Şimdi Ara

Promosyon Ürünlerine Baskı Neden Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Promosyon ürünlerinde Kullanılan Baskı Teknikleri

    İş hayatında hızlı ve müşteri potansiyelini artırmaya yönelik kaliteli bir rekabet ortamı vardır. Bu ortamda firmaların kendi müşteri kitlesinin sabitlenmesi ve yeni müşteri kitlelere ulaşması için reklam şarttır. Ancak yalnızca televizyon, gazete veya billboardlarda yapılan reklamlar yeterli değildir. Bunun yerine müşteriyi memnun edecek ücretsiz hediyeler anlamına gelen promosyon ürünlerine ihtiyaç
    duyulmaktadır. İşte baskılı promosyon ürünleri ile firma kendi logosunu ve markasını tanıtırken müşterinin kendisine ulaşmasını da kolaylaştırmaktadır.

    UV Baskı Promosyon ürünleri

    Baskı yapılırken firmanın logosu, renkleri ve bilgileri de dekoratif bir şekilde ürün üzerine tasarlanır. Lazer baskı, tampon baskı, UV baskı, Kabartma baskı ve serıgrafı baskı en çok kullanılan baskı teknikleridir. Hangi üründe hangi baskının kullanılacağı ise ürüne ve müşteri tercihine göre farklılık gösterir. Örneğin kabartma baskı logo ve bilgilerin metal kalıplarla ısı ve basınç yöntemiyle ürün üzerine yerleştirilmesi ile elde edilir. Özellikle deri promosyon ürünlerinde sıkça tercih edilir. Size özel baskı teknikleri ve promosyon ürünleri üretimi için bayeks.com linkinden iletişime geçebilirsiniz. UV baskı her türlü desenin farklı renk seçenekleri ile teknolojik yöntemlerle ürün üzerine yerleştirilmesi ile elde edilir. Magnetler, plastik ürünler, çanta veya saat üzerinde bu baskı tekniği kullanılabilir. UV baskı ve promosyon ürünlerinde uygun fiyat için https://www.bayeks.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

    Promosyon Ürünlerine Baskı Neden Olmalı?


    Bayeks.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.