Şimdi Ara

Proxy Ayarı Sorunu(Acıl Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl anlatsam.Benim komşu ile aynı interneti kullanıyoz.Bılgısayardan ıyı anlıyor.Galıba Proxy'ı degıstırdı ve benım ınternet yavasladı bazen proxy sunucusna baglanılamıyor dıyo ve onlıne oyunları acmıyor.Nasıl duzeltebılırım.Hanı 192.168.1.2 fılan var ya ordan proxy ı mı ne ısaretlıyınce ole oluyormus(ınterntten arastırdıgıma gore).Oranın sıfresı onda ben giremiyorum.Mesela proxy fıla nprogramı internetten indirerek halledebılırmıyım.Program onerrısenız nasıl yapğcagımıda solersenız sevınırım.
    Cok acıl yardım lazım.Insallah ole bı program vardır.Bazen crome acıyorum proxy baglanamadı dıyor oyunlarda start gelmıyor ınternet baya yavasladı.Bılen bırı varsa allah ıcın yardım etsın....

• yardım lutfen
  • komşunuz modem üzerinden online oyun için kullandığınız portları kapatmış olabilir olmayadabilir, lakin normail bir adsl bağlantısında proxy yei hangi oyun ihtiyaç duyarki? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1ps

komşunuz modem üzerinden online oyun için kullandığınız portları kapatmış olabilir olmayadabilir

aynen bunu yapmış.nasıl açabilirim ?
  • komşunuzla görüşün malum bu bağlantının parasını ödüyorsunuz, yada modem web arayüzüne girip engellemeyi kaldırın... arayüze ulaşım ağ geçidi ip si ile aynıdır...arayüz şifresi değiştirilmiş ise, vpn ye ihtiyaç duyucaksınız... internette free vpn veren siteleri araştırabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1ps -- 12 Ekim 2013; 18:59:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp Kullanıcı sorunu Yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.