Arkadaşlar elimde PS2 slim var, buna hard disk bağlamak istiyorum.. konuyla ilgili forumda ve internetteki kaynakları inceledim.. ve anlatılan işlemleri uyguladım, neler yaptığımı anlatıp şuan yaşadığım sorundan bahsetmek istiyorum, benzer sorunu yaşayan ve çözebilen kimse varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Usb Exterme programını bilgisayara kurdum ardından 40 gb.lık diske önce Ntfs format attım sonra Usb Exterme ile tekrar formatladım. Usb Exterme üzerinden Diske 1 oyun yazdım.. Sanırım buraya kadar sorun yok..
Daha sonra Usb Advanced Programının imaj dosyasını CD'ye burn ettim. En son USB Harddisk kutusuyla diskimi PS2'ye USB bağlantısını yaptım ve Usb Advanced Cd'sini boot etmek için PS2'ye takım hard disk ve PS2'yi açtım..
Açılışta önce normal PS2 oyunları başlarken çıkan siyah ekran üstüne beyaz yazılı "PLAYSTATION" yazısı çıktı ardından ekranda hafif bir karartı ve maalesef hepsi bu : )
Tüm bunlardan sonra Hard Diskten oyunu açamadım.. Eksik yaptığım ne olabilir yada benzer bir sorun yaşayıp çözebilen varmı.. yardımcı olursanız çok sevinirim..