Bildirim
ps3 acil yardımm
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Korsan oyun diye bişey yok hocam 2.el oyundur o bişey olmaz -
nasil korsan yk kirdirilmis pslerde oynanan butun oyunlar korsandir. ayrica oyun calismaz -
Benim arkadas kirdirmamis kral gibi oynuyo :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchhhkisss -- 12 Ocak 2014; 18:36:38 > -
Konuyla bilgisi olanlar asagi lutfen yazsin -
Tamamda arkadaş 7_6 tl ye almiş -
Kutulu oyunda var mı korsan adam oyunu almış getiriyo diyo -
Sen kutulu oyundan mı bahsediyorsun, kırdırılmış makinaya yüklenmiş bir oyundan mı? Makinada yüklüyse sana zaten yaramaz -
quote:
Orijinalden alıntı: dejin32
Sen kutulu oyundan mı bahsediyorsun, kırdırılmış makinaya yüklenmiş bir oyundan mı? Makinada yüklüyse sana zaten yaramaz
Ya kirdiriomamis cdsi vat gta v takmis oynuo -
6-7 tl ye kutulu oyunmu var ? -
Kutulu degil tabiki normal cd -
quote:
Orijinalden alıntı: r0di
6-7 tl ye kutulu oyunmu var ?
Hocam onceden kirilmis olmasa bile cd yi taksam bisi olurmu yane bozulurmu -
Alabilirsen olur serbest piyasa ama kimse gta5i o paraya vermez konuyu açan arkadaş senin olaydan hiç haberin yok bence önce bi öğren sonra konuşalım 6-7liraya arkadaşın makinasını kırdırmış attırmıştır ki onun içinde en az bi 10 20lira isterler diye tahmin ediyorum ben hiç kırdırmadım makinayı sadece tahmin -
quote:
Orijinalden alıntı: dejin32
Alabilirsen olur serbest piyasa ama kimse gta5i o paraya vermez konuyu açan arkadaş senin olaydan hiç haberin yok bence önce bi öğren sonra konuşalım 6-7liraya arkadaşın makinasını kırdırmış attırmıştır ki onun içinde en az bi 10 20lira isterler diye tahmin ediyorum ben hiç kırdırmadım makinayı sadece tahmin
Yaw ben nediom sen nediom susarmisin yazma bi ben senin konusman ic8n acmadim konuyu hem ogrenmek icin actim hadi naş naş -
Terbiyeli konuş biraz belli işte hem bişey bilmiyosun hemde saygısızlık yapıyosun kirletme forumu böyle forum kullanılmaz öğren biraz -
Tamam susarsan iyi olur -
Bence sen komple forumu terk et çok daha iyi olur -
oyunu acmaz sadece o olur baska yada en fazla psn hesabin ban yer ama hic sanmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: r0di
oyunu acmaz sadece o olur baska yada en fazla psn hesabin ban yer ama hic sanmiyorum
Interneti kapasam denesem -
aynen öyle dene biraz arastirdim cihaz da 3,55 versiyon yazilim varsa calistirir diyolar ama oda suan yokmus.
Benzer içerikler
- psn kardeşliği
- riddex kırmızı ışık yanıp sönüyor
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps5 kardeşlik kaç kişi
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- playstation 5
- ps store kasım indirimleri
- efootball türkçe spiker
- uncharted 5 çıkacak mı
- plesteyşın 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X