< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (511. sayfa)

-
-
Dead Cells türünün en iyi örneklerinden biri. The Rogue Prince of Persia keşke o seviyede olsa ancak onun kadar iyi olacağını sanmıyorum. Yine de Dead Cells'e ne kadar yaklaşsa o kadar iyi.
-
Dead Cellsi yapan ekip yapmadı mı zaten bunu ?
-
Başlarda öyle konuşuluyordu ancak sanırım sonra karar değiştirildi. Zira Dead Cells'in geliştiricisi Two Motions iken The Rogue POP'u ise Evil Empire yapmış. Neyse oynayıp göreceğiz artık :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 23 Ağustos 2025; 15:27:12 > -
Yok aslında tam öyle değilmiş, ana oyunu çıkarmamışlar ama 2019dan sonraki güncellemeler ve dlcleri geliştiren ekipmiş
-
Beyler, bir arkadaş başka bir konuda yazmış. Belki görmemişsinizdir diye burada da paylaşmak istedim. Bilgilendirme için kendisine teşekkür ederim.
CarX Street oyunu PS Plus abonelerine ücretsiz olarak verilmekte. Oyunun normal fiyatı 1299 TL. Açıkçası oyun iyi mi kötü mü bilmiyoruz. Ancak satın almak ve denemek isteyenler olursa şu an kütüphaneye bedava ekleyip oyunu tecrübe edebilirler. Bu durum belki bir hata sonucu oldu ya da bilerek yapıldı. Bunu tam olarak bilemiyoruz. Tek bildiğimiz hızlı olmakta fayda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 27 Ağustos 2025; 11:1:58 > -
Car x street üstelik türkçe :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Listemdeydi aldım hemen :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunun Türkçe olduğunu bilmiyordum. Bu iyi oldu. Bugün güzel haberler arka arkaya geliyor :)
-
Bilgi için teşekkürler haberim yoktu, kafa dağıtmalık oyun oldu. Başka ne güzel haber geldi hocam (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. Keyifli oyunlar dilerim. İşte oyunun Türkçe olduğunu öğrendik ya :) Bu da güzel bir haber sayılır :) Dolayısıyla onu da güzel bir haberden saydım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X