Bildirim
Ps3 almak istiyorum yardım edin..?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Playstation'larin hdd disindaki tum donanimlari standart. Yani alacagin butun ps3'ler gta 5 ve cikacak yeni oyunlari calistirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birde evdeki televizyonda HDMI girişi yok bilgisayar için vga var kablo dönüştürücü alsam aynı kalite olur mu birde PAL ve NTSC arasındaki fark ne
Görüntü kalitesi daha dusuk olur. Avrupa icin uretilen konsollar pal amerika kitasi icin uretilen konsollar ntsc oluyor. Ayni sekilde oyun ve filmlerde de bu bolge kilitleri oluyor, pal olan bir film ya da oyun ntsc makinede calismiyor. Bazi oyun ve film'ler region free yani bolge kilitsiz oluyor ama hepsi degil. O yüzden konsol alirsaniz pal bolge olani tercih edin. -
Bende ps3 alcakdm özelde bi adamla konistum xbox fwli al xbox iyidir xbox 360 en az 120 gb almalısınız 4 gb yetmez bence xbox 360
Dediğim gibi bana gunumuz oyunlarını ve ileride gelecek 3-4 oyunu kaldıra bilecek bir makina lazım yani fiyatta sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: ScqaRy035
Dediğim gibi bana gunumuz oyunlarını ve ileride gelecek 3-4 oyunu kaldıra bilecek bir makina lazım yani fiyatta sıkıntı yokquote:
Orijinalden alinti: ScqaRy035
Dedigim gibi bana gunumuz oyunlarini ve ileride gelecek 3-4 oyunu kaldira bilecek bir makina lazim yani fiyatta sikinti yok
Super Slim 500 GB'lık PS3 alabilirsin. -
Bu işimi gorucek mi bunu garantilerse önümüzdeki hafta alıcam dediğinizi
sakına ps3 alma biraz daha para koy ps4 al bakarsın bikaç yıl sonra ps4 için çıkar hep oyunlar ps3 ps2 gibi olur -
Zaten GTA ve pes serileri için alıyorum en çok ps yi
quote:
Orijinalden alıntı: ScqaRy035
Bu işimi gorucek mi bunu garantilerse önümüzdeki hafta alıcam dediğinizi
evet, almışken 500 GB'lık alın. -
Tamamdır arkadaşlar butun bilgiler için çok ama çok sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X