Şimdi Ara

Prostatit belası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
26
Favori
302.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NeverGiveUpOzan N kullanıcısına yanıt
    NeverGiveUpOzan mrb,
    Bazi tedaviler dedigim igne ve tablet antibiyotik, birde vitamin ve bromelain'den oluşan bir kombinasyon uyguladim su an cok iyiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prostatit_kadir P kullanıcısına yanıt
    Abi rica etsek biraz ayrıntı verirmisin?Hangi antibiyotik ve iğne ve nasıl bir kombinasyon?
  • prostat_baran17 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu vigamax nedir tam olarak nerden bulabiliriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prostatit_kadir

    NeverGiveUpOzan mrb,
    Bazi tedaviler dedigim igne ve tablet antibiyotik, birde vitamin ve bromelain'den oluşan bir kombinasyon uyguladim su an cok iyiyim.
    Bromelain'i ilk kez senden duyuyorum Kadir ağbi, detay verebilir misin biraz.. Doktor mu önerdi kendi araştırmalarınla mı kullandın? Öyle zannediyorum antibiyotik emilimini artirmak icin kullandin. Bir de sende bakteri tespit edilmisti sanirim, ondan sonra kullanmistin antibiyotiği değil mi? Sindirim sorunlarina da iyi geldi mi? Çok fazla bahsedilmemis fakat kısmen de olsa ödem sökücü özelliği de varmış. Solgar'ın varmis agbi, senin kullandigin neydi acaba? Yoğun olarak ananasta bulunan bir maddeymis ayrica.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverGiveUpOzan -- 2 Nisan 2015; 23:33:49 >
  • akıncıxx A kullanıcısına yanıt
    Akincixx mrb,
    Antibiyotik kullanim miktarini belirlemen icin oncelikle rektal tuşe ile alinan prostat sekresyonundaki lokosit miktarini belirlemen lazim.Ornek veriyorum; 15-20 arasindaysa 10 kutu iesef igne, ignelerden sonra 2kutu bflexilevo750 ve ligone vitamin..daha sonrada bromelain500 solgar kullaniyorum.Bromelain ödem ve yara iyileştirici, enfeksiyon giderici vs.ve ananasta bulunan enzimdir.NeverGiveUpOzan antibiyotikten sonra doku tamiri icin bromelaini kullaniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prostatit_kadir -- 3 Nisan 2015; 1:33:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zerdacalında iltihap giderici özelliği var.bu gibi takviyeleri kullanmak yerinde olur.kadir bey,rektal tuşe yaptırmadan ilaç kullandığınız oluyormu.kullanıyorsanız dozunu nasıl ayarlıyor ve hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz.çünkü doktora git gel zor oluyor bazen.
  • NeverGiveUpOzan N kullanıcısına yanıt
    Burayı zor güç buldum, daha önceki sitemiz kapatıldı.. Nickim tolga taylan yazdım ama birtan çıkıyor düzeltmeye çalıştım düzelmedi.

    Yani beni tanıyanınız vardır aranızda..

    Sedar da haber vermemiş burdayız diye.. :) Neyse.

    Toplamda 5 enjeksiyon oldum, yanlızca ben olmadı "kronik prostatit" yani kapatılan sitede de olan arkadaşlar vardı ama ben ve onlar faydasını görmedi.

    Görenler var deniliyor ama onlarıda biz tanımıyoruz. Yani sitede olanların hiç birisi fayda görmemişti bildiğim kadarıyla.

    Bende non bakteriyel, bakteri yok.. Yan etkileri şimdiye kadar bişey olmadı yanlız topuklarımda ağrılar var 6 aydır, ilgili doktorlara gittim ama bişey bulamadılar, ister istemez aklıma enjeksiyon geldi.

    Böyle yan etkinin olabileceğini hiç zannetmiyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum.

    Levent hocam sizce böyle yan etkileri olabilir mi?




  • Enjeksiyonla topuk agrilarinin bi alakasi olamaz tolga herşeyi de enjeksiyona bağlamayin bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman2015 -- 3 Nisan 2015; 16:46:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncıxx A kullanıcısına yanıt
    http://www.amazonasnaturaltreatments.com/ bu adresten aliyorum 15 gün icinde geliyor ilk kullandiginda sidetli bas agrisi sersemlik ve asiri duyarliliga yol aciyor bende 1 kutudan sonra yan etkiler yok gecmis olsun
  • Now Foods, Quercetin mit Bromelain, 120 capsül yeni siparis ettim

    Saw Palmetto Berries - 550mg - 250 Kapseln yeni siparis ettim

    balik yagi 1000mg omega 3 uzun süredir kullaniyorum

    vigamaxx 2 kutudayim
  • Bende zaten eski siteden geldim ordada enjeksiyondan fayda gormeyenler vardi. Bence bu hastaligin tedavisi gidalanmakla ilgili arkadaslar guclu irade normal yasam tarzi. Ilk once Sigara Icki gec saatlerde uyuma gibi kotu alisqanliqlari birakmak, sabah saat 6 da kalkmak yungul beden egzersizi 10 km hizli yurumek sonra Ciy su yani kaynatilmamis birbardak su icmek suyu qurtumla icmek sonra ilk sicak suyla sonra ilik soguk suyla yikanmak sonra yine bir bardak ciy su kahvaltida 2-3 tane meyve elma portakal limon ve c vitaminle zengin olanlardan 40 dakikadan sonrayine ciy su sebze salatasi yemeli sebze salatasinin yesillikde ola bilir yag tuz aci biber baharat kullanilmamali bitirdikden sonra 40 dakika sonra 1 cesirt ya ceviz yada findiq yenile bilir (vucutdaki yag besinini bunlardan alinmali) cay evezlegici olarak kaynatilmi kusburnu ve yahut kuspurnun ezilerek suya katilark icilmesi oyeln ve aksam yemeyi aynen boyle yenilecek saat 10da uyumali uyumaya gelince sert zeminde sirt uzerinde uyumalidir. Yogun bagirsak coplukdur coplukde farede olur bocekde bakteride yogun bagirsaga ara sira lavman yapilmalidir. Gidalanmanin mantigi Ciy yani gunes hava su degmis gidalar kullanmak. Bismis gidadan uzak durmak et gibi mesela et zaten iyi bir besin kaynagi degil. 6 ay bu tarz yasanilirsa hastaliginizda iylesmeni kendiniz bile sahid olacaksiniz. Burda Bakude Ersad Ezimzade isminde insan var insan 6 hastaligi yenmis icinde sekerli diyabet kalp hastaligi kemik ilthabi mide khorasi simdi saclari siyahlasiyor. Ersad bey soyler ki Dunyada butun hastaliklarin tedavisi vardir biz neyle gidalaniyoruksa oyuz. Bu gunku tib bir yonumlu tedavi uyguluyor bir antibyotikle bakterini olduruyor mahv olmus hucreleri tedavisiz kaliyor ama vucut tam tedavi olmasi lazim bir matematik gibi zincirlenmis bir bagisiklik sistemi.Bence en mantikli tedavi yontemi. Disiplinli yanasacagiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyn_Baku -- 3 Nisan 2015; 19:20:29 >




  • birtan bey levent hoca eski forumdan enjeksiyon olupta iyileşemeyen hastalar için tekrardan enjeksiyon tedavisi yapacağını duyurdu.sembolik bir fiyat ile ücretlendirecekmiş.levent hocayla konuşun isterseniz.
  • Tolga bey topuk ağrısı ile enjeksiyonun bir alakası yok.Size enjeksiyon yaptık doğru ancak siz ilk hastamızdınız .O zaman kullandığımız kokteyl ile şimdiki arasında yüzde 90 fark var.Şimdi durumda herşey çok farklı.İçerik değişti.Başarı oranımız %80 lere çıktı.Ayrıca prostat enjeksiyonu fayda etmezse intrakaviter (mesane ) enjeksiyonu ile bu fayda göremeyen grupta iyi sonuçlar alıyoruz. Hiçbir tedaviden fayda göremeyenlere biyofeedback tedavisi uyguluyoruz. Pelvik kasları gevşetmeye yönelik bu tedavi kronik pelvik ağrı sendromu literatüründe mevcut. Ve de Türkiye de Ankara da ve bizde mevcut. Görüldüğü gibi kronik prostatite yönelik seceneklerimiz çoğaldı.Kronik prostatit ile ilgili herşeyi yapıyoruz.Bence kliniğe gelip yaptığımız şeyleri görmek en mantıklısı .Çünkü internet ortamında gerçeklik sorunu var.Neyin gerçek neyin yalan olduğu belli değil.Her tedavi her hastaya iyi gelmeyebilir.Bu ortamda ne desek boş.Bakın benim kliniğe geçen ay (ki iki ciddi ameliyat geçirdim mart ayında) gelen bir hasta yüzünden forum nerelere geldi.Bir suçu araştıran dedektif edasıyla birtakım sorular sordu.Enjeksiyon tedavisi ile ilgili.Kendisinin psikolojik olarak bu tedaviye hazır olmadığı kanısına vardım ve enjeksiyon tedavisine psikolojik olarak hazır olmadığını söyledim.Omegası vardı .Çünkü tedaviyi yarım bırakma olasığı yüksek.Şüphe duyduğun bir tedaviyi olma dedim.Sonrasında saç dökülmesi olsa enjeksiyona bağlıyorlar olur olmaz herşeyi yaptırdıkları tedaviye bağlıyorlar. Forumda etmediğini bırakmadı bize aman efendim niye öyle demişiz.Kendi egosuna bir saldırı gibi anladı.Bu tedavinin uzun bir tedavi olduğu sabır gerektiği arada alevlenmeler olabileceği unutulmamalı.

    Ayrıca belirttiğiniz forumdan gelip kimsenın iyileşmemiş olması size garip gelmiyor mu?.Forum dışında olup ta rica ile yazı yazan hastalar nasıl iyileşiyorlar?Ben size nedenini söyleyeyim iyileşen hastalar yazı yazmaya ihtiyaç duymuyorlar. İyileşmeyenler de hınç almak için siteye üye olup iyileşemiyoruz diye yazıyor.Malesef insanoğlunun doğası bu..Bu çok normal .Nedeni ise kronik prostatitin tedavisinde hastaların ve hekimlerin hayal kırıklığı yaşaması sık görülüyor.Bu işin doğasında bu var.




  • Eski forumda verilen ve tedavi edildiği söylenen üç kişiye mail adresleri vasitasiyla facebook üzerinden ulaştım.
    Limklinik isimli profilin paylaşmış olduğu mail adresleriydi. Şu anda eski forumda mevcut değiller.

    Üçüne de facebooktan yardimci olmalari ve tecrübelerini aktarmalari için lisan-ı münasiple ricada bulundum.
    Üçü de bırakın konu hakkında konuşmayı, yazdigimi okumus olmalarina ragmen verdigim selami dahi almadilar.

    Bu insanlar gerçekten var, yani profilin biri örneğin 2012'den bu yana aktif. Fotoğraflar paylaşılmış vs. ama cevap vermiyorlar.

    Bırakın enjeksiyon gibi bir tedaviden yanıt alıp birilerine yardımcı olmaya çalışmayı; bizler burada birbirimize balık krakerden fayda görsek onu dahi ileten insanlarız. Bizi en iyi biz biliyoruz çünkü.

    Enjeksiyondan yanıt aldığı söylenip de kendilerine ulaşılan insanların, aynı yollardan geçen birilerini muhattap kabul etmemelerini aklım almıyor .




  • ozan kardes

    benim su ana kadar tüm arastirmalrima göre basari orani yüksek tek madde quercetin cavdar cim poleni ve saw palmetto quercetin in iyi emilemedigi icin dokuya cok nüfuz edemediginide cok yerde okudum aslinda bunu tüm kompkleks maddeleri bir araya getirip kronik prostatit tedavisi icin diye üreten sadece algonat pluss ve prosta-q yu üreten firma var bunun disinda internette kaynak yok prostat tedavisi diye var psrostagut, prostadini filan ben sahsen quercetin kullandim solgar polstimolde kullandim bu arada senin kullandigin alfa blokerleride 2 ay civarinda kullandim sadece idrar sikayetlerim epey düzeldi.

    algonat plus ve prosta-q ( Q-cp diye bir destek vardi eski forumdan kullanip fayda görenler oldugu yazilmisti bu firma Q-cp üretmiyor simdi ) prosta-q ve iki tane daha ÜRÜN var ayrica sikayetlere göre cesitlendirmisler .

    bu desteklerde kadinlardaki prostatit benzeri inatci enfeksiyon olan sistitten yola cikilarak üretilmis ve prsotatite yardimci oldugu ifade ediliyor ana fikride Quercetin ve
    saw palmotte ve enfeksiyon tedavisinde etkili bir kac madde daha var ve bromalain de quercetinin daha iyi emilmesini sagladigini söylüyorlar .

    bende simdi quercetin ve bromalain karisimi bir destek ve sawpalmetto ilkkez siparis ettim deneyecegim .

    propolis, polen, cavdar cim poleni , bromalain , balik yagi, glesemik indeksi düsük besinlerle yapilan diyet,zeytin yagi ,ve egzersizin yararli oldugunu gösteren arastirmalar internette var .

    1-vigamaxx
    2-balik yagi omega
    4-karbonat tablet (midemde yanma sikayetlerim var onu baskiliyor )
    5-sivi propolis
    6-saw palmetto
    7-Quercetin bromalain.
    düzenli egzersiz yapiyorum (vücut gelistirme fitness antrenörüyüm cesitli egzersiz yöntemleri deniyorum ) pelvik kaslarin güclendirilmesi konusunda israrliyim bagisiklik sismtemini en cok destekleyen eylem egzersizdir ayrica vücudunuzdaki agir metallerinde zarari oldugunu cok yerde okudum onalari atmaninda en kolay yolu egzersizdir.

    gecmis olsun ..




  • Baran, egzersiz garip bi sekilde bana iyi gelmiyor dostum. Yürüyüs yapmaktan tut, pelvik kas egzersizleri de buna dahil. Prostatın kanlanması gerektiğini anlıyorum fakat, orada ödem gibi bir alan olabileceğini savunan görüşler var. Bu egzersizleri yapmak sürekli olarak o yarayi deşelemek gibi geliyor bana.
    Özellikle squat gibi prostati zorlayici hareketler yaptigimda agrilarimin arttigini düsünüyorum. Ki kulaga da mantikli geliyor. En klasik tedavi yöntemlerinden biridir, bir bölge rahatsızlandiginda onun etrafindaki kas gruplarini güclendirmeye calisirsin. Fakat egzersizler esas bölgeye zarar veriyorsa?

    Yani kanlanmayı sağlaması ve bağışıklığı güçlendirmesi olumlu; bununla beraber o bölgedeki hasari tetiklemesi olumsuz. Dolayisiyla içinde biraz çelişki barındıran bir durum gibi geliyor bana. Bilmiyorum belki de sen haklısındır fakat bildiğim bişey var, egzersiz benim ağrılarımı tetikliyor.

    Cardura işemeyle birlikte cinselliğe de iyi geliyor bende. Kısmen de olsa cinsel sıkıntılarım oluyordu kullanmaya başlamadan önce. Peniste içe kaçma da vardı. Şimdi daha iyi hissediyorum kendimi. Ağrılarsa gidip geliyor. Bazen şiddetli, bazen şiddetsiz. Cardurada 70. güne yaklaştım. 6 aya tamamlayacağım, bakalım neler olacak.

    Solgar Quercetin kullanmaya basladim, icinde zaten bromelain var fakat emilimi artirdigindan eminsen eger ananas da tüketebiliriz, ya da ek olarak baska bir takviye ilava edebilirim neden olmasin (elbette prostata zarar vermezse, agri yapmazsa)

    Sen Almanya'da yasiyordun yanilmiyorsam? Benim orada yasayan akrabalarim var. Gelip gidiyorlar bazen. Burada bulunmayip da orada bulunan ve getirtmemi önerebilecegin bir takviye ya da ilaç var mı? (Q-Cp ya da Algonot plus gibi) ?




  • NeverGiveUpOzan N kullanıcısına yanıt
    merhaba Ozan bu hastalik kisiden kisiye farkli seyrediyor.

    Tabi en saglikli olan kisinin kendini izlemesi tabiri caizse kesf etmesi neyin kendisine iyi gelip gelmedigini bulmasi .

    Benim önerdigim daha cok acma germe hareketleri ve kardio ( daha dogrusu ben kendi üstümde deneyerek etkisini arastiriyorum )

    Yalniz özellikle belirtmek isterimki bu hastaliga cözüm bulunamamasinin sebeplerinden biride prostata ulasmanin zor olusu ulasan zararli ne varsada bu sebepten ona ulasmakta son derece güc .Antibiyotik veya baska bir ilac icildiginde yada enjekte edildiginde prostata ulasamiyor yada az ulasiyor (eski sitede bazi arkadaslar ilacin enfeksiyon hastaliklarinda damardan verildiginde ise yaradigi söylüyorlardi , ama levent hoca bunun ise yaramayacagini sadece bu yöntemin kana ilacin daha hizli karsimasini hizlandiracagini yazdi.

    Benim önerim kan basinci artirmak( bunu yapmanin cesitli yöntemleri var ) o zaman ilaclarin daha fazla ulasma ihtimali .
    Zaten enjeksiyonda bu mantik üstünden gelistirilmis ise yarayacagi düsünülen ilac kokteyli direk prostat doksuna enjekte ediliyor.
    Ilaci tüm yollari baypas edip prostata enjekte ettiniz buraya kadar tamam ilac prostat dokunda emildi dolasti bakterileri öldürdü peki prostatin icindeki kirec vs cözüldü ama bunlar tamamen ordan tamamen nasil atilacak o zaman bosalmayla atilabilir sanirim bence (bence nejeksiyon tedavisinde burada sorun yasanma ihtimali olabilir tabi sadece sesli düsnüyorum.
    Egzersizin önemi burada basliyor insan dinlenme halindeydek nabzi düsük damarlarindaki kan basinci düsüktür siz fiziksel aktivitenizi arttirdiginizda nabziniz kan basinciniz artar tabiri caizse vücudun her mm karesine kan iletmis olursunuz , elbette dinlenme halindede bu gerceklesir ama nabziniz dakikada 120-160 araligina vardiginda bu islem kat kat artar mesala ictigimiz ilaclarin cogu prostata ulasamiyor.

    Kimse zaten prostat kanlanmiyor demiyor az kanlaniyor diyor dolayisiyla ben bu konuda calismada okudum bir kronik prostatit hastasi düzenli kosu yaptigini tempolu yaptiginda hicbir etki görmedigini ancak kosunun temposunu sürekli bozdugunda ve sürekli vücudun hazir olmadigi cikislar yaparak tedavi oldugu yazmisti .

    Algonat ve prosta-q maalesef abd üretiliyor almanyada internetten baktim yok amazon.com da prosta-q var ( yalniz bunlar üc cesit siteye bakmani öneririm bir tanesinin agri icin oldugu yaziyor )

    Algonat pluss sadece sitede var.

    Ben vigamaxx internetten aliyorum 10 dolar civarinda abd den almanyaya yaklasik 15 günde geliyor bence istediginin hangisiyse abd siteden siparis etsen gelir türkiyeye burda gümrükten gecip direk eve postayla geliyor

    Ben alamdim cünkü kredi karti istiyor türkiyede kredi kartlarim vardi hepsini iptal ettim buraya gelince.

    Qercetinin icinde Bromalain vardir ama kac mg ama bilgin olsun Qercetin + bromalain olarakta satiliyor . en cokta ananasta var bildigim kadariyla .

    Görüsmek üzere...




  • Antibiyotik kullanmadan önce şu yazıyı okumanızı şiddetle tavsiye ederim, çok çok çok dikkatli olun, ne yazık ki prostatit için ürologların çoğu zaman ilk tercihi siprofloksasin içeren antibiyotikler, bu bi atom bombası, daha önce kullandım bir şey olmadı diye de düşünmeyin, etkileri kümülatif olabiliyor.

    https://eksisozluk.com/entry/46122941


    500 mg lık tek cipro hapla 5 yıldır yatağa bağlı insanlar var, ne olur okuyun araştırın, risk inanılmaz büyük.

    Çevrenizi de uyarın, Türkiye'de şeker gibi dağıtılıyor maalesef bu etken maddeli ilaçlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3koray -- 4 Nisan 2015; 19:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • enjeksiyon tedavisinde sorun derken yönteme sorunlu demeyi kast etmedim iyilesmeyen haslarda bu sorunla karsilasilmis olabilir demek istedim .
    sadece sesli düsüyordum....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birtanbirtan

    Burayı zor güç buldum, daha önceki sitemiz kapatıldı.. Nickim tolga taylan yazdım ama birtan çıkıyor düzeltmeye çalıştım düzelmedi.

    Yani beni tanıyanınız vardır aranızda..

    Sedar da haber vermemiş burdayız diye.. :) Neyse.

    Toplamda 5 enjeksiyon oldum, yanlızca ben olmadı "kronik prostatit" yani kapatılan sitede de olan arkadaşlar vardı ama ben ve onlar faydasını görmedi.

    Görenler var deniliyor ama onlarıda biz tanımıyoruz. Yani sitede olanların hiç birisi fayda görmemişti bildiğim kadarıyla.

    Bende non bakteriyel, bakteri yok.. Yan etkileri şimdiye kadar bişey olmadı yanlız topuklarımda ağrılar var 6 aydır, ilgili doktorlara gittim ama bişey bulamadılar, ister istemez aklıma enjeksiyon geldi.

    Böyle yan etkinin olabileceğini hiç zannetmiyorum ama yinede düşünmeden edemiyorum.

    Levent hocam sizce böyle yan etkileri olabilir mi?

    Eğer enjeksiyon içinde siprofloksasin de varsa "floxed" olmuş olabilirsiniz, bi önceki mesajımı çok dikkatli okumanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.