Şimdi Ara

PS-4 İNTERNET HIZI VE DNS AYARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle PS4 de genelde Fifa 16 oynuyorum fakat oyunda anlam veremediğim bir yavaşlık var mesela defans yaparken rakip oyuncuda lampard var ben de yaya toure var Ada'm topu ayağından açıyor ben avantajlıyım topu alabilirim ama onun lampard mübarek sterling gibi benim oyuncu çok yavaşlıyor bunun bi çözümü varmı.?? Oyun genelde çok yavaş bende tamam Fifa zaten çok hızlı değil fakat bende yavaşlık çok abartılı. Forum sitelerinden yaptığım araştırma da bunun DNS AYARLARI ile alakalı olduğunu söylüyorlar bu konuda bana yardım edebilecek birisi varsa "ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN" bu yavaşlık bıktırdı beni.

İnternet D SMART 16 mb.(bulunduğum bölge ŞIRNAK burada memurum)

Ps4 de internet testi yaptığım Zaman
    6.6mb ve 300 görüyorum FAKAT ÖNCE 3.mb hızla oynadığımda bile oyun daha hızlıydı

Bunu düzeltebileceğim bir yol varmı arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan8773 -- 11 Mart 2016; 14:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızı etkileyen bir sürü etken var. Dediğin gibi bazen daha düşük hizda daha hizli oynuyoruz bazen daha yüksek hizda oyun yavasliyor. Bazen server bazen hattaki yük bazen oyunun senin yenilmeni istemesi bazen oynadgin kişinin internet hizinin yavaşlığı gibi gibi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.