Şimdi Ara

PS plus ile ilgili önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen ay lbp 2 aldım. Bu ay ise ps plus kardeşlikle aldım. Elimdeki lbp2 hesabını satıcam fakat kardeşliklealdığım kişi yine plus alıcağım zaman almayabilir. Bende kendi hesabıma alırım fakat şuanda yüklediğim lbp2 deus ex gibi oyunları active edebilir miyim? Yoksa illaki daha önceden plus aldığım hesaptan mı plus almam gerekiyor?

Edit:Lbp2 yi de kardeşlikle aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 22 Temmuz 2012; 16:19:18 >

• Ben de bunu çok merak ediyorum up
    Edit: Bir de benim us plus ım var, şimdi bu 90 gün bitince tr plus alsam bu oyunlar (us plustan indirdiklerim) aktif olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artun56 -- 22 Temmuz 2012; 16:55:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbp2 zaten 1 yıl daha o listede kalacağı için onda sorun olmaz da deus ex falan gibi listeden kalkacak olan oyunlar o şekilde olmaz diye tahmin ediyorum. mantıken olmaması lazım. iptal olur yani o oyunlar. emin de değilim ama güzel soruymuş. merak eden çok vardır bunun cevabını.
  • Plus'ta ücretsiz oyunların belirli süreleri var 1-2 ay gibi. O süre geçince eski fiyatına geri dönüyor. Eğer Plus ile indirdiğin oyun 1 ay sonra kaldırılırsa ve üyeliğin süresi dolarsa tekrar üye olana kadar oynayamazsın. 1-2 yıl sonra aynı hesaptan Plus'a üye olsan bile eski fiyatına dönmüş oyunları tekrar indirip oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 22 Temmuz 2012; 17:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Plus'ta ücretsiz oyunların belirli süreleri var 1-2 ay gibi. O süre geçince eski fiyatına geri dönüyor. Eğer Plus ile indirdiğin oyun 1 ay sonra kaldırılırsa ve üyeliğin süresi dolarsa tekrar üye olana kadar oynayamazsın. 1-2 yıl sonra aynı hesaptan Plus'a üye olsan bile eski fiyatına dönmüş oyunları tekrar indirip oynayabilirsin.

Peki sağolun yani farklı bir hesaptan alsam o oyunları oynayamam değil mi?
  • quote:

Plus'ta ücretsiz oyunların belirli süreleri var 1-2 ay gibi. O süre geçince eski fiyatına geri dönüyor. Eğer Plus ile indirdiğin oyun 1 ay sonra kaldırılırsa ve üyeliğin süresi dolarsa tekrar üye olana kadar oynayamazsın. 1-2 yıl sonra aynı hesaptan Plus'a üye olsan bile eski fiyatına dönmüş oyunları tekrar indirip oynayabilirsin.

Hocam soruyla hiç alakası yok ki bahsettiğinin

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Peki sağolun yani farklı bir hesaptan alsam o oyunları oynayamam değil mi?

Eğer Plus bölümden kaldırılmışsa oynayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Son cümlede cevabı vermiş

• quote:

quote:

quote:

Son cümlede cevabı vermiş

Ama farklı hesaptan olmaz dememiş

• ee netice ne anlayamadım

şimdi ben biri ile kardeşlik yaptım, 3 ay sonra baska bi hesaptan plus aldım, önceden indirdiğim oyunları farklı plus üyeliğiyle oynayamıcak mıyım ?
  • bende şunu anlamdım ben şimdi ps plus'dan bi oyun indirdim oyun plus'dan kaldırıldı ben onu üyeliğim devam ettiği halde bile oynayamayacak mıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

bende şunu anlamdım ben şimdi ps plus'dan bi oyun indirdim oyun plus'dan kaldırıldı ben onu üyeliğim devam ettiği halde bile oynayamayacak mıyım

Evet oyniyacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

bende şunu anlamdım ben şimdi ps plus'dan bi oyun indirdim oyun plus'dan kaldırıldı ben onu üyeliğim devam ettiği halde bile oynayamayacak mıyım

Evet oyniyacaksin

teşekkürler
  • rica ederim
  • Netice hala bekleniyor

• quote:

Netice hala bekleniyor

Neyini anlamdıysan Bak güzel karşim şimdi plus ile aldığın oyunların süresi bitse ve ayrıca plusının süresi de bittiyse o hesaptan bir daha plus alırsan oynayabilirsin. Fakat başka bir hesaptan yeni bir plus alırsan önceki plus ile aldığın oyunları oynayamazsın. Saygılar

• Aynı hesaptan almak lazım(dır)
  • quote:

quote:

Netice hala bekleniyor

Neyini anlamdıysan Bak güzel karşim şimdi plus ile aldığın oyunların süresi bitse ve ayrıca plusının süresi de bittiyse o hesaptan bir daha plus alırsan oynayabilirsin. Fakat başka bir hesaptan yeni bir plus alırsan önceki plus ile aldığın oyunları oynayamazsın. Saygılar

Tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.