Şimdi Ara

PS3 12GB Süper slim (satildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 29.12.2012 Tarihinde aldığım ve 29.12.2014 tarihine kadar garantili PS3'üm satılıktır.
    Yeni PS3 12GB 3D PAL Süper Slim + 2 Kol + Pes 2013 + Pes 2010 + 3D Gözlük + Hdmi Kablo
    Kutulu kollarda hiç bir yıpranma yok hatta 1 kolu sadece 1 kez şarz ettim, bitirme şansım olmadı . Elinize ulaştığında kollar hiç kullanılmamış sanabilirsiniz o derece.
    Pes 2013'ü online oynayabilirsiniz.(Online lig) sanırım 10 gün falan kullanma şansım oldu, satma sebebim işten sonra oyuna değil oğluma zaman ayırmam, alırken hevesle kullanırım diye aldım fakat 1 haftadan fazla oynayınca baktım ki çocukla hiç ilgilenmiyorum, satim de kurtulim dedim. Herşey kutusunda olduğu için resim koyma işi ile ilgilenemedim, ama ciddi alıcı olan arkadaş parayı yatırmadan önce çalışır videosu veya kutu içeriği resmi isterse tabiki çeker koyarız(çok üşengeçim)
    Fiyat 650TL Kargo ücreti bana ait, Samsun da elden teslim yapılır. veya Kargo
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_95 -- 23 Şubat 2013; 22:13:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI // PS4 500GB Slim
    2 ay önce açıldı
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.