Şimdi Ara

Ps3 320 gb, oyun ve ekstra donanım ile motosiklet geari takası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır yaklaşık 2 ay önce bir hevesle alıp bi kaç kere oynadığım ps3ümü değerinde motosiklet geariyla takas etmek istiyorum.Yeni motosiklet almama rağmen sıfır gear dizicek param kalmadı eski takım taklavatta çok eskidi.
    Vericeğim donanım şu şekildedir:

*PS3 320 gb. orjinal kutusu,sony eurasia garantisi,orjinal kolu,adıma kesilmiş fatura,üzerinde çizik değil toz zerreceği bile yoktur orjinal jelatininde durmaktadır=600-800 tl arası sıfır fiyatları

*24k altın uçlu hdmi=15-60 tl arası fiyatları (ps3 kutusundan çıkmıyor)

*Tekken 6=Ben aldım sıra 124 tl idi şuan çok daha ucuz olmalı araştırmadım

*Naruto shippuden ultimate ninja storm 2=60-90 tl arası netten baktım

*Pes 2011=D&R fiyatı 60 tl

*Motor Storm Pacific Rift=en son ümraniye carrefourda 64 tlye görmüştüm

*Eğer vericeğiniz takım taklavatın değeri bundan pahalıysa bir adette kingston wi drive
    verebilirim ps3 uyumludur içine netten attınız filmleri atıp izleyebilirsiniz üzerinde orjinal jelatini durmaktadır,garanti belgesi vardır,kutusu vardır,orjinal usb kablosu vardır,wireless özelliği ile i-phone vs. akıllı telefondan hard diskinize bağlanabilirsiniz.Fakat ps3 sadece usbden görüyor.Wirelessina aynı anda 3 kullanıcı bağlanıp dosyaları görebilmektedir.İsterseniz içine bi kaç film,trailer vs atarım gittigidiyorda 264 tl :)...
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/kingston-wi-drive-16-gb-wireless-flash-storage-44368508

Şimdi verdim bu donanımları en ucuz yerlerden toplamaya kalksanız 1127 tl yapıyor.
    Benim istediğim az kullanılmış zarar görmemiş beyaz,mavi veya kırmızı tonlarda kask,mont,eldiven,tulum, bot vs. ıvır zıvırda olabilir(iki kask,bi mont,bi eldiven veya aynı değerde bi kask,bi montda olabilir her türlü teklife açığım).
    Lütfen teklifinizle beraber resimde yollayın anadolu yakasında istediğiniz adrese gelebilirim (ümraniye,kavacık,üsküdar,kadıköy,göztepe,bostancı,maltepe vs.)
    Öncelik verdiğim markalar:
    Ls2
    Nolan
    Revit
    Prohell
    Gdr
    Hudson
    vs.
    Bedenim
    M ve xl uyuyor...
    İsterseniz gelin benim evimden alın yerimi yurdumu öğrenin takas ettiğim eşyalara kefilim sorunsuz senelerce kullanabilirsiniz.Motorculuğu bırakan, sezonu kapatmış ve konsol oyunları ile ilgilenen arkadaşlar bence gayet güzel bi teklif yapıyorum
    Not:Mod arkadaşlar konuyu nereye açacağımdan emin olamadığım için buraya açdım eğer yanlış yaptıysam kitlemeyip uygun yere taşırsanız minettar olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedcom -- 11 Ekim 2012; 9:28:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.