Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün Mehmet rahatsızdı erken kapattı geçmiş olsun havalar soğudu dikkat etmek lazım, Erdi de ps3'ü açık unutmuş heralde ne msj'a ne chat'e cevap verdi. Hiç açmayanlar da var. Herkesin işi varsa ya da gelemeyecek durumdaysa konuşsaydık ve bir hafta ara verseydik o zaman. Her akşam psn açık bekliyoruz uğur ve ben, 4-5 kişi olabilir miyiz diye? Kimse yanlış anlamasın sonuçta bir oyun, tabi ki günlük aktiviteler arasında en son sırada; herkesin önemli işleri var, dersi var, ailesi/karısı/kız arkadaşı var, sorumlulukları var bugun ben beklerim yarın siz. Ama bekleyen boşa beklemesin diye diyorum.

Bugun, yarın ve cuma gelebilecek olanlar kimler foruma yazalım, gelemeyenlerin yazmasına gerek yok, akşamları kulube gelenler de ona göre beklesin. Ya da dediğim gibi Arda tekrar gelip takımı toplayana kadar ara verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 23 Kasım 2011; 10:06:43 >
  • abi ben bekarım 2-3 gün dün rahatsızdım. bugünde pek iyi değilim. akşamları ps açık oluyor 6dan 11e kadar falan. 3-4 kişi olursak yapalım birkaç maç
  • ya ben dün ps3ü açtm maçı izliyodum baya yazmışlar sonradan gördüm sonra baktım hakan abi falan offline oldu dedim heralde maç yok. 12-30 gbi falan uyudm. akşam onlineyim ben ulasamayana tel verim direk msj atsın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

ya ben dün ps3ü açtm maçı izliyodum baya yazmışlar sonradan gördüm sonra baktım hakan abi falan offline oldu dedim heralde maç yok. 12-30 gbi falan uyudm. akşam onlineyim ben ulasamayana tel verim direk msj atsın bana

Aslında güzel olur.Birbirimizin telefonlarını alsak habrleşsek falan boş yere bekleme olmaz:)TAkımın abileri siz ne diyorsunuz bu düşünceye?

• 4 kisi oynayabilirdik dun.Bugun de oynayabiliriz,ben uygunum.Telefon ile haberlesmek icin gec bile kaldik bence.Ne kadar ara verirsek o kadar soguruz birbirimizden(oyun olarak).ara vermeye karsiyim sahsen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

4 kisi oynayabilirdik dun.Bugun de oynayabiliriz,ben uygunum.Telefon ile haberlesmek icin gec bile kaldik bence.Ne kadar ara verirsek o kadar soguruz birbirimizden(oyun olarak).ara vermeye karsiyim sahsen..

Tamam telefonlaşalım madem.Klup üyeleri telefon numaralarını özel mesaj ile bana yazsın konu üzerinden paylşalım yapılmayacaktır numaralar.Acil durumlarda kullanılmak üzere lazım oluyor boş yre bekleme yapmamamız için iyi olucaktır

+ olarak uğur acayip yoğunum cumartesiye kadar günde 2-3 sınavım var.Cumartesi akşamı bomba gibi geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 23 Kasım 2011; 21:23:20 >

• Yerlerdeyiz yarin son vizeye giriyorum,yemin ederim gina geldi..stres atmak lazim,bilmem anlatabildim mi
  • Foruma bile anca giriyorum, bu hafta olumcul oldu. 48 saatte 9 saat civari uyudum, geri kalan bilfiil is.... 6 da eve gidicem kafayi koyup yaticam, uyanabilirsem gelir bakarim varsa birileri mac yapariz, yoksa yarinki durumuma gore katilmaya calisacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnrugur

Yerlerdeyiz yarin son vizeye giriyorum,yemin ederim gina geldi..stres atmak lazim,bilmem anlatabildim mi

Benim yarında vizem var + Olarak vizeleri son haftaya bırakmamak gerektiğini birkez daha tecrübe edindim sayın seyirciler

• bugun online olabilecek 3 kisi daha yok mu ya ?
  • Bu akşam toplanabilirseniz toplanın:) Bu akşam 1 saat fifa oynucam dayanamıyorum artıkYarın akşamdan itibaren klup tam gaz devam edicek :D Yarın akşam tam kadro yapalım beyler
  • yarın yine cevahirde kampanyamız var bi dünya işle uğraşıyoruz ya. çok fena kampanyalar var fena çalışıcaz gibi gece..

1500 liralık samsung laptop i5li 499 lira ya düşün.

tam herşeyi hallettikten sonra çıkmış olurum mağazadan. tahmini 12 gibi online olurum. olmadı nomu verdim bana msj atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

yarın yine cevahirde kampanyamız var bi dünya işle uğraşıyoruz ya. çok fena kampanyalar var fena çalışıcaz gibi gece..

1500 liralık samsung laptop i5li 499 lira ya düşün.

tam herşeyi hallettikten sonra çıkmış olurum mağazadan. tahmini 12 gibi online olurum. olmadı nomu verdim bana msj atın.

Val-la-ha-mı? İyimiş! Bana pc lazım. Tüm teknosalarda var degil mi kampanya? Yarın sabah gidip bakayım. Bulurum inşallah kafama göre bişey...

Bu arada ben online olurum bu akşam ;)

• Saygıdeğer klup üyeleri;

Erdi ve Uğur arkadaşlarımız bana cep telefon numaralarını verdiler.Acil durumlar için lazım oluyor.Konuya haber veremiyorsunuz gelmeme durumlarında falan.Boş yere bekleme olmaması için lazım olucak.Diğer üyeler içinde numara vermeleri sorun teşkil etmiyorsa,özel mesaj ile numaralarınızı yazın lütfen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 25 Kasım 2011; 20:15:47 >
  • Arkadaşlar akşam saat 10'da klupte olalım.Çıldırıyorum 1 haftadır akşam patlama yapıcam
  • Konu bile durgun abi..umutsuzum bu aksamdan ama mehmet,sen ben ve hakan abi online olursak yapariz bir seyler.Dun ikisi online idi o yuzden onlari saydim
  • genclik kesin gelicem ama gecikebilirim. sonucta cumartesi aksamı. akarız proda
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

genclik kesin gelicem ama gecikebilirim. sonucta cumartesi aksamı. akarız proda

Abi akarızda dehşet yorgunum beni ayık tutmanız lazım gece
  • Gencler hadi! O kadar gelioz diye reklam yaptınız yine yoksunuz :))
  • Evet arkadaşlar defansın belkemiği is online hadi gelin de başlayalım artık.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.