Şimdi Ara

PS3 de Diablo 3 oynamaya başlayacaklar içeri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
7.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bu kadar fazla legend item düşmesi de iyi değil ki. Tamam çok güzel olmuş legend lar tam adına yakışır özellikte olmuşlar ama bu kadar sık düşerse ne anlamı kalır. Aynı şekilde rare itemlerde öyle. Bir türlü arasını bulamadılar şu işin. Halbuki ellerinde Diablo 2 gibi bir oyun var loot sistemi var. Neden buna bakmazlar.

Hocam biz iş yerinden 3 arkadaş diablo 2 kasıyoruz battlenette şu an paralelde.

aynen dediğiniz gibi... müthiş müthiş...

denge süper bosslardan illaki güzel bir şey düşüyor ve işimize yaramasa bile sonuçta oyunda para ediyor... auction houseda milyar eden itemın çöp hali townda 4991 gold değil yani...

işşimize yaramıyorsa da golda çeviriyoruz AHdeki gibi bekleme vs olmadan...

• Pvp sistemi açıldı mı acaba?
  • rogue_ass kullanıcısına yanıt
    pvp sistemi asla olmayacak expansion'da bile sozu gecmiyor.
  • Hepsi olur hepsi merak etmeyin pvp de expansion da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Hepsi olur hepsi merak etmeyin pvp de expansion da

olmayacak diye açıklama geldi dostum sen nasıl bu kadar eminsin pvp yerine arkadaşlarınla kapısma ekledıler
  • Ozaman pc de bizde pvp yaparik :)

• Abi konsol twitch yayını izliyorum düşen legler rareler ne öyle ya 0.26 - 0.27 attack per secondlu echolar düşüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnscrutability -- 6 Eylül 2013; 15:49:07 >
  • arkadaşlar oyunu az önce kargodan aldım.

akşam bir deneme sürüşü yaparım inşallah.

psn imzada başka lafa gerek yok :)

PC tecrübesi arayanlara gelsin yol+SSK çalışırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnscrutability

Abi konsol twitch yayını izliyorum düşen legler rareler ne öyle ya 0.26 - 0.27 attack per secondlu echolar düşüyo

Duablo konsolda oynanir

• beyler para skintisi bas gosterdi.
    potlar pahali daha 15lv'im.
    pcde oynadigimdan cok farkli orasi ayri fakat dusen itemlerde cogunluk beyaz oldugu icin parada etmiyor.
    hardda oynasam cilkim cikiyor gene pota para gidiyor.

elime duzgun birsey yapayim dedim fakat demirci lv'i nasil atlatiliyor ayrica nasil item yapacaz.
    mavileri genelde kirdiriyorum.
  • beyler merhaba aranıza yeni katıldım.

mac kullandığımdan dolayı bilgisayar oyunlarından çok uzağım,dolayısıyla diablo 3'ü de oynayamadım. ancak az önce oyunu aldım ve akşam 11 gibi gireceğim. sıfır bir diablo 3 oyuncusu olarak aranızda yer bulabilirsem mükemmel olur. bluetooth kulaklığım var güzel bir ortam yaratabiliriz.

iyi oyunlar
  • Eğer bu silah pc versiyonda düşseydi herhalde bir araba aldırırdı zamanında :)
     PS3 de Diablo 3 oynamaya başlayacaklar içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Eğer bu silah pc versiyonda düşseydi herhalde bir araba aldırırdı zamanında :)
     PS3 de Diablo 3 oynamaya başlayacaklar içeri

Dehset mis he. Daha iyileride duser heralde bence.

• Konsol versiyonun bence kötü yanı bu.(Kimisinin çok hoşuna gider o ayrı) Çok fazla iyi tem düşüyor. Tamam Ah yok vs de bu kadar kısa sürelerde bu kadar iyi itemlerin düşmesi demek belli süre sonra karakterinizin god mode a geçmesine neden olur. Buda oyunun ömrünü iyice kısaltır. PC de bu kadar iyi drop olmayacaktır ki bence olmamalıdır da.
  • Evet hocam bu konuda size katılıyorum. Ayrıca çok kolay legendary düştüğünü söylüyorlar. Umarım PC versiyonda böyle olmaz. Bana kalırsa rare itemlar bile tüm act boyunca 2-3 tane düşmeli ama Diablo 2 deki gibi kaliteli olmalı. Legendary item düştüğünde de bilelim über bir item çıkmış. Ama şu anki loot durumu bunun çok uzağında. Ben isterim ki yine az ama güzel eşyaların düştüğü Diablo 2 deki sisteme dönelim ama dediğim gibi bu yalnızca benim isteğim. Sizler nasıl düşünüyorsunuz bilemiyorum.
  • biz diablo2 ye döndük arkadaşlarla :)

• kuros kullanıcısına yanıt
    En güzeli aslında :)
  • Şu an ps3 ve xbox loot server 1.5 ta ve drop durumu böyle bana göre fazlasıyla yeterli . Ancak 2014 başında pc de loot server 2.0 a geçileceği hakkında blue postlar atılmıştı yani bu demek oluyor ki ps3 ve xbox bi nevi pc ye gelecek yeniliklerin betası oldu . Ahnin olmayışı ve self found gearlarla end-game e yaklaşılması bence mantıksız değil gayet yerinde birşey olmuş . Şu an için tek temennim yeni expansionun en kısa sürede ps3 e de gelmesi .( tabi ilk önce pc versiyonunu beklememiz gerek)
  • forumun ps3 multıplayer kısmına detaylı goruslerımı yazdım ancak burada da diyebilirim ki oyun zamanında ps3 için yapılmış. bu arada offline oynanabilirlik bundan çok çeken beni inanılmaz tatmin etti. sabahtan beri WD oynuyorum level 26 oldum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. PC deki ha sarı ha kırmızı neyse yeşile döndü olayı bende ağız tadı bırakmıyordu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz PC'de iyi item düşmez derdik yine ayarlayamamışlar çok iyi itemler düşmeye başlamış
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.