Şimdi Ara

Proxy (Vekil Sunucu) İşinden Anlayan Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler durum şöyle ben telefonumdaki ücretsiz interneti TG HTTP isimli programla bilgisayara çekmeyi başardım, yapmam gereken şey şu mesela mozilla firefox kullanacaksam ayarlarına girip;

Hepsine aynı vekil sunucuyu gösteriyorum ve rahatlıkla internette dolaşabiliyorum. Aynı şekilde internet download manager'e;

Böyle vekil sunucu tanımlayarak indirme yapabiliyorum.

Benim sorunum şu, mesela herhangi bir online oyunu açmak istesem yada bir programı bunlara nasıl vekil sunucu atayacağım kısa bir yolu var mıdır? Vekil sunucu belirtilmeyen programlardan bahsediyorum yani öyle bir seçeneği yok, mesela arayüzü olmayan .exe uzantılı programlar gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xao Kahn -- 1 Haziran 2014; 15:35:10 >

• Herkes konu dışında, bir arkadaş yardım edemez mi

Şöyle bir durum var; öncelikle oyundan oyuna bu durum değişebilir ancak o tarz oyunlarda proxy severları "statik" olarak atandığı için hedefini direk biliyor. Böyle bir duruma müdahale etmek elbette mümkündür ancak 3. parti yazılımlar ile olabilir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

"Vekil sunucu belirtilmeyen programlardan bahsediyorum yani öyle bir seçeneği yok"

Şöyle bir durum var; öncelikle oyundan oyuna bu durum değişebilir ancak o tarz oyunlarda proxy severları "statik" olarak atandığı için hedefini direk biliyor. Böyle bir duruma müdahale etmek elbette mümkündür ancak 3. parti yazılımlar ile olabilir ancak.

Benim amacim mozilla firefox da oldugu gibi tum pc ye vekil sunucu ayari yapmak yada .exe uzantili bir dosyaya vekil sunucu ayari yapmak. 3. Parti yazilim kullanirim hiç farketmez eğer böyle bir program varsa ismini söylerseniz memnun olurum.

Ayrica şöyle bir ihtimal düşündüm ama denemedim daha, hotspot shieldin içinde vekil sunucu ayari varsa vpn e vekil sunucu yardimiyla bağlanmak mümkünmüdür acaba, ama vekil sunucu olmazsa olmaz çünkü o olmazsa vpn'e bağlanacak internet olmayacak.

Hadi bakalim tecrübeli arkadaşlar bir el atsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu DNS adresleri güvenli mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.