Şimdi Ara

PS2 oyunları PC de çalışır mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: silef

final fantasy x 2 yi denedik amd 3200 512 mb singlechanel ram 6200tc ekran kartı ile menüde 60 fps oyun içinde 30 fps aldık.

Bence aldığın fps süper hele ki oyun içi
  • Bazı PS2 oyunları PC'de oynanır ama sadece bazıları.Eğer bütün PS2 oyunları PC'de çalışsaydı o zaman PS2'ye gerek kalmazdı.Birde çok az sayıda çalışan PS2 oyununu oynamak için çok yüksek sistem gerekiyor.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • sadece PS-2 değil
    PS-1
    SEGA DREAMCAST
    NINTENDO64
    XBOX
    XBOX360(Emülatoru daha çıkmadı sanırım)
    hepsini PC de oynaya bilirsin amaaaa şu sartla

1-once emulatörlerini bulmalı ve yuklemelisin
    2-kurdugun emulatoru nasıl kullanacağını bilmelisin ki bu bazen cok zor oluyor
    3-mesela PS-2 dvd sini PC ne takamassın yani PS dvd lerini kullanamassın ona ozel ROM bulmak zorundasın ki bu cok zor bu romları emulator vasıtası ile dvd gibi PC de kullanacaksın
    4-ekran kartın ve işlemcin üst seviye olmalı(en az 3,0 ghz p-4 işlemci ve en az 7800gt kalitesinde ekrankartı)eger olmassa PS-2 den cok farklı ve iğrenç grafiklerle oynarsın oyunları
    5-PS deki kalite ve uyumu kesinlikle PC den alamassın

http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/
    buarada PS-2 emulatoru mevcut romlarınıda bulursan gule gule oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakir-bir-kul -- 18 Temmuz 2006; 18:30:40 >

• Tabiiki evet çalışır

228 tanesi full oynanabilir
    335 tanesi oynanabilir ama az yada çok hata içeren
    107 tanesi sadece menüye giriyor
    206 sı açılış introsun da takılıyor
    109 u ise hiç çalışmıyor

dediklerinde haklısın çok yüksek sistem gereksinimleri var fakat 3 ay önceki 8.1 versiyonu çok daha az oyun destekliyordu ve en kral sistemde dahi 10 fps i geçemiyordu.

final fantasy x 2 pcsx2 9.0 4-8 fps

final fantasy x 2 pcsx2 9.1 8-16 fps

her versiyonda teker, teker denedim, görüldüğü gibi emülatör geliştikçe daha performanslı oluyor
    yani sistemden çok yazılımın ne kadar iyi olduğu önemli,

Orjinalden alıntı: Rietveld

Bazı PS2 oyunları PC'de oynanır ama sadece bazıları.Eğer bütün PS2 oyunları PC'de çalışsaydı o zaman PS2'ye gerek kalmazdı.Birde çok az sayıda çalışan PS2 oyununu oynamak için çok yüksek sistem gerekiyor.

Ayarları doğru dürüst yapınca açılmayan oyun yok çoğu açılıyor bence son versiyonu bir dene Ayrıca çokta yüksek sistem istemiyor bazıları 9600 pro geforce fx 5200 +amd 300-1.7ghz pentium 4 gibi işlemcilerde gayet iyi fps almaya başlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 18 Temmuz 2006; 19:15:57 >

• Vallahi ben bütün oyunları çalışabileceğine inanmıyorum.O zaman Sony konsol satamaz.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • bütün oyunları çalıştırabilmesi zaman alır 1 2 sene filan o zaman da ps2 nin modası geçer fakat final fantasy mgs gran tourismo gibi popüler ps2 oyunlarını çalıştırsa yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silef -- 18 Temmuz 2006; 21:36:26 >

Orjinalden alıntı: Rietveld

Vallahi ben bütün oyunları çalışabileceğine inanmıyorum.O zaman Sony konsol satamaz.

en geç 1 sene ye kadar hepsi Tamam diyorum ayrıca Nintendo Gamecube emulatörüde hızlanma aşamasında bi tek Xbox emulatörü ortalıkta yok umarım o da bir süprizle tekrar sahalara döner oyunu edindik bekliyoruz xbox emulatörü çıkmasını

• 2 tane xbox emülatörü var bunlardan xeon 2003 den beri cxbx ise 2004 den beri update olmuyor,
    bunların microsoft tarafından satın alındığı söyleniyor, yoksa en kolay emule edilecek sistem xbox.

Orjinalden alıntı: kartopu2

Amd 64 3200+ (2ghz) +4gb ye yakın ram + 128mb gf 6600gt ekran kartı

psx 2 emulatründen aldığın sonuçlar pek şaşırtmadı beni hele ramine diyecek lafım yok

Orjinalden alıntı: kartopu2

Amd 64 3200+ (2ghz) +4gb ye yakın ram + 128mb gf 6600gt ekran kartı

Windows XP en fazla 3 GB ram destekliyor sanıyordum...
    only watch SILENT HILL
  • tekrar söylüyorum ramin emülatöre fazla etkisi yok en azından bellek boyutu olarak etkisi yok 10 gb da takarsanız 1 gb ile aynı performansı verecektir.

Orjinalden alıntı: silef

tekrar söylüyorum ramin emülatöre fazla etkisi yok en azından bellek boyutu olarak etkisi yok 10 gb da takarsanız 1 gb ile aynı performansı verecektir.

Kesinlikle Doğru Tam ben yazacaktım ama benden önce davrandın arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 19 Temmuz 2006; 0:46:19 >

• herkes dio ama çaışmaz die ben hiç denemedim gerekli kod mod bişi hazırlarsak çalışır([Ps2games]) yazısını (pcgames) e çevrmek gibi ama denemedim.ilk önce oyunu bilgisayarda açmayı deneyin ama sadece açmayı açılırsa read me ya da oyunun program kısmıyla oynayıp masaüstüne atın ve yeni br cd oluşturun.(cd deki read me hariç bütü dosyaları kopyalayıp yapıştırın ancak masaüstündeki read me y almayı unutmayın)
  • o kadar basit değil başka bir donanım için tasarlanmış bir oyunu sadece yazılarını değiştirerek pc de oynatamazsınız, emülasyonun mantığı pc de ps2 yaratmaktır yani bilgisayar içinde bilgisayar yaratmak, haliyle çok yüksek bir sistem isteyecektir.

resimde görüldüğü gibi rame fazla baskı yok ama işlemci uçuyor... bir önceki emülatörden nerdeyse 2 kat daha hızlı... ama bu oyunu hala oynayamıyoprum...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.