Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.698
Cevap
18
Favori
287.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dernek üyelerin psn adreslerini bulumadım
  • Fordon arkadaşımız herkese üyelerin bilgilerini içeren mail atmıştı. Muhtemel sanada gelmiştir,bi kontrol et istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkarsilverblade

Fordon arkadaşımız herkese üyelerin bilgilerini içeren mail atmıştı. Muhtemel sanada gelmiştir,bi kontrol et istersen

teşekkür mail atmış
  • dün gece 2 saat kadar killzone2 online takıldım.3 aydrı oynamıyordum paslanmışız valla Milleti iyileştirmeye çalışırken headshotları yedim durdum 2 saatte topu topu 70 puan alabildim
  • Günaydın beyler, forumun en erkencisi bugun benim sanırım diyecektimki ABUX un mesajını gördüm

ABUX rütbe senin ne şu an Killzone da?

Aksam attınızmı üyelerle Killzone deneme mahiyetindeee.....

Bide genelde üyeler Ps3 e Akşam takılıyor sanırım, gündüz takılan varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 23 Temmuz 2010; 10:11:06 >
  • Günaydın arkadaşlar,akşam 2-3 saat kill zone oynadık Lokman ile. bayaa zevkliydi ama alışmak lazım.herifler indirip durdular bizi.Online bayaa kalabalıktı ,gayet zevkli bir oyunmuş.
  • dün ilk defa ps3 te online oyun deneyimine sahip oldum korkularım vardı çünkü cep tel (3g)+bilgisayar + ps3 bağlanısıyla internet sağlıyorum evde hızımın yetmiyeceği düşüncesindeydim ama sorun yok gibi gözüküyor updateyi yaptıktan sonra yarım saat kadar oynadım (gerçi pek oynadım denemez paso öldürdüler bende bir iki tane indirdim ama daha başlayalı ne oldu ki başlangıç için fena değil) şu hep beraber oynuyacağımız platformu anlayan bir arkadaş tarif edrse akşamları çok zevkli geçicek bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: misroqo

Günaydın arkadaşlar,akşam 2-3 saat kill zone oynadık Lokman ile. bayaa zevkliydi ama alışmak lazım.herifler indirip durdular bizi.Online bayaa kalabalıktı ,gayet zevkli bir oyunmuş.

Siz evden aksam oynadınız sanırım, ortak serverde nasıl buluştunuz????

quote:

Orijinalden alıntı: cemus

dün ilk defa ps3 te online oyun deneyimine sahip oldum korkularım vardı çünkü cep tel (3g)+bilgisayar + ps3 bağlanısıyla internet sağlıyorum evde hızımın yetmiyeceği düşüncesindeydim ama sorun yok gibi gözüküyor updateyi yaptıktan sonra yarım saat kadar oynadım (gerçi pek oynadım denemez paso öldürdüler bende bir iki tane indirdim ama daha başlayalı ne oldu ki başlangıç için fena değil) şu hep beraber oynuyacağımız platformu anlayan bir arkadaş tarif edrse akşamları çok zevkli geçicek bundan sonra

Üsta Updatei 3g üzerindenmi yaptın...??? kota filan sıkıntı olmadımı ya

bide 3G de LAG yapmaması sasırdım, sinyal gücü iyi biryerdesin.

Paltform konusunda olay basit
    1- bir üye oyun kurar
    2- diğer üye Killzone üzerinden kurduğu oyunu "Friends"de görür-( PSN ekliyse),
    3-bağlantı sağlanır

Hatta şu an musait olan varsa deneyebilirizz....

BU arada Killzone online değilde, normal oynamasıda zevklidir... 1 kere bitirdim şimdi en zorda tekar oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fordon -- 23 Temmuz 2010; 10:51:06 >

• Orijinalden alıntı: cemus

dün ilk defa ps3 te online oyun deneyimine sahip oldum korkularım vardı çünkü cep tel (3g)+bilgisayar + ps3 bağlanısıyla internet sağlıyorum evde hızımın yetmiyeceği düşüncesindeydim ama sorun yok gibi gözüküyor updateyi yaptıktan sonra yarım saat kadar oynadım (gerçi pek oynadım denemez paso öldürdüler bende bir iki tane indirdim ama daha başlayalı ne oldu ki başlangıç için fena değil) şu hep beraber oynuyacağımız platformu anlayan bir arkadaş tarif edrse akşamları çok zevkli geçicek bundan sonra

1- bir üye oyun kurar
    3-bağlantı sağlanır

BU arada Killzone online değilde, normal oynamasıda zevklidir... 1 kere bitirdim şimdi en zorda tekar oynuyorum

evet 3g üzerinden yaptım tukcell 4gb kotalı üyeliği var bende telefonu modem olarak tanıtıp bilgisayar üzerinden ethernet kablosuyla ağ bağlantısı kurup PS3 ü internete bağlıyorumtelefonumun desteklediği bağlantı hızıda ahım şahım bir hız değil (460kpsn gibi birşey) lag olmadı sanırsam yani nasıl oluyor oyunda yeniyim ama kopma atılma takılma gibi bir problemim olmadı gerçi yarım saat denedim.öyle uzun zahmetli bir iş gibi görünüyor dimi ahh bu ttnetinneyse moralimi bozmayayım

• Telefonla iletişim halindeydik, aynı yerlere giriyorduk.

quote:

quote:

Günaydın arkadaşlar,akşam 2-3 saat kill zone oynadık Lokman ile. bayaa zevkliydi ama alışmak lazım.herifler indirip durdular bizi.Online bayaa kalabalıktı ,gayet zevkli bir oyunmuş.

Siz evden aksam oynadınız sanırım, ortak serverde nasıl buluştunuz????
  • akşam bir turnuva yapalım müsait olanlarla bir server kuralım aramıza yabancı sokmayalım bakalım nasıl olacak
  • akşam çok güldüm yaa.koşamıyorum birtürlü , Lokman diyorki "koşma yok heralde bu oyunda ".her tuşu denedik 2 saat sonra becerdim. meğer L3 koşturuyormuş
  • quote:

akşam bir turnuva yapalım müsait olanlarla bir server kuralım aramıza yabancı sokmayalım bakalım nasıl olacak

kill zone 2 oyunu mevcut dehil en kısa zamanda şiparişi vermek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwertt

quote:

akşam bir turnuva yapalım müsait olanlarla bir server kuralım aramıza yabancı sokmayalım bakalım nasıl olacak

kill zone 2 oyunu mevcut dehil en kısa zamanda şiparişi vermek lazım

bende yeni aldım forumdan ikinci el bölümüne bak oradan bulursun

• killzone2 arama çalışmalarım sürüyor.Muhtemelen tatilden sonra (1 hafta) elimde olur o zaman bende katılırım oyuna

yaklaşık bir yıl önce bayağı bir kz2 kasmıştım.yeniden oynama zevkli olacak
    http://www.killzone.com/kz/mykillzone.psml?kz_user_id=kemal45
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fordon

Günaydın beyler, forumun en erkencisi bugun benim sanırım diyecektimki ABUX un mesajını gördüm

ABUX rütbe senin ne şu an Killzone da?

Aksam attınızmı üyelerle Killzone deneme mahiyetindeee.....

Bide genelde üyeler Ps3 e Akşam takılıyor sanırım, gündüz takılan varmı???

tek çizik almama(asteğmenliğe geliyor galiba) 300 puan bişey kaldı.Malüm gündüz işteyiz o yüzden ancak akşamları girebiliyorum

• quote:

akşam çok güldüm yaa.koşamıyorum birtürlü , Lokman diyorki "koşma yok heralde bu oyunda ".her tuşu denedik 2 saat sonra becerdim. meğer L3 koşturuyormuş

aa dünde aynı olay başıma geldi.Uzun zaman oynamayınca konfigürasyonu unutmuşum L3 ü anlayana kadar 3 kere headshot yed,m

• Orijinalden alıntı: cemus

1- bir üye oyun kurar
    3-bağlantı sağlanır

evet 3g üzerinden yaptım tukcell 4gb kotalı üyeliği var bende telefonu modem olarak tanıtıp bilgisayar üzerinden ethernet kablosuyla ağ bağlantısı kurup PS3 ü internete bağlıyorumtelefonumun desteklediği bağlantı hızıda ahım şahım bir hız değil (460kpsn gibi birşey) lag olmadı sanırsam yani nasıl oluyor oyunda yeniyim ama kopma atılma takılma gibi bir problemim olmadı gerçi yarım saat denedim.öyle uzun zahmetli bir iş gibi görünüyor dimi ahh bu ttnetinneyse moralimi bozmayayım

arkadaşlar oyun kurarsanız akşama bende varım.PSN:AKUTERDEM eklerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 23 Temmuz 2010; 13:49:05 >

• Selamlar.
    Fifa oynayan arkadaşlarla turnuva da yapabiliriz.
  • Beyler ben 1 saat filan Killzone dalıyorum varsa takılmak isteyen, PSN gönderdiğim listede yazıyor... beklerim hem şu sesli gorusmeyı test etmıs oluruzz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.