Şimdi Ara

Proton alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
85.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye Distribitörü berbat kesinlikle alınmaz.
    Protonu protonu bilen alır.
    Herkese satılmaz.
    İnternet elinizin altında kullananların yorumlarına ulaşmanız zor olmaz.
  • Merhabalar, Proton 416 GLXI otomatik vites sedan 4,5 yıl kullandım. 10 gün içinde sattım. Ucuza alır ucuza satarsınız. Çok sağlam iyi bir arabadır. Sanayinin yolunu hatırlamıyorum. 10 binde bir periyodik bakımı var. Büyük bakımı bile (triger kayışı, bilyası filitreler, yağları, şanzıman filitresi ve yağı) çok az tutmuştu. 210 TL vermiştim yanlış hatırlamıyorsum.En azından unutamayacağım kadar yüksek bir rakam değildi :-) .128 binde aldım 260 binde sattım. Ne motoruna ne şanzımanına el değmedi. Yedek parçaya ihtiyaç fazla olmadı. İhtiyaç olanlar da yağ filitresi, hava filitresi kayışlar vs. 4,5 yılda çok nadir parçaya ihtiyacım oldu. Hepsini de temin ettim. Çoğu bulunduğum şehirde (Samsun) vardı. Olmayanlarda İstanbul'dan istendi ertesi gün geldi. Ben çok memnun kaldım. Yeni sattım. Bu kez hatchback düz vitesini alsam mı diye düşünüyorum. Çünkü 1 haftadır araç bakıyorum bu özelliklerde bu fiyatlara başka araç yok. Dediğim gibi ucuz al ucuz sat. Doğrusu 2 katı para versem bile hala ABS yok, hala alaşım jant yok, hala far yükseklik ayarı ve elektrikli ayna yok, hala elektrikli arka camlar yok gibi şeylere takılıyorum. Belli bir konfora alışınca 2 katı paraya hala bunları alamadığımı görmek beni tekrar bir proton sahibi olmaya yöneltiyor. Selamlar.

• Ek olarak Uzun süre kullanmış biri olarak aklımın erdiği sorularınızı cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldunm

Ek olarak Uzun süre kullanmış biri olarak aklımın erdiği sorularınızı cevaplayabilirim.

Hiç kullandınızmı protonu bence gidin bi test sürüşü yapın sonra karar verin
    Şu an fiyatına göre en kaliteli ve sağlam araç

Orijinalden alıntı: haldunm

Ek olarak Uzun süre kullanmış biri olarak aklımın erdiği sorularınızı cevaplayabilirim.

Hiç kullandınızmı protonu bence gidin bi test sürüşü yapın sonra karar verin
    Şu an fiyatına göre en kaliteli ve sağlam araç
  • 2.el zayıf
  • gen2 ler çok karizmatik bildiğin m6 ya benziyor içi biraz dandik gözükyüor ama napicaksin pek destekçisi olmayan bir firma en azından biyerlere gelebilmişler o kadar yadırgamamak lazım aslında gayet ucuz ...

Orijinalden alıntı: hada

Ulumotor'dan da Proton'dan da uzak durun. Aman aman uzak durun. Paranızı kaybedersiniz psikolojik sağlığınız da bonus.

Neden ki ne çektiniz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz?

Orijinalden alıntı: ZGSRĞL

quote:

Orjinalden alıntı: malabadi

quote:

Orjinalden alıntı: erdor

Hesaplıcada olsa bence proton almayın ilerde elden çıkarması zor.Tabi her malın bir alıcısı olur ama beklemeniz gerekicek.yalnız son model protonlar gayet güzel.Gen2 özellikle
    not:kızlara değil arabaya odaklanın

Proton alınır mı?

Arabayı bir türlü göremiyorum. Böyle resimler koymayın canım :D Şu beyazlı olan yedi bitirdi beni

bende göremiyorum nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

quote:

quote:

Hesaplıcada olsa bence proton almayın ilerde elden çıkarması zor.Tabi her malın bir alıcısı olur ama beklemeniz gerekicek.yalnız son model protonlar gayet güzel.Gen2 özellikle

Proton alınır mı?

Arabayı bir türlü göremiyorum. Böyle resimler koymayın canım :D Şu beyazlı olan yedi bitirdi beni

Ne zaman yazmışım hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 9 Aralık 2011; 21:43:37 >

Leyla İle Mecnun Dizisi Tutkunları

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

Arkadaşlar babama bir araba almayı düşünüyoruz. Babam brodway diyor. Bende brodway olmaz dedim. Arabayı nasıl olsa satmayacak Allah bir kaza bela vermesse ömür boyu kullanacak.
    Bu durumda aklıma proton geldi.
    Proton kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
    1. Aracın dış görünüşü hoşuma gidiyor ama içine hiç binmedim. Protonun iç hacmi nasıl?
    2. Modelleri hakkında bilgi verebilirmisiniz hangisini almalıyız 415-416?
    3. lpg ve benzin ile yakıt tüketimi nasıldır?
    4. Alırken özellikle nerelerine dikkat etmeliyiz.(Eskort ta döşemelerin çabuk yıpranması gibi protonda da kontrol edilecek bir nokta varmı?)
    5. Son olarakta 98-99 model klimalı lpg li temiz protonu kaça bulabiliriz?

Hocam ne yapın ne edin babanızı proton konusunda ikna edin.

Bizde 95 Broadway var. Babam emniyet kemerini falan takar fakat yinede insanın içine kurt düşüyor bu araba 90 km/h'le kafadan girse içindekilere ne olur diye. Protonlar nispeten Broadway'e göre daha kaliteli ve sağlam araçlardır.

Hatta bence az daha zorlayın Mazda 626, Mitsubishi Carisma falan bakın. Tam ömürlük, konforlu ve sağlam araçlar.

Edit: Tarihi görmemişim. Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 9 Aralık 2011; 22:45:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

quote:

quote:

Proton alınır mı?

Ne zaman yazmışım hatırlamıyorum

Desene konuyu hortlatmışız

• Tanıdığım bir insan Proton alamaz! Konuşurum, ikna ederim; edemezsem yalvarırım ortaya hatırımı koyarım; hatırım mı yok, döverek engellerim; gücüm mü yetmiyor, Allah akıl fikir versin diye dua ederim.

Orijinalden alıntı: hada

Tanıdığım bir insan Proton alamaz! Konuşurum, ikna ederim; edemezsem yalvarırım ortaya hatırımı koyarım; hatırım mı yok, döverek engellerim; gücüm mü yetmiyor, Allah akıl fikir versin diye dua ederim.

Nedenini söyleyinde biz de bilelim. 3-4 ay sonra GEN2 almayı düşünüyorum.
  • 2. eli yok diye saçmalayan çok olmuş, eger arabayı sıfır alırsanız,satmada bi problem olmaz ama değer kaybeder,Mesela 30 milyara aldığınız aracı 18-20 ye satmak zorunda kalırsınız.Ancak ikinci el 18 bin tl ye aldığınız aracı 16 ya verirseniz hiç beklemeden gider.Son sahibi olursunuz falan diye saçmalamışlar yani..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.