Şimdi Ara

PS CAFELER DOLANDIRICILIKKKK!....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İSTANBUL'DA PS CAFELERE DADANAN DOLANDIRICILAR, PS4 KİRALAYIP GERİ GETİRMİYOR. KİMLİK FOTOKPPS CAFELER DOLANDIRICILIKKKK!....İLERİNİ TELEFON NUMARALARINI VEREREK KİRALADIKLARI PS4 KONSOLLARI GERİ GETİRMİYORLAR. PS CAFECİLERİ UYARMAK ADINI BU BAŞLIĞI AÇTIM. ESRA DÜNDAR ADINDA 23 YAŞINDA BİR BAYAN CAFENİZE GELİRSE BİLİNKİ DOLANDIRILIYORSUNUZ. DİKKATLİ OLUN. BU İŞİ EKİP HALİNDE YAPIYORLAR. ŞAHSIN KİMLİK BİLGİLERİNİ GİRDİĞİMİZDE İSTANBULDA TAM 9 CAFE BU ŞEKİLDE DOLANDIRILMIŞ. KİMLİK BİLGİLERİ VE GÖRÜNTÜLERİ BENDE MEVCUTTUR. İSTEYEN ARKADAŞLARA GÖNDEREBİLİRİM. BENİM AMACIM SİZİNDE BAŞINIZA GELMESİN. TANIMADIĞINIZ KİŞİLERE KİRALAMA YAPMAYIN.







  • Geçmiş Olsun hocam, Gerçekten bu insanları anlamak zor. Bu olay sadece PS ile alakalı değil herşeyi kapsıyor artık. dikkatli olmak lazım...


    Ama şunuda not düşeyim ; PS kiralamak nedir ? bu fikri çıkaran kimdir ? nedir bu böyle sacmalık mı olur.
    PS kiralıcaksanız eğer niye PS cafe acıyorsunuz.. gelen müşteriye ver PS'yi siz ne iş yapıcaksınız ozaman cafede gibi sorular kafamda ama burdaki sitemim size değil ps kiralama sacmalıgını baslatan kimse ona..


    geçmiş olsun tekrar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

    Geçmiş Olsun hocam, Gerçekten bu insanları anlamak zor. Bu olay sadece PS ile alakalı değil herşeyi kapsıyor artık. dikkatli olmak lazım...


    Ama şunuda not düşeyim ; PS kiralamak nedir ? bu fikri çıkaran kimdir ? nedir bu böyle sacmalık mı olur.
    PS kiralıcaksanız eğer niye PS cafe acıyorsunuz.. gelen müşteriye ver PS'yi siz ne iş yapıcaksınız ozaman cafede gibi sorular kafamda ama burdaki sitemim size değil ps kiralama sacmalıgını baslatan kimse ona..


    geçmiş olsun tekrar.

    PS2 döneminden beri devam eder bu kiralama hizmeti. O zamanlar tabi konsollar daha basit tak-çıkar mantığında ve korsan olduğu için bi nebze değersizdi. Şimdiki cihazlar daha komplike ve gamepadinden hdmi kablosuna kadar baya bir para etmekte, önceden "kiralama" sistemi bence mantıklıydı ama şuan görüyoruz ki anlamını yitirmiş durumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BENİM DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİĞİM NOKTA KİŞİNİN KENDİSİ. BAŞKA SUÇLARIDA VAR BU TÜR. BAŞKA İNSANLARINDA CANINI YAKMASIN DİYE. KİRALAMA HİZMETİNE GELİNCE; KİRALAMA SÖZLEŞMESİ, KİMLİK FOTOKOPİSİ VE TELEFONUNU VERİYOR VE HERŞEY KENDİ ÜSTÜNE. EMNİYETE GİDİLDİĞİNDE ŞAHSIN SUÇ MAKİNESİ OLDUĞUNU GÖRDÜK. FAKAT EMNİYET UNUTUN GİTSİN DİYOR. O ZAMAN OLAY OLMADAN BENİ SİZLERE UYARMAK KALIYOR. BAŞKA TÜRLÜDE DOLANDIRILABİLİRSİNİZ.
  • Ps kiralamak ne kadar hep merak etmişimdir.

    Sonuçta kiralanan konsolda fifa / pes hadi bir iki de mortal kombat oynanır.. Witcher oynamak için kiralayan var mıdır acaba ahaha

    Hocam geçmiş olsun..
  • playcafe P kullanıcısına yanıt
    Suç bakidir. Dedikleri cihazı unutun anlamında. Er ya da geç şahıs bulunur ama giden gidiyor geri gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahte kimlik sahte hat çıkarmak çok çok kolay artık.Benimde bulunduğum sektörde baya mevcut bunlar.Genel merkezden 100lerce eşgal geliyor işlem yapmayın diye bunlara tipleri görseniz 7den 70 e derler ya aynen öle.Polise teslim ediyosun evrakta sahtecilikten göstermelik bi ceza veriyorlar okadar.Geçmiş olsun.
  • 100 tl ye kiralamıştık. dediğiniz gibi genelde o oyunlar var. arkadaş arasında oynamak için genelde cumartesi geceleri alınıyor. çünkü pazar tatil.
    Maalesef polis bişey yapmıyor. geçmiş olsun diyor sadece:) . Ben parasında değilim. En azından başkasının başına gelmesin. Ayrıca her insan şeytana uyar. Ama bunun gibiler bu işi meslek yapmışlar ve gerçek kimlikleri ile bu işi yapıyorlar. Çünkü hiç ceza almayacaklarını biliyorlar.
  • Arkadaşın ps cafeye bakmıştım bi ara. Tanımadığımız kişilere kesinlikle kiralamadık. Zaten aynı mahalleden & semtten biri gelir kiralamaya ve o kişiyi sen tanımıyorsan bile bir başkası tanır.
  • playcafe P kullanıcısına yanıt
    Hocam burası türkiye tecavüzcü katil salınıyor bunları mı tutuklayacaklar adaletin A sı kalmadı ülkede. geçmiş olsun demekten başka birşey gelmez.
  • bazen kendi adaletini kendin saglarsin. giden gitmistir. ama en azindan bu kisileri paylasirsak bir yerde birine denk gelir. neden suclular yuzlerini kapatiyor hic dusundunuzmu? cunku daha onceki suclari da ifsa olmasin diye...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz cafemizde bu sözleşme ile sorunu çözdük n11'den sipariş verin. Kafanız rahat olsun..
    https://urun.n11.com/sony-playstation-4/playstaton-kiralama-sozlesmesi-5-cilt-P337007648
  • geçmiş olsun inşallah yakalanır
  • kiralama konusunda en güzel çözüm adrese teslim kiralama yapmanız. kiralayan kişi o bölgede oturmuyor ise kiralama yapmayınız. kiralayan kişiden mutlaka ikamet isteyip bunu doğrulayın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.