Şimdi Ara

ps3 divx vod register yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar setting/system setting/divx vod registeri becerebilen varmı. ps3 ün içinde bide divx register kodu var. azan adrese pcden girdiğimde becremedim yapan varsa naıl yapabişldini ve ne işe yaradığını yazarsa sevinirim.

• internetten satın alınabilen divx formatındaki filmleri izlemek için gerekli olan bir sistem vod
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

internetten satın alınabilen divx formatındaki filmleri izlemek için gerekli olan bir sistem vod

hımmm saolasın
  • Divx.com'a ücretsiz üye olduktan sonra, "Divx Player" ı indiriyorsunuz (codecleri de iniyor). Bilgisayara dosyayı kurduktan sonra divx player'daki "Tools" menüsü altından -sanıyorum- "User Accounts"a girerek üye adını ve şifreni yazmak gerekiyor. Daha sonra yine tools menüsü altındaki "Device Manager"a girip "Register Device" tıklanıp SONY seçildikten sonra PS3'ündeki kodu ve alete vermek istediğin adı yazıp next demek gerekiyor. Bu işlemler sonuncada PS3'te oynatman gerektiği söylenen 3 mb'lık bir video oluşturuyor. O videoyu isterseniz cd/dvd'ye yazdırın, isterseniz usb belleğe atarak PS3te oynattınca işlemin gerçekleştiğine dair bir onay alınıyor.

Bu işlemleri ben gerçekleştirdim ama bu özelliği kavrayamadığım için nasıl ve nerede kullacağımı bilemiyorum maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.