Şimdi Ara

ps2 fiyatları ne civarda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
57.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğubanktan 210 a da var 250'ye de var.carrefour,bimeks,teknosa'dan 370'den aşağı yok(ayrıca içinde tek kol chip yok oyun da memory card da yok)
    doğubankın karşısındaki arada bir ps2'ci var
    300 ytl'ye: 2 orjinal SONY kol+memory kard+ matrix chip+ 5 oyun +ps2 slim alabilirsiniz ben geçen hafta aldım hiçbir sorun çıkmadı...(tek kol seçeneği ve memory kardsızı da 250 ytl)
  • arkadaslar ben bu tarz elektronik esya satıyorum bende ps2 chipli, 2 kol, memory card: 325 ytl almak isteyenler 0534-679-83-38 nolu telefonumdan bana dönebilirler..!
  • çok pahalı...
  • 230 ~250 civarı.

çipli mi çipsiz mi bilemem.

[ sanırım çipsiz çünkü mağazada satılıyor ]

Bursa.
  • spot 230-300 arası (şehirden şehire fark ediyor)
    garantili 300-350 arası (belki biraz daha fazla)
  • arkadaşlar bende ps 2 arıyorum lütfen 180- 300 civarında ankarada chip,8mb memory card2 kol tv kablosu ve yanında smackdown vs raw 2010 yada 2009 olabilir yanında da 1 oyun olursa lütfen

• konuyu hortlamışsın onun yerine yeni konu açsaydın daha iyi olurdu

Her neyse burda ps2 ler var ama chipli değil bakmanı isterim (:

http://www.hepsiburada.com/liste/playstation-2-konsol/department.aspx?CategoryId=33000006

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandrak -- 4 Mart 2010; 18:39:53 >
  • konu hortlamış da hortlamış
  • 250 civarı bulursun çipli
  • 400 lıra ps2 ıcın cok ben sahsen tas catlasın 200 verebılırım. bu saatten sonra sıfır ps2 almanın anlamı yok bence
  • PSP bile PS2'yi fiyatta 2'ye katlıyor. PS2 Adana da çipli fiyatı ve oyun hediyeli 270 Lira.
  • Kalın kasa sıfır PS2 bulma ihtimalimiz nedir :)
  • İmkansız kalın kasa sıfır PS2 bulamazsın.
  • Geçen hafta MediaMarkt broşüründe gördüm,100TL.Ama çip falan yok(bi de olucak mıydı ).Ordan al,bir de çip taktırırsın işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnUr_02

Geçen hafta MediaMarkt broşüründe gördüm,100TL.Ama çip falan yok(bi de olucak mıydı ).Ordan al,bir de çip taktırırsın işte..

100 Tl mi?? Hocam emin misin?
  • Eminim,gerçekten hem broşürde gördüm,hem mağaza dışındaki reklamda görmüştüm.Hala var mıdır bilmem,varsa bende almak istiyorum gerçi..Ama dediğim gibi,kesinlikle 100TL'ydi,yanlız yanında hediye falan yok(o da olmasın artık 100 liraya ).
  • hehe,5 sene öncesinin konusunu görmek enteresan geldi..

Bu arada taş çatlasa 150 TL şu an PS2ler.Ucuzladı bayağı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.