Şimdi Ara

PS VİTA MI Wİİ U MU YOKSA PSP Mİ TAVSİYE EDERSİNİZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zamandır düşündüğüm bir şeyi yapmaya karar verdim yani taşınabilir bir oyun konsolu almaya karar verdim ama hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım benim istediğim tek şey güzel ve çok oyun olması
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Ben vita diyorum hacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangalip -- 16 Haziran 2013; 23:35:05 >
  • Neden ?
  • Tabiki vita.
  • Hangisinde daha güzel oyunlar var
  • E3'te Vita yalan oldu hacı artık 5 kuruş para verilmez . E3'te 3DS tokatladı Vita'yı . Zaten hep üstün 3DS Vitadan .
  • Yani sizdemi vita al diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    4 ay önce açıldı
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

E3'te Vita yalan oldu hacı artık 5 kuruş para verilmez . E3'te 3DS tokatladı Vita'yı . Zaten hep üstün 3DS Vitadan .

http://www.youtube.com/watch?v=vG2Rh8jU2p8

Şaka gibisiniz arkadaş
  • Vita alanlara acıyorum vallaha kendinizi böyle avutuyorsunuz anca . Yapımcılar yüzüne bakmıyor aletin .
  • quote:

E3'te Vita yalan oldu hacı artık 5 kuruş para verilmez . E3'te 3DS tokatladı Vita'yı . Zaten hep üstün 3DS Vitadan .

Açıkçası Nintendo E3'te 3DS'den hemen hemen hiç bahsetmedi, Wii U üstüne yoğunlaştı. Kaldı ki sahne gösterimi bile yapmadılar, en azından Vita hakkında sahnede kısa da olsa bir konuşma yapıldı ve 40'a yakın oyun, 80 civarı Vita'da binlerce oyuncu tarafından oynandı. Neye dayanarak bunu söylediğini öğrenebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 17 Haziran 2013; 22:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

Açıkçası Nintendo E3'te 3DS'den hemen hemen hiç bahsetmedi, Wii U üstüne yoğunlaştı. Kaldı ki sahne gösterimi bile yapmadılar, en azından Vita hakkında sahnede kısa da olsa bir konuşma yapıldı ve 40'a yakın oyun, 80 civarı Vita'da binlerce oyuncu tarafından oynandı. Neye dayanarak bunu söylediğini öğrenebilir miyiz?

Hiç adam akıllı bir oyun dikkatimi çekmedi . Duyurulduda bizimmi haberimiz yok ?
  • quote:

quote:

quote:

Hiç adam akıllı bir oyun dikkatimi çekmedi . Duyurulduda bizimmi haberimiz yok ?

Eğer "yeni" duyuru diyorsan sadece God of War HD, Dead Nation, Walking Dead 400 days ve Destiny of Spirits tanıtıldı. 3DS'te yeni oyun tanıtıldı mı bu E3? Benim hatırladığım kadarıyla tanıtılmadı. Vita'yı sevmeyen Kotaku bile şöyle bir başlık attı(Sony’s E3 Booth Laughs At Those Who Say There Are No Games For PS Vita = Sony'nin E3 fuarı Vita'da oyun yok diyenlerle dalga geçiyor)http://www.kotaku.com.au/2013/06/sonys-e3-booth-laughs-at-those-who-say-there-are-no-games-for-ps-vita/)

Onun dışında E3 Vita sahnesinde olan oyunların tüm listesi bu;

Killzone Mercenary - Guerrilla Cambridge / SCE - FPS (September 2013)
    Tearaway - Media Molecule / SCE - 3D platform adventure (October 2013)
    The Walking Dead Season One & 400 Days - Telltale Games - Adventure (August 2013)
    Batman: Arkham Origins Blackgate - Armature Studios / Warner Bros. - Side scrolling brawler (October 2013)
    Open Me - PlayStation C.A.M.P! / SCE - AR unboxing puzzle (Out Now)
    Toro's Friend Network - Bexide / SCE - Social (Out now)
    Destiny of Spirits - Q? Entertainment / SCE Japan Studio - Free to play strategy
    Dragon's Crown - Vanillaware / Atlus - 2D fantasy action (August 2013)
    Ys: Memories of Celceta - Nihon Falcom / Xseed - JRPG (Q4 2013)
    Ragnarok Odyssey Ace - Marvelous / GungHo - Monster hunting
    Muramasa Rebirth - Vanillaware / Marvelous - Action RPG (June 2013)
    Valhalla Knights 3 - K2 / Marvelous / Xseed Games - RPG (Q4 2013)
    OlliOlli - Roll7 - 2D skateboarding (Q4 2013)
    Jak and Daxter Collection - Naughty Dog / Mass Media Inc. / SCE - 3D character action (June 2013)
    Disney Epic Mickey 2 The Power of Two - Junction Point Studios / Disney Interactive - 3D character action (June 2013)
    Rayman Legends - Ubisoft - 2D platformer (September 2013)
    1001 Spikes - Nicalis / 8bits Fanatics - 2D platform adventure (Q4 2013)
    Flower - thatgamecompany / SCE - Flower
    Floating Cloud God Saves The Pilgrims in HD! - Dakko Dakko - Horizontal shooter
    Stick It To The Man - Ripstone - Platform adventure
    Men's Room Mayhem - Ripstone / Sawfly Studios - Bathroom management
    Deathmatch Village - Bloober Team - 2D platform action
    Fieldrunners 2 - Subatomic Studios - Tower Defence
    Velocity Ultra - FuturLab - Vertical scroller action
    Spelunky - Blit Game Studios / Mossmouth - 2D platformer
    LIMBO - Double Eleven / Playdead - 2D adventure (Out now)
    LUFTRAUSERS - Vlambeer - Top down plane combat
    Hotline Miami - Abstraction Games / Dennaton Games / Devolver Digital - Top down action
    Lone Survivor The Director's Cut - Jasper Byrne / Superflat / Curve - 2D survival horror
    Stealth Inc. A Clone in the Dark - Curve Studios - 2D stealth bastard (Q2 2013)
    Hohokum - SCE / Santa Monica Studio / Richard Hogg / Honeyslug - Exploration (2014)
    BIT TRIP Presents Runner2: Future Legend of Rhythm Alien - Gaijin - Runner
    Kick Beat - Zen Studios - Rhythm action
    Dragon Fantasy Book II - Muteki Corporation - 16-bit RPG

Sony'nin E3 sahnesinde olmayan ama E3'te bahsedilen diğer Vita oyunları;

Atelier Meruru Plus: The Alchemist of Arland - Tecmo Koei - JRPG
    CounterSpy - Dynamighty / SCE - Action shooter
    Doki Doki Universe - HumaNature Studios / SCE - Free to play social
    Farming Simulator 2013 - Giants Software - Farming simulator
    Final Fantasy X HD Remaster / Final Fantasy X2 HD Remaster - Square Enix - JRPG
    Lego Legends of Chima: Laval's Journey - TT Games / Warner Bros.
    Malicious Rebirth - Alvion / SCE - 3D action
    Toukiden - Omega Force / Tecmo Koei - 3D action (Q4 2013)
    Lego Marvel Superheroes - TT Games / Warner Bros. - 3D character action (Q3 2013)
    Pinball Heroes Complete - SCE - Pinball
    Dragon's Dogma Quest - Capcom - Free to play 2D online RPG
    Divekick - Iron Galaxy Studios - 2D fighting
    God of War Collection HD - SCE - 3D character action

E3'te bahsedilmeyip Vita'ya gelen oyunlar

Freedom Wars
    The Binding of Isaac Rebirth
    Terraria
    Frozen Synapse Tactics
    Gods Eater 2
    Dead Nation
    Demon Gaze
    Samurai and Dragons
    One Piece Pirate Warriors 2

Hatta ben bunun için yeni bir konu da açayım.(Gerçi yazıları başka bir yerden kopyaladım ama linkleri falan temizlemem gerekti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 17 Haziran 2013; 22:34:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer "yeni" duyuru diyorsan sadece God of War HD, Dead Nation, Walking Dead 400 days ve Destiny of Spirits tanıtıldı. 3DS'te yeni oyun tanıtıldı mı bu E3? Benim hatırladığım kadarıyla tanıtılmadı. Vita'yı sevmeyen Kotaku bile şöyle bir başlık attı(Sony’s E3 Booth Laughs At Those Who Say There Are No Games For PS Vita =http://www.kotaku.com.au/2013/06/sonys-e3-booth-laughs-at-those-who-say-there-are-no-games-for-ps-vita/)

Onun dışında E3 Vita sahnesinde olan oyunların tüm listesi bu;

Killzone Mercenary - Guerrilla Cambridge / SCE - FPS (September 2013)
    Tearaway - Media Molecule / SCE - 3D platform adventure (October 2013)
    The Walking Dead Season One & 400 Days - Telltale Games - Adventure (August 2013)
    Batman: Arkham Origins Blackgate - Armature Studios / Warner Bros. - Side scrolling brawler (October 2013)
    Open Me - PlayStation C.A.M.P! / SCE - AR unboxing puzzle (Out Now)
    Toro's Friend Network - Bexide / SCE - Social (Out now)
    Destiny of Spirits - Q? Entertainment / SCE Japan Studio - Free to play strategy
    Dragon's Crown - Vanillaware / Atlus - 2D fantasy action (August 2013)
    Ys: Memories of Celceta - Nihon Falcom / Xseed - JRPG (Q4 2013)
    Ragnarok Odyssey Ace - Marvelous / GungHo - Monster hunting
    Muramasa Rebirth - Vanillaware / Marvelous - Action RPG (June 2013)
    Valhalla Knights 3 - K2 / Marvelous / Xseed Games - RPG (Q4 2013)
    OlliOlli - Roll7 - 2D skateboarding (Q4 2013)
    Jak and Daxter Collection - Naughty Dog / Mass Media Inc. / SCE - 3D character action (June 2013)
    Disney Epic Mickey 2 The Power of Two - Junction Point Studios / Disney Interactive - 3D character action (June 2013)
    Rayman Legends - Ubisoft - 2D platformer (September 2013)
    1001 Spikes - Nicalis / 8bits Fanatics - 2D platform adventure (Q4 2013)
    Flower - thatgamecompany / SCE - Flower
    Floating Cloud God Saves The Pilgrims in HD! - Dakko Dakko - Horizontal shooter
    Stick It To The Man - Ripstone - Platform adventure
    Men's Room Mayhem - Ripstone / Sawfly Studios - Bathroom management
    Deathmatch Village - Bloober Team - 2D platform action
    Fieldrunners 2 - Subatomic Studios - Tower Defence
    Velocity Ultra - FuturLab - Vertical scroller action
    Spelunky - Blit Game Studios / Mossmouth - 2D platformer
    LIMBO - Double Eleven / Playdead - 2D adventure (Out now)
    LUFTRAUSERS - Vlambeer - Top down plane combat
    Hotline Miami - Abstraction Games / Dennaton Games / Devolver Digital - Top down action
    Lone Survivor The Director's Cut - Jasper Byrne / Superflat / Curve - 2D survival horror
    Stealth Inc. A Clone in the Dark - Curve Studios - 2D stealth bastard (Q2 2013)
    Hohokum - SCE / Santa Monica Studio / Richard Hogg / Honeyslug - Exploration (2014)
    BIT TRIP Presents Runner2: Future Legend of Rhythm Alien - Gaijin - Runner
    Kick Beat - Zen Studios - Rhythm action
    Dragon Fantasy Book II - Muteki Corporation - 16-bit RPG

Sony'nin E3 sahnesinde olmayan ama E3'te bahsedilen diğer Vita oyunları;

Atelier Meruru Plus: The Alchemist of Arland - Tecmo Koei - JRPG
    CounterSpy - Dynamighty / SCE - Action shooter
    Doki Doki Universe - HumaNature Studios / SCE - Free to play social
    Farming Simulator 2013 - Giants Software - Farming simulator
    Final Fantasy X HD Remaster / Final Fantasy X2 HD Remaster - Square Enix - JRPG
    Lego Legends of Chima: Laval's Journey - TT Games / Warner Bros.
    Malicious Rebirth - Alvion / SCE - 3D action
    Toukiden - Omega Force / Tecmo Koei - 3D action (Q4 2013)
    Lego Marvel Superheroes - TT Games / Warner Bros. - 3D character action (Q3 2013)
    Pinball Heroes Complete - SCE - Pinball
    Dragon's Dogma Quest - Capcom - Free to play 2D online RPG
    Divekick - Iron Galaxy Studios - 2D fighting
    God of War Collection HD - SCE - 3D character action

E3'te bahsedilmeyip Vita'ya gelen oyunlar

Freedom Wars
    The Binding of Isaac Rebirth
    Terraria
    Frozen Synapse Tactics
    Gods Eater 2
    Dead Nation
    Demon Gaze
    Samurai and Dragons
    One Piece Pirate Warriors 2

Emeğe saygı

Hatta ben bunun için yeni bir konu da açayım.

Eline sağlık hocam çok güzel açıklamışında benim ne demek istediğimi anlamışsın galiba.

Vita'da hiç yankı bir oyun oldumu ? Bir Uncharted gibi . Yada 3DS'den örnek verelim , bir Pokemon X/Y gibi dikkat çeken oyun oldumu ? Olmadı . Şu alete adam akıllı Vita aldıracak bir oyun çıkaramadılar gitti .

3DS'e gelmişken - Super Smash Bros , The Legend of Zelda: A Link Between Worlds , Pokemon X/Y , Mario&Luigi Dream Team , Yoshi's New Island gibi oyunlar gösterildi hocam bunların hepside 3DS aldıracak oyunlar Adamlar artık 3DS oyuncuları için bir şey yapamazlar sanırım

• Yalnız söylediğin 3ds oyunlarının hepsi önceden bilinen oyunlardı. Aynı çıkmaza girmeyelim, kişisel zevkler dedik. Senin için Mario&Luigi konsol aldırır başkası için YS. Saydığın liste arasındaki oyunlar; Super Smash Bros: Multiplat, Wii U versiyonu daha üstün olacaktır. Zelda A Link Between Worlds bir remake, Pokemon X/Y ilk 3d pokemon olduğu için onu ayrı kefeye koyuyorum. Mario&Luigi Dream Team ilgimi çekmiyor ve Yoshi's New Island'a remake demek yanlış olmaz, gösterilen bölümler arasında karşılaştırma yapıldı ve çok az fark vardı açıkçası, ilgimi çekmeyen başka bir oyun.

Şu şunu alanı acıyorum bunu yapan hede hödö diye konuşmasak çok sevinirim.

Ayrıca lütfen şu listeden özellikle;

YS : Memories of Celceta
    Dragon's Crown
    Toukiden
    God Eater 2
    Freedom Wars
    Tearaway
    Killzone : Mercenary gibi oyunların fragmanlarına bir bak, bunların hepsi konsol aldıracak kalitede oyunlar.

• quote:

Yalnız söylediğin 3ds oyunlarının hepsi önceden bilinen oyunlardı. Aynı çıkmaza girmeyelim, kişisel zevkler dedik. Senin için Mario&Luigi konsol aldırır başkası için YS. Saydığın liste arasındaki oyunlar; Super Smash Bros: Multiplat, Wii U versiyonu daha üstün olacaktır. Zelda A Link Between Worlds bir remake, Pokemon X/Y ilk 3d pokemon olduğu için onu ayrı kefeye koyuyorum. Mario&Luigi Dream Team ilgimi çekmiyor ve Yoshi's New Island'a remake demek yanlış olmaz, gösterilen bölümler arasında karşılaştırma yapıldı ve çok az fark vardı açıkçası, ilgimi çekmeyen başka bir oyun.

Şu şunu alanı acıyorum bunu yapan hede hödö diye konuşmasak çok sevinirim.

Ayrıca lütfen şu listeden özellikle;

YS : Memories of Celceta
    Dragon's Crown
    Toukiden
    God Eater 2
    Freedom Wars
    Tearaway
    Killzone : Mercenary gibi oyunların fragmanlarına bir bak, bunların hepsi konsol aldıracak kalitede oyunlar.

Tamam bakarım . İyi akşamalar .

• Konuya cevap vermedik. Yazdığın 2 konsol el konsolu diğeri ise değil. Öncelikle el konsolu mu istiyorsun yoksa tvye bağlanan cinsten mi istiyorsun ona karar ver. PSP'yi listeden çıkart. Verdiğin karara göre Wii U veya Vita al. Wii U ve Vita oyunlarını karşılaştır, hangi tarafta daha fazla ilgini çeken oyun varsa ona yönel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 17 Haziran 2013; 22:54:55 >
  • Cevaplarınız için teşekkürler
  • ps vita AAA kalite oyunlar için yanlış tercih bence.konsol unchearted gibi bir oyunla piyasaya çıkınca insanlar hep ps3 e çıkan A kalite oyunları vitada görecek sandı hayal kırıklığına uğradılar malesef sony de açıklama yaptı A oyunlar vitaya özel çıkınca kar yaptırmıyo diye.ama ps now çok güzel bir sistem olucak altyapıyı kuvvetli yaparlarsa ve birde ps vitada bir sürü indie bağımsız yapım var macera,rpg vs türde bence amacı eğlenmek olup grafiğe çok önem vermeyenler için nintendo 3ds den daha iyi bir tercih artık oyun sayısı çok fazla online oyunlarda çıkıyor ben tavsiye ederim yani saygılar
  • konu hortlamış olsun benim tercihim psp doğru psvita daha iyi olabilir ama bende psp go var ve normal olarak vita var vita da güncel oyunlar olsada psp yi boş geçmiyorla şahsi fikrim ben ps vitayı elime alıyorum ağır kaba ama psp go yu alıyorum çok kaliteli geliyor bi ağırlığı var oynayız arasında fark var ben çoğu zamanım vita da geçirsemde psp go yu seviyorum öneririmde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.