Şimdi Ara

ps vita almayı düşünenler bakabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde sıfır ps vita 22 ay garantili üstünde çizik vb yok

yanında kill zone - fifa 14- assains creed - little big - travel full kit - 16 gb kartı var 600 tl nakite veriyorum istiyenler pm atsın

2. el formunda yönetciye 6 kere msj atmama rağmen telefon numramı sıfırlamadılar bu yüzden ilanı buraya açtım şikayet etmeden yada yönetici uyarı vermeden evel numaramı silerse çok sevinirim

• hocam satıyor musunuz konsolu ? Oysa o kadarda 2.el forumunda dolaşmıştınız
  • Bu arada yeni farkettim sıfır yazıyor sizinki değil heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

Bu arada yeni farkettim sıfır yazıyor sizinki değil heralde.

sıfır 22 ay garantili üstünde çiizk yok dedim yani sıfırı neyse o o yüzden sıfır dedim bi 2 ay garantisi eksik oda 1 ay eksik ama ben 2 ay dedim ya satma sebebimde arkadaşım bull terrier satıyor köpeğe aşık oldum o yüzden satıyorum oyunları daha bitiremedim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

sıfır 22 ay garantili üstünde çiizk yok dedim yani sıfırı neyse o o yüzden sıfır dedim bi 2 ay garantisi eksik oda 1 ay eksik ama ben 2 ay dedim ya satma sebebimde arkadaşım bull terrier satıyor köpeğe aşık oldum o yüzden satıyorum oyunları daha bitiremedim bile

fiyat iyi hocam bende bugün aldım vitayı almasam büyük ihtimal sizden alırdım. Hayırlı satışlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melankoln34

quote:

fiyat iyi hocam bende bugün aldım vitayı almasam büyük ihtimal sizden alırdım. Hayırlı satışlar.

ya hiç sorma 2. el bölümüne ilan açamıyorum :D arkadaşta köpeği fazla tutamam elimde diyo kaldıkmı iki arada bi derede :D sağol bu arada

• hocam yeni hesapla deneyin bi belki girersiniz yada yarın pcye geçebilirsem ben atayım size yönlendireyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sizin adınıza açıp PM ile size yönlendireyim istiyorsanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.