Şimdi Ara

PS3 ETHERNET MODEM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhablar arkdaslartekrar ben yeni aldıgım ps3 pazartesi günü kısmet olursa teslim alacagım ELİMDE AİRTİES RT-102 ETHERNET MODEM VAR bunu ps3 e ethernet kablosu ile bagladıktan sonra İNTERNETE GİREBİLMEM İÇİN NELER YAPMAM LAZIM ACABA BANA DETAYLI ŞEKİLDE ANALTIRSANIZ COK SEVİNİRİM Şimdiden çok teşekkürler

• network setting e giricen sonra wireles ve wired cıkıcak karsına wired kablolu olan oluyo onu secıceksın gerisi basıt zaten süreklı sag ok a bas hersey otomatık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

network setting e giricen sonra wireles ve wired cıkıcak karsına wired kablolu olan oluyo onu secıceksın gerisi basıt zaten süreklı sag ok a bas hersey otomatık

eyv usta saolasın
  • böyle konu açmadan önce araştırmanı tavsıye ederım hem daha hızlı elıne gecer bılgı hemde forumda gerksız konuılar olmaz saygılar ps3 hayırlı olsun
  • yav ben beceremedim ps3 ile internete baglanmayı bana detaylı şekilde anlatırmısınız rica etsem ethernet modemle internet ayarları nasıl yapacagım ps3 de ?
  • sorun çözüldü ethernet kablosunu taktıgım gibin internet geldi :D PSN ÜYELİĞİMİDE ALDIM

PSN ADRESİM Schizophrene_TR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.