Şimdi Ara

PS1 Lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baya bi geriden geliyorum kusura bakmayın :) neyse biliyosunuz ki efsane oyun crash var bu oyunu oynarken sürekli takılıyor ama başka oyunlarda sorun olmuyor özellikle yeniden cd'ye yazdım oyunu ama yine de takılmaya devam etti bi ara sorun lenste mi diye düşündüm ama diğer oyunları denediğimde takılma olmadı sizce sorun nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun büyük ihtimalle oyunda.Diğer oyunlarda sorun olmadığına göre lenste sorun yoktur.

• Oyunda sorun var yada cd cok cizik olabilir :)

Yada cd ye oyunu cok yavas/cok hizli yazdirdin

İyi geceler :)

• geçen arkadaşın biri burada yazmıştı. cd nin altını kolonya ile temizlemeyince ps oyunu açmıyormuş bir de onu dene derim. ama senin oyunun dosyalarında bir sorun olabilir. yeni bir kaynaktan çek bence.
  • Cd'de sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sıfır almıştım çizik falan hiçbişey yoktu, o zaman sorun ya indirdiğim sitede ya da benim yazdırmamda tekrar deniycem çok teşekkürler hepinize..

• hocam cd nin çiziksiz sıfır olması her zaman için cd nin problemsiz olduğunu göstermez. bazen program cd yi sorunsuz yazıyor gibi gösterir fakat bir sebepten eksik yazma işlemi gerçekleşir. sonra cd yi taktığın cihaz okumakta çok zorlanır.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hmm anladım hocam çok sağol bi arkadaş da verbatim cd kullan diye mesaj atmış bi de öyle deniycem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.