmasak hiçbirsıkıntımız yok bana göre.orta alanada geçtim forvete uğur geçsin uğur camda yapamıyor forvet gbi oynuyor.CMler, ben ve alper abi güzel paslaşırsak problem yok.

• Bu aksam besiktas macindan sonra acacagim
  • CAM oynayamadigimi soyleyecektim de alacagim tepkiyi kestiremedigim icin agzimi acmadim.Aklima gelen ilk ve tek seyi soyleyeyim : Karsi karsiyalarda topu suren kisinin arkasindan takip edin,onune gecmeyin.Kisacasi ofsaytta takip etmeyin.Dun pas atmayi dusunurken surebildigim kadar surdum topu.Pas atmak icin zaman ararken arkamdan gelen adam yapisti,pas atayim dedim herkes ofsayttaydi.Suta bastigimda adam hamleyi yapti vuramadan aldi topu zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

CAM oynayamadigimi soyleyecektim de alacagim tepkiyi kestiremedigim icin agzimi acmadim.Aklima gelen ilk ve tek seyi soyleyeyim : Karsi karsiyalarda topu suren kisinin arkasindan takip edin,onune gecmeyin.Kisacasi ofsaytta takip etmeyin.Dun pas atmayi dusunurken surebildigim kadar surdum topu.Pas atmak icin zaman ararken arkamdan gelen adam yapisti,pas atayim dedim herkes ofsayttaydi.Suta bastigimda adam hamleyi yapti vuramadan aldi topu zaten..

Olum sen forvette oynayamiyon napcaz senle bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

CAM oynayamadigimi soyleyecektim de alacagim tepkiyi kestiremedigim icin agzimi acmadim.Aklima gelen ilk ve tek seyi soyleyeyim : Karsi karsiyalarda topu suren kisinin arkasindan takip edin,onune gecmeyin.Kisacasi ofsaytta takip etmeyin.Dun pas atmayi dusunurken surebildigim kadar surdum topu.Pas atmak icin zaman ararken arkamdan gelen adam yapisti,pas atayim dedim herkes ofsayttaydi.Suta bastigimda adam hamleyi yapti vuramadan aldi topu zaten..

Olum sen forvette oynayamiyon napcaz senle bilmiyorum

Neyse simdi.. Klup toplanma gunlerini azaltalim diyorum ben.Haftada 3-4 yapalim.H2H oynamakta istiyorum,okuldan arkadaslarimla da oynamak istiyorum.Her aksam davet atiyorlar reddetmek zorunda kaliyorum.Klube de vakit ayirmak istiyorum..Her gun oynamak takima iyi mi geliyor kotu mu geliyor onu da anlayamadim...

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.