Şimdi Ara

Projem Amaçlı Katılım (Lütfen ÖNEMLİ) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler değerli DH forumdaşlarım.Üniversitemde proje amaçlı Gmail adresi üzerinden bir grup açmış bulunmaktayım..Gelecekte hayal ettiğiniz daha iyi bir Türkiye için yeni fikirlerinizi, paylaşımlarınızı ve maksimum seviyede beyin fırtınalarınızı sadece siz dostlarımdan istirham ediyorum..Amaç kusursuz olmak değil, sadece aklımıza gelen güzellikleri paylaşabilmek.Hatasız kul olmaz.Bu konu hakkında sedece yıllardır gururla üyesi olduğum DH yoldaşlarımdan yardım ve destek istemeyi uygun gördüm.Grup içinde 10 ayrı konu açmış bulunmaktayım ama bu siz de açamayacağınız anlamına gelmesin.Sizden gelecek desteğe ve yardıma inancım ve güvenim tam.Çekinmeden hakaret ve küfür içermeden siyasi görüş olmadan aklımıza gelebilecek tarihsel, bilimsel, komik ve ütopik her türlü açılımlarda ve fikirlerde bulunabilirsiniz.Gruba üye olmak için sadece bir adet gmail adresiniz olmalı.Bir durum olduğunda bana pm de atabilirsiniz Gösterecek olduğunuz katılım için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

https://groups.google.com/d/forum/futurkey

• up !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdiye kadar hiç katılım olmaması beni şaşırttı.sağlık olsun.yinede teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.