Şimdi Ara

PS PLUS YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni plus üyesiyim ve size bir sorum olacak.Oyunları indirmeden sonsuza dek bizim olmasını nasıl sağlıyoruz yani bir yere filan mı atıyoruz yoksa illa o ay bitmeden bütün oyunları indirmemiz mi lazım ? Yani ben bu ayın oyunlarını 2 , 3 ay sonra indirme gibi bir lüksüm var mı kısacası varsa nasıl ?

• Ps Plus'ta aylık gelen oyunları o ay içinde indirmen ya da download list'e eklemen yeterli.Ps plus süren bitene kadar(Kaç aylık aldıysan artık) o oyunları istediğin gibi oynayabilirsin.Ps plus bittiği zaman oyunlar makineden gider,gitmez daha doğrusu ama gözükmez.Sen yenilirsen tekrardan plus'ını oyunlar tekrar gözükür ve oynabilirsin.Ayrıca her ay plus'lılara özel indirimler var mesela oyun 20 tl ise plus üyelerine 10 tl.Sen o oyunu 10 tl'ye alırsan o oyun hep senin olur.Ps plus bitse bile kalır.Yani para ödediğin her şey sende kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Mayıs 2014; 18:22:48 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    download listesine nasıl ekliyoruz bide eklerkende beklememz gerekiyormu ?
  • Mesela oyunlari bedavayami indiriyon yoksa indirimlimi vede ayda mesela 4 oyun indirme sinirmi var yoksa sonsuzmu
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Oyunları sepete eklersem sonsuza kadar benim mi oluyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regulation

Oyunları sepete eklersem sonsuza kadar benim mi oluyor???

plus bitene kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.