Şimdi Ara

ps3 alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGuardian

quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

arkadaşlar bi sorum olucak,şimdi ben ps3 aldım diyelim pes 6 oynamak istiyorum(ps2),birincisi oyun orj olcakda

acaba bölge kodu etkilermi?ps3 rf ya

Aldigin PS3'u nerden aldiysan, o bolgeye ait orijinal PS2 oyunlarini oynayabilirsin..

eyvallah kardeş

o zaman us almak lazım ps3'ü,j de winnig var sadece sanırım

• Anlamadığım tek şey...

1: Ps3 ün içinde ortalama bir blueray disk' lik ( 60 gb ) hd var. Makinayı neden blueray oynatıcılı halde çıkarttılar da hem oynatıcılı, hem yazıcılı halde çıkartmadılar?

( İşe bakın, kendim sordum, kendim cevaplıyorum :P )

Cevap: Millet blueray yazıcılı bir ps3 de blueray kopyalarda ondan:)

Ama 60 gb lık bir harddisk te hiçbirşey kopyalayamazlar.

2: Birşey daha sormak istiyorum. Oyun saveleri harddisk e mi kayıt ediliyor? Ediliyorsa memory card ne işe yarıyor?

( Hay Allah sanırım yine kendikendime cevap vereceğim :PP )

Cevap: Doğru ya! Memory card diye birşey yok ki ps3 için, harddisc e yazlıyor save file lar tabiki...

:)))
  • Alemsin hocam yaa kendi kendine çalım yapıyorsun buralarda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Alemsin hocam yaa kendi kendine çalım yapıyorsun buralarda...

valla kendini mi çalımlıyor tribünlerimi belli değil
    sen devam et dostum biz bir çay içip geliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: BFCYBORG

Arkadaşım kim diyo türkiyeye gelmedi ne alaka ya.Çankayaya gittim her dükkanda var ps3 vitrinlere koymuşlar hemde hepsi 60 gb.Fiyat sordum 1350 ytl dediler.Bi kaç oyunla 1500 e bırakıyolardı...

Kızılaya bi uğra, 1200 ytl ye 60 gb lığı var. Konsol+ gamepad.

BFCYBORG İzmir Çankaya'dan bahsediyordu sanırım.
  • Sony kaçak pS3'leri avrupadan banlarsa o zaman ne olacak acaba.
    Sony gerçekten çok acımasız davranıyo bu konuda. Zaten zararda olduğundan gözü hiçbirşey görmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Sony kaçak pS3'leri avrupadan banlarsa o zaman ne olacak acaba.
    Sony gerçekten çok acımasız davranıyo bu konuda. Zaten zararda olduğundan gözü hiçbirşey görmez

Sony kaçak diye birşey saptayamaz çünkü burdaki herkesin adres kısmında ya USA gözüküyor ya da Japan...Sen canını sıkma bize birşey olmaz, Microsoft siz fw'lileri banlamasında...
  • ben 20 lik aldım.

niye ?

1. ps3 modemin yanında duruyor. wireless gerekmedi.

2. 20lik disk, istersen 1TB bile oluyor. 2.5 luk laptop HDD ları ps3 e kolaylıkla takılabiliyor.

3. kart okuyucuya da ihtiyacım yok. network ile zaten ps3 ve PC birbirlerine bağlılar.
  • Bişey sorucam bu makine xbox gibi bölgeleri varmı ona göremi oyun oynuycaz en iyisi hangisi bunu cevaplarsanız çok memnun olurmum

ALANLARA HAYIRLI OLSUN gerçi biz alamadık
  • Oyle bir sey yapamaz. Multiplayer oyunlarinda Sony'nin urettigi oyunlar da var. O oyunlari satin almak zorunda multiplayer oynamak isteyen + oyle bir sey yaparsa bu düpedüz intihar olur, oyle bir sey yapacaklarina ihtimal vermiyor. Çok çok şu an oldugu gibi her konsolu, satildigi ulkenin server'inda multiplayer oyunlari oynamaya zorlarlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehshet

Bişey sorucam bu makine xbox gibi bölgeleri varmı ona göremi oyun oynuycaz en iyisi hangisi bunu cevaplarsanız çok memnun olurmum

ALANLARA HAYIRLI OLSUN gerçi biz alamadık

Hayır oyunlar için bölge ayrımı yok her ps3 oyunu her ps3'te bölgeye bakmaksızın çalışabilir...Sadece ps2 orjinal oyunlarının aletin alındığı bölgeyle aynı olması gerekiyor ve bir kısım dvd ve bluraylerde bazı uyumsuzluklar olabiliyor. Ama oyunlarda kesinlikle bir sıkıntı yok, hepsi Region Free olarak adlandırdığımız serbest bölge özelliğindeler.
  • Cevap için çok teşekkür ederim.

yani xbox taki gibi yok nts-j makina yok pal makina gibi bi ayrım yok değilmi ? valla yoksa xbox tan daha rahat olacak heralde bu
  • Bilgi olsun diye yazıyorum. IP adresleri trace edilerek anında bırakın hangi ülkeden bağlandığınız hangi şehirden bağlandığınız bile tesbit edilebiliyor.

Saygılar.
  • quote:

Cevap için çok teşekkür ederim.

yani xbox taki gibi yok nts-j makina yok pal makina gibi bi ayrım yok değilmi ? valla yoksa xbox tan daha rahat olacak heralde bu

Hayır ps3 oyunları söz konusu olduğunda kesinlikle bir ayrım söz konusu değil dostum..

quote:

Bilgi olsun diye yazıyorum. IP adresleri trace edilerek anında bırakın hangi ülkeden bağlandığınız hangi şehirden bağlandığınız bile tesbit edilebiliyor.

Saygılar.

Hımmm...

• quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Bilgi olsun diye yazıyorum. IP adresleri trace edilerek anında bırakın hangi ülkeden bağlandığınız hangi şehirden bağlandığınız bile tesbit edilebiliyor.

Saygılar.

Hımmm...

Biraz teknik bilgi vererek açıklarsam sanırım daha iyi olacak. Command prompt'a "ping donanimhaber.com" yazarsanız DNS'in 212.175.43.100 IP adresine yönlendirdiğini göreceksiniz. Network tools sitesi basit bir IP trace hizmeti veriyor. Örnek link işte buradahttp://network-tools.com/default.asp?prog=trace&host=212.175.43.100

212.175.43.100 is from Turkey(TR) in region Asia
    TraceRoute to 212.175.43.100 [datacenter-100-43-175-212.sadecehosting.net]

Bu siteye kendi IP'nizi yazıp trace edebilirsiniz, böylece hangi ülkede olduğunuzu görebilirsiniz.

Saygılar.

• Açıklama için teşekkür ederim...
  • Cevabın için çok teşekkür ederim çok sağol
  • Ya bi başlıkta daha gördüm kafam karıştı

nts-j

pal makine ne oluyor ikiside farklımı anlamadım of ya

iyice karıtı kafam

xbox 360 da oluyoda bunda niye oluyo

Türkiye ye gelen makineler hepsi aynı oömıycakmı of ya şunu iyicfe izah edecek biri vamı forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Sony kaçak pS3'leri avrupadan banlarsa o zaman ne olacak acaba.

öyle bir şey olamaz.
    hakları yok.
    atıyorum benim dayım Amerikadan doğum günü hediyesi getirecek.
    ne yapacağım oynayamayacak mıyım bu makinayla,vitrine mi koyacağım,parası verilmiş ödenmiş cihaz,oturup evde yapmadım ben onu...
  • quote:

Ya bi başlıkta daha gördüm kafam karıştı

nts-j

pal makine ne oluyor ikiside farklımı anlamadım of ya

iyice karıtı kafam

xbox 360 da oluyoda bunda niye oluyo

Türkiye ye gelen makineler hepsi aynı oömıycakmı of ya şunu iyicfe izah edecek biri vamı forumda

PAL Avrupa bölge kodlu, NTSC/J Japonya bölge kodlu, NTSC/U Amerika bölge kodlu makinayı temsil eder. Şimdi bu kodlar ne işe yarıyor diye soracak olursan,

1- Voltaj farkı vardır.
    2- DVD ve Bluray filmlerde koruma vardır.

NSTC J ve PAL makine sorunsuz olarak yurdumuz voltajında çalışabilir, NTSC/U için dönüştürücü alman gerekir. NSTC J ve PAL konsol yurdumuzdaki DVD'leri çalıştırabilir, Bluray filmlerde de aynı bölge koduna girer.

Oyunlarda ise koruma yoktur. Her bölge kodunda çalışır Bluray (PS3) oyunları.

Lakin PS2 oyunları için yine bu bölge kodlarına dikkat etmen gerekir. Örneğin NTSC J makina alırsan ve PS2 oyunu oynamak istersen PS3'ünde, oynayacağın PS2 oyununun da NTSC/J bölge kodlu olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 26 Şubat 2007; 21:37:10 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.