Şimdi Ara

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.598
Cevap
0
Favori
84.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu kilit geliyor bak bilgi paylaş arkadaş curcuna çıkarmaya gerek yok.
  • PS3 Oyunlari tam da Türkce dil secenegi ile birlikte yavas yavas artiyordu,bu olay tam anlamiyla rayina oturursa hevesimiz kursagimizda kalabilir..

Uzun lafin kisasi,üzülsek mi sevinsek mi bilemedim..!!
  • biraz daha geniş açıdan bakalım sony nin karşısında microsoft ve nintendo gibi sağlam bir rakip var. hem kendi lehine dönük hemde rakibinin aleyhine dönük bir hamle nasıl yapılabilirdi sony tarafından. bence bu şekilde hacklenmesine göz yumarak. neden mi?

1- ps3 çok gelişmiş multimedia bir alet olarak kullanılabilir! - dreambox kullananlar bilir, heleki birde cam yazılırsa neler olur bilmiyorum :)
    2- linux üzerinde çalıştırılacak emu lar ile, xbox360, nintendo ve pc deki bi çok oyun oynatılabilir hala gelebilir!
    2- linux, windows, macos vs.. türevi sistemler kurulup evdeki masaüstü pc lerin yerine geçebilir?

bu ne demek olur, oluyor, hepiniz biraz düşünelim. yani bana göre ps3 oyun konsolundan öteye tek bu şekilde geçebilirdi, yani oyun konsolu kimliğinin dışına bu şekilde çıkıcak ve çok daha fazla ps3 satılcak. sony bu süreçte psn yi paralı sisteme geçirip, psn'nin kalitesini arttırıcak. cross chat her an gelebilir.
    bu yönde gelişim gösterecek ve microsoft un yazılımsal olarak girdiği her pc de donanımsal olarak yerini alıcak.

bence bu başlangıç bi son değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akşahin -- 5 Ocak 2011; 12:07:54 >

• Konu ile alakasız mesajlar şikayet edilmiştir.

Arkadaşlar sizlerde böyle mesajlara cevap vermeyin sadece şikayet edin.
  • Dün geceden baya bir Ümitliydim ,Simdi kalktim ve birsey olmadigini gördüm..
    Hadi Olum "KaKaRoToKS" yapacaksin sen bu isi
  • konuyu kirletmeyelim arkadaşlar lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruhhastasi -- 5 Ocak 2011; 12:40:50 >
  • bir konsolun kendiyle eşdeğer konsolların emülatörlerini çalıştırması imkansız hocam.2 madde olmamış yani.ama geri kalanlardan mantıklı.

quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

biraz daha geniş açıdan bakalım sony nin karşısında microsoft ve nintendo gibi sağlam bir rakip var. hem kendi lehine dönük hemde rakibinin aleyhine dönük bir hamle nasıl yapılabilirdi sony tarafından. bence bu şekilde hacklenmesine göz yumarak. neden mi?

1- ps3 çok gelişmiş multimedia bir alet olarak kullanılabilir! - dreambox kullananlar bilir, heleki birde cam yazılırsa neler olur bilmiyorum :)
    2- linux üzerinde çalıştırılacak emu lar ile, xbox360, nintendo ve pc deki bi çok oyun oynatılabilir hala gelebilir!
    2- linux, windows, macos vs.. türevi sistemler kurulup evdeki masaüstü pc lerin yerine geçebilir?

bu ne demek olur, oluyor, hepiniz biraz düşünelim. yani bana göre ps3 oyun konsolundan öteye tek bu şekilde geçebilirdi, yani oyun konsolu kimliğinin dışına bu şekilde çıkıcak ve çok daha fazla ps3 satılcak. sony bu süreçte psn yi paralı sisteme geçirip, psn'nin kalitesini arttırıcak. cross chat her an gelebilir.
    bu yönde gelişim gösterecek ve microsoft un yazılımsal olarak girdiği her pc de donanımsal olarak yerini alıcak.

anlamadığım konu ise herkes mkv oynatsın adam gibi browser olsun vs. diye konusuyor burda.bunları bilgisayarımızda yapabiliyoruz,bu kadar normal pc atraksiyonlarını istemenin gereği ne anlamadım açıkcası..eksik bir bilgim mi var bu konuda acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 5 Ocak 2011; 13:04:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

bir konsolun kendiyle eşdeğer konsolların emülatörlerini çalıştırması imkansız hocam.2 madde olmamış yani.ama geri kalanlardan mantıklı.

quote:

biraz daha geniş açıdan bakalım sony nin karşısında microsoft ve nintendo gibi sağlam bir rakip var. hem kendi lehine dönük hemde rakibinin aleyhine dönük bir hamle nasıl yapılabilirdi sony tarafından. bence bu şekilde hacklenmesine göz yumarak. neden mi?

anlamadığım konu ise herkes mkv oynatsın adam gibi browser olsun vs. diye konusuyor burda.bunları bilgisayarımızda yapabiliyoruz,bu kadar normal pc atraksiyonlarını istemenin gereği ne anlamadım açıkcası..eksik bir bilgim mi var bu konuda acaba?

mesela benim evde 2 laptop da bluray i oynatamıyor. sırf bunun için bile olsa olur benim için. 46 inch lcd de takdir edersinki internette surf yapmak güzel birşey:) o yüzden çoğu istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN
    Bana birisi bu resimdeki methodu pm den açıklayabilir mi?Rastgele oluşturulan değere neden direk "4" gibi tek bir değer return ettiriliyor?

Ps3'e Hacker'lardan Büyük Darbe/ SADECE BİLGİ PAYLAŞIM BAŞLIĞI

adam dalga geçmiş orda ya.
    random key üretmek yerine sabit bir key kulanmış sony anladığım kadarıyla herifte onla ilgili espiri yapmış. gerçek kod değil yani o
    espirisi de şu:
    fonksiyonun adı rastgele sayı üret ama hep 4 sonucu veriyor.

• quote:

1- PS3 e uydu kablosunu nasıl baglayacaksın ?
    2- Emu ile 360, nintendo gibi cihazların oyunları oynatamazsın
    3- bu olabilir bir ihtimal.

Sony bu keyleri hiçbir zaman vermez, alınmasınada müsaade etmez. Bunu hiçbir şirket yapmaz. Makina satışından gelir hiçbirşeydir. Marka ismi, prestiji denen birşey var öncelikle
    Ayrıca bu şirketler oyun satışlarından, dlc lerden vs lerden para kazanır. Makinadan alacağı 50$ kar devede kulak olur onun için...

• Mkv desteğini ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Alt yazı ve mkv desteği gelirse wd tv live'ı devreden çıkarabilir, kablo karmaşası, optik switch, hdmi tak çıkar gibi dertlerden tamamen kurtulabilirim. Daha iyi bir web tarayıcı da harika olur. Tv'nin karşısından kalkmadan gir dh ye konuları takip et, dön film izle, oyun oyna. Özellikle dubleks evde yaşıyorsanız ve bendeki gibi pc üst katta kalıyor ise ciddi önemi var bu olayın.
  • Okadar gereksiz mesajlar var ki konuda.
    Az biraz akil suzgeci lutfen.
    Cihaz iyice atomlarina ayrilmis, gizli kapakli hic bir sey kalmamis adam hala SONY nin kendi isidir diyor.
    Bu tur mesajlar gormek icin girmiyorum buraya.
    Lutfen bilgi icerikli mesajlar. YOk zihin jimnastigi yapilacaksa da icinde lutfen mantik olsun./
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Okadar gereksiz mesajlar var ki konuda.
    Az biraz akil suzgeci lutfen.
    Cihaz iyice atomlarina ayrilmis, gizli kapakli hic bir sey kalmamis adam hala SONY nin kendi isidir diyor.
    Bu tur mesajlar gormek icin girmiyorum buraya.
    Lutfen bilgi icerikli mesajlar. YOk zihin jimnastigi yapilacaksa da icinde lutfen mantik olsun./

Sony'de mi çalışıyorsun da bu kadar emin konuşuyorsun. Kusura bakma ama herkes aynı bilgide ve aynı düşünce de olmayabilir.
    İnsanlar mantıklı yada mantıksız sorular herzaman sorabilirler. Bu konuda zaten bu yüzden açıldı. Herkes olayın akibetini merak
    ediyor ve herkes kendi çapında bir düşünce öne sürüyor. Katılırsın yada katılmazsın. Katılmıyorsan nedenlerini açıklarsın söylersin.
    Bu konuda önemli olan yasal olmayan durumlar hakkında konuşup konuyu tekrardan kapattırmamak, bunun dışında dileyen dilediği
    düşünceyi saygı sınırları içerisinde öne sürebilir. Sana da katılıp yada katılmamak kalır. Bu forumun ve her forumun amacı da zaten
    budur; düşünce/görüş paylaşımı, bilgi alış/verişi... Sert çıkışlar yapmaya gerek yok. İyi forumlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Mkv desteğini ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Alt yazı ve mkv desteği gelirse wd tv live'ı devreden çıkarabilir, kablo karmaşası, optik switch, hdmi tak çıkar gibi dertlerden tamamen kurtulabilirim. Daha iyi bir web tarayıcı da harika olur. Tv'nin karşısından kalkmadan gir dh ye konuları takip et, dön film izle, oyun oyna. Özellikle dubleks evde yaşıyorsanız ve bendeki gibi pc üst katta kalıyor ise ciddi önemi var bu olayın.

harbi kardeş seninki de çekilir dert değil
  • "KaKaRoToKS" un Yayinladigi Cfw üzerinde hemen hemen HErkes ugrasiyor..
    Bugün söyle mesajlar görürsem sasirmayacagim" PS3 ün HDD cöktü,Rom calismiyor, Acilmiyor PS3"

Herkes deniyormus , Kesin aksaklikta cikar diye düsünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho
    Peki psn olayı ne durumda şu an?Sony illegal yazılım kullanan kullancıları psn'e sokacak mı?

Eğer sokacaksa orijinal vs backup olayının ipi kopar.

Şu an,Jb kullanıp da, psn'e bağlanıp,oyun oynayan var mı?

Şu anda PSN e girilebildiği söyleniyor. Ama kesin konuşmak için erken metodlar denenir, cfw ler çıkar son karar verilir. Bence Sony de gelişmeleri yakından takip ediyor yaygınlaşıp insanlar PSN e girmeye başladığı anda ban dalgası gelecek. Şu anda müdahale etmeleri gereksiz ve mantıksız. Onlar da bizim gibi bekle ve gör mantığını koruyorlar.
  • Burda bir şey sormak istiyorum.

Bundan 2 ay önce izmir çankaya'da uydu,ps3,dreambox tarzı seyler satan bir dükkana girdim. Dükkan sahibi o ara ps3 lere bir yazılım yüklüyor ve sonrasında da sırasıyla hdd lerine oyun dolduruyodu. Hatta açtı gösterdi oyunlar hakikaten çalışıyo, buna bağlı olarak ps3 satışı çok arttı falan dedi.

Neyse şimdi bu adamın yaptığı kimsenin haberi olmayan, öngörülü bir şeymiydi? Ben ps3ün kırıldığını ilk orda öğrendim, ama bu olaydan bütün ps3 kullanıcılarının haberi vardır diye düşünüodum. Konuya biraz baktığımda ise hala çalışmalar sürüyor, ps3 kırılmaya yaklaşıldı izlenimi aldım.. Nedir bu işin aslı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Peki psn olayı ne durumda şu an?Sony illegal yazılım kullanan kullancıları psn'e sokacak mı?

Şu anda PSN e girilebildiği söyleniyor. Ama kesin konuşmak için erken metodlar denenir, cfw ler çıkar son karar verilir. Bence Sony de gelişmeleri yakından takip ediyor yaygınlaşıp insanlar PSN e girmeye başladığı anda ban dalgası gelecek. Şu anda müdahale etmeleri gereksiz ve mantıksız. Onlar da bizim gibi bekle ve gör mantığını koruyorlar.

Ben dün paylasmistim Videoyu sanirim görmediniz..PSN e giris yapiliyor artik.
    Asagidaki Video'da Hersey acikca görünüyor aslinda..

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

quote:

Ben dün paylasmistim Videoyu sanirim görmediniz..PSN e giris yapiliyor artik.
    Asagidaki Video'da Hersey acikca görünüyor aslinda..

Yok gelişmeleri takip ediyorum ama 1-2 kişi psn e girdi diye Sony ban dalgası yapmaz :) Demek istediğim buydu. Yöntem gelişip yaygınlaştığı anda bir hamle yapması lazım. Yoksa orjinal kullananların büyük tepkisi olur haliyle. Gönül isterki ban filan gelmesin, kaliteli olan oyunları orjinal alıp dandikleri cfw ile oynayalım ama mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 5 Ocak 2011; 14:13:11 >

• adamlar olayı çözmüş ama bizim makinalarda ne zaman uygulayabilecez ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.