İnternette bi araştırma yapayım dedim ps2 hakkında bir sürü şeyle karşılaştım yok normal ps2 yok ps2 slim, ps2 alıcam ps2slim milim nedir sadece isimdeğişikliğimi var yoksa özellikelrdede fark ediyormu die sizin fikrinizi almak istiyorum ?ve hangisini önerirsiniz
Slim makinalar incedir şıktır.Sürücüsü kızaklı değildir.Ethernet adaptörü dahili olarak gelir.
Tank Kasa:Kalındır.Sürücüsü kızaklıdır.Ethernet adaptörü dahili olarak gelmez.Ama hardisk sistemi kurmak ve kafelerde kullanmak için idealdir.
Ev kullanıcısı için bence slim her yönden daha avantajlı.
Slim tabiki az yer kaplı yo çok şık çok güzel
Tank üretilmiyor artık dolayısıyla almanız mantıklı olmaz.
slim küçük işte arkadaşlar açıklamış bende tank var çok sağlam valla hiç bşe olmuo kaç kere düştü tabi tanklardan elinde kalan biyer bulursan daha ucuza alırsın ki gerçi şu an ps2 ne ki ps3 çıktı çıldırıom ben
slim lerde ısınma sorunu oluyor tanklarda olmuyor eğer başında çok oturcaksan tank al
quote:
Orjinalden alıntı: samich
slim lerde ısınma sorunu oluyor tanklarda olmuyor eğer başında çok oturcaksan tank al
Bende de slım var evet dogrudur ısınıyor ama 7-8 saat boyunca aralıksız oynamama rağmen hıcbırsey olmuyor yanı ısınmasının bı onemı yok lutfen yanlıs bılgılendırmeyelım ınsaları