Arkadaşlar ben fifa street 2 oyununu ps2 de ilk çıktığı günden beri oynuyorum internette verilen tüm hileleri denedim hepsi oldu 1 tanesi dışında oda en önemlisi olan 100,000,000 yetenek kredisi bunun dışında hepsini yaptım zaten hileyi girince ana menüde değişik bi ses geliyor boom diye neyse 100,000,000 yetenek kredisini yapmak için Ana menüde Yukarı, Yukarı, Aşağı, Kare, Daire, Kare, Daire yapın diyolar sırf türk sitesinde değil yabancı oyun sitelerinde bile gamespot ign de bile böyle yazıyor ama ben bu hileyi 2 senedir yapamıyorum hepsini yapıyorum bu hile olmuyo o ses gelmiyor puanlar çıkmıyor bügüne kadarda görmedim eğer aranızda bu oyunu oynayan yada daha önce bu hileyi yapan varsa lütfen allah rızası için şu hilenin bana nasıl yapıldığını anlatsın lütfen
biraz eski bi oyun sayılır ama lütfen biri cevap versin mesajınızı bekliyorum
Gameshark yada Codebreaker hile cdlerini kullan muhtemel olarak lindeki sürüm pal yada ntsc işte ondan dolayı hile geçerli olmuyor olabilir.
Oyunun bölge kodu Pal o dediğiniz programlardan Codebreaker denedim ama Ps2 açmadı nasıl yaparım acaba