Merhaba arkadaşlar yaşım 21 ve protez göz yapmayı düşünüyorum 7 yaşında başıma gelen bir kaza yüzünden 14 yılımı bu şekilde geçirdim 3 defa kornea nakli oldum ama tutmadı ve sizlerin görüşlerini almak istedim okuduğum bölüm gereği atılgan ve özgüvenli olmam lazım Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim
Ben 5 yaşındayken şeref yoksunu bir ergen gözüme taş atmıştı kanamıştı ve görüntü kaybolmuştu o günden beridir sağ gözüm iyi görmüyor ve yorulunca kayıyor lens takmazsam kayıyor nasıl bir his olduğunu bilirim imkanın varsa yaptır dostum geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Geçmiş olsun be hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ygskötüydü
Ben 5 yaşındayken şeref yoksunu bir ergen gözüme taş atmıştı kanamıştı ve görüntü kaybolmuştu o günden beridir sağ gözüm iyi görmüyor ve yorulunca kayıyor lens takmazsam kayıyor nasıl bir his olduğunu bilirim imkanın varsa yaptır dostum geçmiş olsun
geçmiş olsun küçükken eskiden demir tahterevalli'lerden vardı ufak bir çocuk üstünde oyun oynarken okul çıkışı dedim bir kere binmek maksadıyla gidip bir kere bineyim bu üstünden bilerek indi o esnada havada kalan diğer ucu sol ayağımın baş parmağına nasıl düştü ayakkabı olduğu halde sonra yürüyecek halde değildim bir baktım ayak kanlar içerisinde hastaneye gittik 1 sene acilde tedavi sonucu düzeltti doktor sağolsun yoksa tırnağı kaybederdin demişti