Merhaba Arkadaşlar. Ben'de Geldim ki Çokda Sevilenim Yoktu Ama Yinede Yararlı Paylaşıma Devam Edeyim Dedim ki Iyi Yaptığımıda Düşünüyorum . Size Arkadaşımın Serverini Tanıtacağım, Gerçekten Çok Güzel Bir Sv 8GB Ram ( 16GB'a Çıkartılacaktır Aylık Ödeme Gelince ) Adminleri Ilgili Olmaya Çalışacaktır Ancak Kurucu Leosen Çok Fazla Bilgisayara Oturamıyor Ondan Dolayı Kurucu TearsFears'da Herkese Yetismeye Calısıyor ki Şöyle Bir Durum Var Kurucu TearsFears Leosen Yokken Şunlarla Ilgileniyor :
1- Edit ( Kaldırılacaktır ! Daha Doğrusu Kalkmıştır Ancak Hala Editi Olan Var Sürelerinin Bitmesini Bekliyoruz. Zaten Edit'i Olan Kişiler Fazla Adam Öldürmüyor Sadice Kendilerine Bulaşanları Öldürüyor )
2- Yetki Satışlarımız Vardır Örneğin /superjump ( eklenecektir çünkü anticheat'de sorun var ) /vulcan Ateş Topu Fırlatmak Oluyor /vipspd 5 Dakika Boyunca Hizli Kosmak, /feed Açlığı Hemen Doldurma Gibi Şeyler Satılıyor. Birde Fly Yetkisi Var Ancak Oda PvP'de Kaçmak Için Kullanılmaz Zaten Dün Biri PvP'de Vurup Kaçıyordu Direk Banlanıldı Yani Acımıyoruz Artık. He Bu Arada Ben Yokken Örneğin Dün Adam Artislik Tasliyormus Hangi Akıllaysa ki Zaten Çocuk Hani 13 Yaşındaymış . Bir Değil Iki Değil 3.de Patladım Artık Adam'a 4 - 5 Kere Söylememe Rağmen Illa Enderdragon'a Dönüşecem Diyor. Bende Yasak Diyorum Çünkü Lag Yapıyor Sonra Ben Çıktım ki Aslında Bilerek Çıktım Panelden Bakıyordum Napacak Ne Edicek Diye Herkese Küfür Edip Enderdragon'a Dönüşüyormuş Seni Banlıycan Diyip User'leri Attırıyordu Bende Banladım. Hani Bu Kimse Için Değişmez Ister 5 TL Yatırsın Ister 100 TL Yatırısn...
3- VIP Satışlarımız Vardır :
20 TL -------> Mega_VIP <------ 20 TL1- /vulcan Ateş Topu Fırlatma 2- /hat Kafaya Item Takma 3- /superjump 50 Kat Havaya Zıplama 4- /d [mobname] Canavara Dönüşme Ancak EnderDragon Yasak. Cezası Süresiz Ban.5- /vipspd 5 Dakika Boyunca Hizli Kosma 6- Fazladan Sethome Hakki 7- 200K Oyun Parasi 8- 250 Oyun Leveli 9- 100x100'e Kadar WG Bedava 10- Adminlerden Özel Ilgi Skype 11- 2 Stack Enchantlı Elma 12- 1 Iteme Full Enchant 13- Server Doluyken Bile Oyuna Girebilme 14- Full Enchantlı Diamond Set Kılıç Dahil 15- 4 Stack Diamond 16- 4 Stack Gold 17- 4 Stack Iron 18- /kit megavip 19- /feed Yazarak Açlığı Doldurma
10 TL ------> VIP <------ 10 TL 1- /d [mobname] Yazarak Mob'a Dönüşme Ancak EnderDragon Yasaktır Cezası Süresiz Ban. 2- /vipspd Yazarak 5 Dakika Boyunca Hizli Kosma. 3- /vulcan Yazarak Ates Topu Fırlatma. 4- Fazladan Sethome Hakkı. 5- 50x50'ye Kadar WG Bedava. 6- 100K Oyun Parası 7- 150 Oyun Leveli 8- /feed Yazarak Açlığı Doldurma.
Ödemeler Sadice Mobil Olarak Turkcell ve Avea Geçerlidir.
Daha Çok Bilgi Vereyim Server Hakkında Plugin Satışlarımızda Vardır Evet Bu Birazcık Kötü Oldu Ancak Alan Var Şimdi Siz Şöyle Diyiceksiniz Zaten Pluginler Bedava Değilmi ? Örneğin Herobrine Plugini Normalde Ingilizce Ancak Ben Türkçeleştirdim ve Mesela Bunu Size Bedavaya Verebilirim Bundan Bir Çıkarımız Yok Biz Daha Büyük Şeyleri Kastediyoruz Mesela Dünyada Sanırım Ilk Olarak Ben Yaptım Bunu Essentials Pluginini %100 Türkçeleştirdim Ve Mesela Bunuda Ucuz Bir Fiyata Satabilirim. He Gelelim En Güzeline Anti Dupe Dupe Engelleyici Elbetteki Diyorsunuzki Bunu Netten Bulmuş Bize Hava Atıyor Elbetteki Öyle Değil . Parayla Satın Aldık Ve Satmıyoruzda Çünkü Şahsen Rakiplerimiz Çıkabilir Ondan Dolayı Satmıyoruz. He Alıcaksanızda Başka Birinden Alın. Örneğin Biz 10 TL'ye Dupe Engelleyici Aldık Çokta Güzel Çalışıyor Hiçkimse Dupe Yapamadı. Ancak Önceden Dupe Açık Olduğu Için 9 Yaşındakı Veled Gelip Itemlerini Dupe Yaptırmış Herkese Dağıtmış ( VIP idi ). Neyse Böyle Giderse Bende Sinirlenicem Direk Konuyu Kapatayım Çokta Uzun Bir Konuşma Oldu. He Bu Arada O Veled'de Banlandı Bize 25 TL Yatırmasına Rağmen Oda Artislik Yapıp Dupe Yaptı ( Dupeyi 5 Kez Yaptı Hepsinde Acımıştım ). Neyse Neyse Neyse IP'ye Geçelim