Şimdi Ara

prototype açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim bir sorum olacaktı.geçenlerde ben bu prototype ı arkadaşın pc den klasör halinde olarak aldım benim pc ye attım ama oyun açılırken hata raporu werdi.şimdi bunun sebebi klasör halinde atmış olmammı?yoksa bunun başka bi çözüm yolu warmı?PC min özellikleri şöyle:
    intel core 2 duo t7300 2.0 ghz,256 mb nvidia geforce 8400m gs turbocache,2gb ram
    sizce sorun neden kaynaklanıyor?

• genelde klasör halinde alınan oyunlarda çıkan sorunlar kayıt defteri kaydıyla düzeliyo. pes 2010 u klasör şeklinde almıştım. forumdan kayıt defteri kaydını paylaşmış biri onu indirip açtım düzeldi. bende yok oyun olsa paylaşırdım. internette bi araştır burdan paylaşan olmazsa..
  • o pc bence açmaz ben zamanında bu oyunu
    gts 250, e4600 + 2gb ram ile zar zor oynuyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_honour

genelde klasör halinde alınan oyunlarda çıkan sorunlar kayıt defteri kaydıyla düzeliyo. pes 2010 u klasör şeklinde almıştım. forumdan kayıt defteri kaydını paylaşmış biri onu indirip açtım düzeldi. bende yok oyun olsa paylaşırdım. internette bi araştır burdan paylaşan olmazsa..

hocam peki bu kayıt defteri olayını nasıl yapacaz yani daha önce hiç yapmadım nasıl bir dosya ve nereye kopyalayıp yapacaz biraz bilgi verirsen sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    11 yıl önce açıldı
    NFS Heat açılmıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.