Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.897
Cevap
706
Favori
919.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
156 oy
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Undisputed ı beğenmeyen ne bekliyordu acaba, ben pcye almıştım ps plusa da gelmesi olumlu oynayan sayısı artar böylelikle , fncden sonra çıkan tek boks oyunu bu ve abartıldığı kadar kötü de kesinlikle değil

PSN : facxx96
    For Honor - UFC 2 - Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Fifa 19 - NBA 2K18
  • PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

Selam Arkadaşlar! Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir.

Bu ay "Oynamak için Son Şansınız" kategorisinde tuhaf güncellemeler oldu. İlk olarak yukarıdaki oyunlar paylaşıldı. Ertesi gün ise listeden Carto ve Spirit of the North kaldırılarak kütüphaneden çıkartıldı, oyunlar direkt ücretli oldu. Dolayısıyla bu ay kaldırılacak oyunların güncel listesi şu şekilde oldu:

• WWE 2K25
    • New World: Aeternum (Oyun halihazırda indirilemiyor. Oyunu şayet daha önce indirdiyseniz indirme seçeneği aktif oluyor. Bu durum çok saçma!)
    • Saga Frontier (Remastered)
    • Cult of the Lamb (Türkçe)
    • Super Neptunia RPG
    • The Ascent
    • Rez Infinite

Oyunları 17 Şubat Salı gününe kadar indirip tecrübe edebilirsiniz. Aralarında bitirmek istedikleriniz varsa onlara öncelik vermeniz iyi olacaktır. Herkese keyifli oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 26 Ocak 2026; 15:16:45 >

• maciras kullanıcısına yanıt

Mew World oyununun fişini çektiler hocam o yüzden olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Inferioress kullanıcısına yanıt
    Evet, oyunun fişini çektiklerini biliyorum fakat "Oynamak için Son Şansınız" kategorisine oyunu ekliyorsun ama oynatmıyorsun. Böyle yapacağına hiç ekleme daha iyi. Yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 28 Ocak 2026; 19:39:19 >

Maalesef kötü değil çok kötü aylık oyunlar vermiş.

İllaki meraklısı,oynamak isteyen oyunlar vardır içlerinde benim için çöp.

Boks oyunu hariç verilen diğer oyunların puanlarıda yüksekmiş bu arada.

www.metacritic.com
    Undisputed Reviews
    https://www.metacritic.com/game/undisputed

www.metacritic.com
    Subnautica: Below Zero Reviews
    https://www.metacritic.com/game/subnautica-below-zero

www.metacritic.com
    Ultros Reviews
    https://www.metacritic.com/game/ultros

www.metacritic.com
    Ace Combat 7: Skies Unknown Deluxe Edition Reviews
    https://www.metacritic.com/game/ace-combat-7-skies-unknown-deluxe-edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 28 Ocak 2026; 20:9:57 >

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Puanları yüksek ama eski oyunlar. Ps plusın olayı bu maalesef genellikle. Eski oyunları, yenisi çıkıyorsa veriyorlar. Örn ac8 çıkacak 7.oyunu çıktıktan tam 7 yıl sonra veriyorlar. Zaten ben ilk günden oymadım bitirdim, defalarca fiyatı düştü vs vs. Meraklısı zaten oynamıştır bunu artık tedavülünden çıkarmıştır. Öyle değil mi!

Plus bana hitap etmiyor artık 4 yıldır üyeydim bu haziranda bitiyor uzatmam artık senelik olarak. Çok lazım olursa 1 aylık alırım işimi görürüm.

ama tabi meraklısı için, ps5 vb yeni alan için sistem iyi güzel olabilir.

veya plus oyunlarını çerezlik oynayıp geçen kullanıcılar için veya oyunu sadece plusta verilmesini bekleyen kullanıcılar için ve online oynayanlar için çalışıyor artık sistem sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman0 -- 28 Ocak 2026; 20:40:38 >

2-3 yıllık yeni oyunlar verdiği de oluyor tabi ama çok nadir.

Ama yeni oyunları veya aylık veya kütüphane oyunlarına verse bu seferde yeni oyunları nasıl satacak o da var tabii.

Özellikle fazla oyuncu bilgisayarı ile veya PS,XBOX kullanmamış,yani oyun dünyasında yeni biri için kütüphane sistemi bulunmaz nimet.

Ama bizim gibi gamerler,daha önce exc. dahil bir çok oyunu oynamış olanlar çok cazip gelmeyebilir.

Ben Ps Deluxe yıllık 460 lira iken 10 yıllık almıştım.Ayda yılda tek tükte olsa bana hitap eden oynamadığım oyunlar oluyor.

Parasını misliyle çıkardı zaten benim için.

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda

• turkelvis kullanıcısına yanıt

Evet süper, baya msili misli çıkarmış daha 6 sene daha çıkarır :)

Ps5 yeni alanlar için extra uygun da bu kadar kötü aylık oyunlar ile essential uygun değil bence.

yılda 2160 tl veriyoruz epic’in hiç para almadan verdiği hogwarts, gta v ps’te verilmedi, epic verdiyse ben de veririm diyip hatta üzerine daha iyi oyunlar vermesi gerekirken, şimdiye kadar verdiği tek lies of p var bu ayarda başka varsa söyleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla ben direk maceraya 5 ay önce PS5 ile başladım, ben bile oynayacak oyun kıtlığı yaşıyorum, biraz kıl olduğum için oyun seçtiğim doğru ama vay canına diyip oynadığım, oynayabileceğim oyun sayısı 5-10 taneyi geçmedi şuan. 

Fuara 31 Ocak Cumartesi günü gitmeyi planlıyorum. 30 Ocak Cuma günü (yarın) müsait olan ve gitmek isteyen varsa özelden yazarsa bileti kendisine devredebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 29 Ocak 2026; 14:38:15 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.