Şimdi Ara

PS3 Exclusive L.A Noire 2009'a Ertelendi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PS3 Exclusive L.A Noire 2009'a Ertelendi!

Team Bondi's PLAYSTATION 3 detective thriller L.A. Noire has been "moved out" of Take-Two's fiscal year 2008 release schedule, announced today during the company's financial conference call. L.A. Noire, which will fall under the Rockstar Games banner and touts former Team Soho developers—of The Getaway fame—, was first announced in the summer of 2005 for a release on the PS3, part of an agreement to develop multiple Sony-exclusive titles. Little has been shown of the game outside of a pair of trailers and it doesn't look like we'll see much more of it any time soon.

Take-Two also confirmed that the PSP rhythm game Beaterator has also slipped off the release radar, moving to at least 2009.

Kaynak: kotaku.com

• Uff baya ertelenmiş ya. Multiplatform olsa bari
  • wow süper bir ertleme performansı sony'den , bu sefer çok esaslı bir ertelemişler ... 2009 . 2008 ortaları gibide açıklama yaparlar , yok bu iş olmuyacak biz vaz geçtik diye yada multii yaptık oyunu 2010'da çıkacak :P
  • Öyle baka kalırız işte.Zaten ilk defa duyuyorum oyunun adını.Birde 2009 demişler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

Öyle baka kalırız işte.Zaten ilk defa duyuyorum oyunun adını.Birde 2009 demişler.

Delaystation

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 11 Eylül 2007; 12:15:21 >
  • bari başlık xbox bölümü altında açılsaydı. müjdeli haber ps3 ün bir oyunu daha ertelendi nıhahahaha sonunda herkez xbox 360 alacak ve bir örgüt kurup tüm dünyayı ele geçiricez. anlamıyorum sizin çok küçükken sony marka çok sevdiğiniz bişeyiniz mi bozulduda bu kadar bilinçaltı yaptınız. xbox 360 a oyun alırken yanınızda ps3 e oyun alan biri gördüğünüzde döner bıçağıyla falan saldırıyor musunuz adama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.