Şimdi Ara

proshow gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar proshow gold ile slayt gösterisi yaptım ve cd yazdırdım ancak resimler güzel gözükmedi bana başka bir program önerir misiniz yoksa ayarlarda mı yanlışlık yaptım.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtor -- 26 Eylül 2008; 5:11:22 >

• kardeşimbende proshow goldu kullanıyorum ve gercekten süper görüntü alıyorum bence ayarları düşük tutmussun veya slayt yaptığın resimlerin çözünürlükleride düşük olabilir kullandığım en harika slayt programı diyebilirim saygılar..
  • en harika slayt oluşturma programlarından biridir..

alternatif istiyorsan illa.. memories on tv var..

sıkıntın ayarlardandır..
  • ben proshow producer kullanıyorum gold tan farkı biraz daha fazla ayarları geliştirilmiş.. ve gayet memnunum .. sen ayarlarını kontrol et... o programı beğenmediysen başka program arama derim.. slayt işinden vazgeçmeni tasiye ederim.. yok tabi ki şaka program gayet güzel ama dediğim gibi ayarlarda bir sıkıntı var büyük olasılıkla... eğer illede başka istiyorsan Adobe photoshop elements progamınında slayt için kullanışlı güzel araçları var. istersen deneyebilirsin... en son 7 sürümü var ve diğerlerinden biraz daha geliştirilmiş aklında olsun..
  • Sürekli kullandığım bir program bence en iyilerden biri...

proshow gold
  • hepinize teşekkür ederim.ayarları kontrol edeceğim...
  • arkadaşlar bende yukardaki resimdeki sürümü kullanıyorum benım sorum ise şu

ben resimlerimi attım geçişlerimi ayarladım bide fon müziği koydum ama ben ilave olarak birde ses eklemek istiyorum

yani şöyle düşünün bir tatil beldesinin resimleri dönerken arkada bir fon müziği olacak ama sesli olarak anlatımda olacak bunu bir türlü beceremiyorum lütfen yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WOW Retail Gold satışı 2M
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde su soruma cvp verirseniz. proshow gold ta video yaparken resimlerin arasına flv uzantılı video da ekeleyebiliyor muyuz acaba.

ben movie maker kullanmaktan hoşlanıyorum ama video ekleme formatlrında flv yok. bu programda yada hangi progrmda flv videolarla slayt yapabilirim acaba.

(flv to avi yapmak la ugrasmak istemiyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanarock -- 20 Ocak 2010; 10:35:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.