Şimdi Ara

Proton GEN 2 (Lotus ) Kullanıcıları nerede

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Proton Gen 2 kullanıcıları nerede, bu forumda hiç gen 2 kullanan yok mu ?

• protoncular gen2 ciler nerede
  • Ben 2011 model Gen 2 sedan elegance kullanıcısıyım:))Önceden 2007 model gen 2 im vardı..
  • sonunda, merhaba hocam bu protoncular pek forumda takılmıyor mu nedir. aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. bende şu an 2008 gen2 var. sizin durumdan anladığım kadarıyla proton bir alışkanlık yapıyor . sedan tercih sebebiniz nedir hatchback kasa daha güzel geliyor bana. birde 2011 model aracınızı sıfır mı aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

sonunda, merhaba hocam bu protoncular pek forumda takılmıyor mu nedir. aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. bende şu an 2008 gen2 var. sizin durumdan anladığım kadarıyla proton bir alışkanlık yapıyor . sedan tercih sebebiniz nedir hatchback kasa daha güzel geliyor bana. birde 2011 model aracınızı sıfır mı aldınız ?

Kusura bakma işlerden dolayı giermiyordum aslında aracımı değiştirmem gerekiyordu bide bizim aile biraz kalabalık sedan da hem büyük hem komforlu birde tasarımıda hoş makyajlanmış persona elegance diye geçiyor benimki 2011 model sıfır aldım aracı...Ve 15000 km oldu memnunum araçtan
  • forumda "gen2 yi nasıl bilirsiniz" şeklinde aratın gen2 bulursunuz. ayrıca proton baslıgının altında gen2 ler de konusuluyor. buarada bende de gen2 mediumline var :)
  • teşekkürler gen 2 başlığından devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010 can onceki gen 2 lerde donanim motor gücü gibi ne fark var arkadaslar birde cruze control var diyorlar hangi modellerde var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

2010 can onceki gen 2 lerde donanim motor gücü gibi ne fark var arkadaslar birde cruze control var diyorlar hangi modellerde var acaba?

Cruze kontrol highline modelnde var benim bildiğim oda sahibinden.com da 46 plakalı var bir tane benim gördüğüm.2010 dan önceki gen 2 lerde donanım olarak pek bi fark yok facebook protonturkiye sayfasında yazıyodu farklar oraya gir bak istersen facebook kullanıyosan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.