Şimdi Ara

Ps3 +18 güncel oyunla gelen alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz fat kasadır. Su ana kadar kesinlikle ıcı acılmamıstır. 160 gb dır.

Ntscj modeldendir. Bu modelde olanlar Made in Japan dır ve 65 nm üretim oldukları için sarı ışık hatası vermezler. Araştırısanız bulabilirsiniz.

Ps2 oyunlarını oynatır üzerinde 4 tane usb girişi bulunur. Nadir bulunan modellerden.

İki adet kol var biri mavi diğeri siyah. Siyah olan geçen sene alındı. Mavi olanın ise titreşim motorlarını açıp söktüm. Bilginiz olsun diye söylüyorum.

Yanında kutulu olarak

Black ops 2

GtaV kutulu kitapçıklı kodu kullanılmamış

Ve resistance oyunu verilecektir.

Psn üzerinden bulunan oyunlar ise ,

Last of us

2k14

Fifa 14

Gta 4

Modern warfare 2

Battlefield 4

Fifa 13 vardır

. Ayrıca birlikte vereceğim hesabın içinden direkt indirelebilip oynanabilcek oyunlar;

Last of us ek paket

Dead space 3
    Crysis 3
    Tomb Raider
    Metal gear rising

Bioshock infinie
    Saints row 3
    Pay day 2
    Metro last night
    Uncharted 3
    Ve birkaç dandik oyun.

Neden içinde yüklü değil derseniz, yer kalmadığı için. Ayrıca verecegim hesap kendi hesabım olduğundan kesinlikle başkasıyla paylaşılamaz.

Ps3 ümün kıralabilir olup olmadığını bilmiyorum.

Dipnot: bi arkadas benı dolandırıcı listesine yazmıs. 6-7 sene önce ipod touch satmıstım ve benım farkında olmadan yaptıgım bir hatadan dolayı arkadas beni bu listeye eklemiş. Nedeni 20 liralık sarj aletini göndermediğimdenmiş. Arkadaşa parasını teklif ettim gir karnını doyur gibi cevap aldım. Onun için ilgilenmiyorum yazarsa yazsın. Ayrıca güven sorunu olursa sanalpazardan vs. Alışveriş olabilir. Burada 3-4 kez telefon sattım referanslarımdan bakabilirsiniz. İyi forumlar ve resimler.....

İlk olarak 700 liraya açtım pazarlık var dedim değişik mesajlar geldi. fakat bu sefer 600 liraya veriyorum. No pazarlık. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southpaww -- 10 Eylül 2014; 20:04:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.