Şimdi Ara

ps 2 there is no data

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum. ps 2 de pes 2009 oynuyordum gayet guzel. takılmadan etmeden. sonra pes 2010 u indirdim dvd ye cektim. ilk taktıgımda acıldı oyun bi kac mac yaptım. sonra şimdi pes 2009 u da pes 2010 u da taktıgımda ekranda playstation 2 yazısı cıkıyor sonra da there is no data diye bir yazı geliyor ekrana. ne olmus olabilir acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum. ps 2 de pes 2009 oynuyordum gayet guzel. takılmadan etmeden. sonra pes 2010 u indirdim dvd ye cektim. ilk taktıgımda acıldı oyun bi kac mac yaptım. sonra şimdi pes 2009 u da pes 2010 u da taktıgımda ekranda playstation 2 yazısı cıkıyor sonra da there is no data diye bir yazı geliyor ekrana. ne olmus olabilir acaba ??
    />

memory card'da mı yazıyor oyun açılırken mi anlamadım?

oyun açılırken 2 oyundada yapıyorsa birkaç oyunda daha dene yine aynı şeyi yaparsa ps2 lensinde bir sorun vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum. ps 2 de pes 2009 oynuyordum gayet guzel. takılmadan etmeden. sonra pes 2010 u indirdim dvd ye cektim. ilk taktıgımda acıldı oyun bi kac mac yaptım. sonra şimdi pes 2009 u da pes 2010 u da taktıgımda ekranda playstation 2 yazısı cıkıyor sonra da there is no data diye bir yazı geliyor ekrana. ne olmus olabilir acaba ??
    />

makina kalın kasaysa ve daha önceden takılmalar yaşamaya başlamadıysan lazerin tozlanmış olabilir söküp bi kulak pamuğuyla herhangibir madde kullanmadan temizleyebilirsin

eğer slim modeli ise muhtemelen lazer arızalanmış olabilir değiştirmen gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.