Merhablar arkdaslartekrar ben yeni aldıgım ps3 pazartesi günü kısmet olursa teslim alacagım ELİMDE AİRTİES RT-102 ETHERNETMODEM VAR bunu ps3 e ethernet kablosu ile bagladıktan sonra İNTERNETE GİREBİLMEM İÇİN NELER YAPMAM LAZIM ACABA BANA DETAYLI ŞEKİLDE ANALTIRSANIZ COK SEVİNİRİM Şimdiden çok teşekkürler
network setting e giricen sonra wireles ve wired cıkıcak karsına wired kablolu olan oluyo onu secıceksın gerisi basıt zaten süreklı sag ok a bas hersey otomatık
quote:
Orijinalden alıntı: Oppsional
network setting e giricen sonra wireles ve wired cıkıcak karsına wired kablolu olan oluyo onu secıceksın gerisi basıt zaten süreklı sag ok a bas hersey otomatık
eyv usta saolasın
böyle konu açmadan önce araştırmanı tavsıye ederım hem daha hızlı elıne gecer bılgı hemde forumda gerksız konuılar olmaz saygılar ps3 hayırlı olsun
yav ben beceremedim ps3 ile internete baglanmayı bana detaylı şekilde anlatırmısınız rica etsem ethernet modemle internet ayarları nasıl yapacagım ps3 de ?
sorun çözüldü ethernet kablosunu taktıgım gibin internet geldi :D PSN ÜYELİĞİMİDE ALDIM