selamlar, sorunum biraz karmaşık, olabildiğince basit ve kısa anlatmaya çalışacağım; pandora radio diye bir radyo istasyonu var ve bu siteye türkiye'den girilmiyor. bunu aşmak için ultrasurf kullanıyordum bugüne kadar. internet tarayıcısı olarak da firefox kullanıyordum. yani internette surf için firefox, radyo için ie kullanıyordum. ultrasurf firefoxun proxlyerini değiştirmiyor. sadece ie için çalışıyor ultrasurf. benim firefoxtaki surfume etkisi yoktu yani. ama artık chrome kullanmaya başladım ve chrome proxy ayarlarını ie den alıyor. yani ben pandora radioya girmek istediğimde ultrasurf açacağım, ultrasurf ie nin proxylerini değiştirecek, dolayısıyla chromeda surf yaparken ultrasurf devrede olacak. bunu istemiyorum ama. istediğim ise şu: ben yine ultrasurf açayım, yine chrome kullanayım ama bu proxy sadece pandora.com da devrede olsun. mümkün müdür?
Firefox'da FoxyProxy giye bir eklenti var. Sizin verdiğiniz sitelere proxy üstünden bağlanıyor diğerlerine normal bağlanmasını sağlıyor ve de bunu otomatik olarak yapıyor. sadece firefox işinizi görecektir.
Chrome eklentisi Proxy Switchy! kuracaksınız. Daha sonra ultrasurf ile girmeniz gereken yerler için özel kural tanımlayacaksınız. Ayrıca çok önemli bir noktaya parmak basmışsınız, benim aklıma gelmemişti. Tebrik ederim. (Yapamazsanız haber verin...)