Şimdi Ara

Projektör arayanlara ! MITSUBISHI SD220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2200 Ansilümen

Işık Gücü (Ansi Lümen): 2200
    Doğal Çözünürlük : 800x600
    Max Çözünürlük : 1280x1024
    Kontrast Oranı : 2000:01:00
    Görüntü Teknolojisi : DLP TEKNOLOJİ
    Lamba (W) : 160W (eko mod),180W (Standart mod)
    Lamba Ömrü (saat) : 3000 (Std) / 4000 (Eko)
    Lens Mesafe Oranı : 1.9 - 2.2
    Görüntü Ebatı: 4:3 30
    Video Uyumluluğu : NTSC / NTSC 4.43 / PAL (including PAL-M, N) / SECAM / PAL-60Component Video ; 480i/p (525i/p), 576i/p (625i/p),720p (750p), 1080i (1125i 60Hz), 1080i (1125i 50Hz)
    Girişler ve Çıkışlar : RGB ; mini D-sub 15pin x 1,Video ; RCA x 1,Audio ; Stereo mini jack (ø3.5mm) x 1,RS-232C; mini DIN 8pin x 1
    USB : Yok
    Fan Desibeli : 26 dBA
    Speaker : 2W Mono
    Uzaktan Kumanda : Var
    Ölçüler (GxUxD) : 256x88x223 mm
    Ağırlık : 2.9 kg
    Opsiyonel Lamba : VLT-XD221LP
    Opsiyonel Lens : Yok
    Extra Özellikler : Ekonomik modda 3000 Saate Varan Lamba Ömrü, Yüksek Kontrast, Yüksek Çözünürlük, Düşük Fan Sesi, HDTV Uyumlu

Ürün peşin fiyatına 8 taksitle 699 TL
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/Video-projektor/MITSUBISHI/SD220-p-43638-c-59.htm

piyasada:http://www.cimri.com/mitsubishi-sd220-dlp-projeksiyon-cihazi?ad=1

projektörden anlamam sadece fiyatı çok iyi geldi paylaşayım dedim..

http://www.darty.com.tr/e_commerce/Video-projektor/MITSUBISHI/SD220-p-43638-c-59.htm

• okula lazım bir tane ama.kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acey

okula lazım bir tane ama.kararsızım

samimi söyleyeyim gerçekten işe yarar olup olmadığını bilemiyorum bu nedenle alam kaçırma diyemeyeceğim..
    Bence almak üzere olduğunuz diğer ürünlerdeki özelliklerle karşılaştırın avantajlı ise marka bakımından sıkıntı olduğunu düşünmüyorum..

Aslında bu işi bilen biri bi el atsa iyi olacak..
    Yok mu bu işlerden anlayan..
  • 3000 saate varan lamba ömrü mağazaların %50'ye varan indirimine benzemiş.
    Okul için 3000 saat az gibi, hele akıllı tahta falan varsa günde en az 5-6 saat çalışması demektir.
    Şöyle bi hesap yaparsak 180 (işgünü) x 5 saat = 900 saat yapar, o da yaklaşık max. 3 yıl gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

3000 saate varan lamba ömrü mağazaların %50'ye varan indirimine benzemiş.
    Okul için 3000 saat az gibi, hele akıllı tahta falan varsa günde en az 5-6 saat çalışması demektir.
    Şöyle bi hesap yaparsak 180 (işgünü) x 5 saat = 900 saat yapar, o da yaklaşık max. 3 yıl gider.

Okullarda genelde bin yılda 1 kullanılır o kadar yoğun kullanılmaz. Ama akıllı tahta vb. durumunu bilemem...
    peki 10000 saat ömürlü falan olunca fiyatı ne kadar ki ? (bilmediğim için soruyorum)
    ya da bunların lambaları ne kadar ?

Son olarak kişisel soru, evde film izlemeye yarar mı ? yani keyif verir mi ?

Teşekkürler..
  • Artık eskisi gibi değil, öğretmen olarak diyebilirim ki projeksiyonlar artık sınıfın vazgeçilmez bi parçası, müfredatın verdiği etkinliklerin çoğunu projeksiyonla yapıyosunuz.

Normal lambalarda 10000 saat duymadım fakat işin içine led girince ömrü 30 000 saate kadar çıkıyor.
    Fakat sadece led olursa ışık gücü düşük oluyor onların fiyatı da 800-1000 TL arası. (LG HS201)
    Bir de led+lazer olan hibrid model var 20 bin saat lamba ömrü ve yüksek ışık gücü ama onların da fiyatları yüksek.
    http://www.hepsiprojeksiyon.com/casio-xja140-projeksiyon-dlp-lazer-ve-led-hibrid-isik-kaynagi,pid4528

Lamba fiyatları ise 250 TL'den başlıyor:http://www.projeksiyonlambasi.com/index.php?show_price=yes

Evde film izlemek için yeterli olmayabilir, tv falan izlemek için alınabilir ama 3000 saat lamba ömrü olan modeli eve almak pek mantıklı durmuyor.

• Lamba fiyatını iyi araştırın. Bende Mitsubishi'nin farklı bir modeli var, kendisi ucuz ama lambası çok pahalı. Bu yüzden lambayı e-bay'den yan sanayi almak durumunda kaldım. Bu model de öyle olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ofiste var bundan, Darty'den almıştım. Kutusunda ve üzerinde de yazdığı gibi kendisi bir "data projector" yani öyle film vs. seyretmek için değil de, toplantılarda, sunumlarda ve okullarda kullanmaya daha uygun bir cihaz.

Ben memnunum sunum ve toplantı performansından. Ama meraktan film denedim, DLP'nin gökkuşağı etkisi yüzünden çok iyi bir sonuç alınmıyor.
    Projeksiyon konusunda bir otorite değilim, sadece kişisel görüşümü yansıtır.

Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 1 Ekim 2010; 22:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Artık eskisi gibi değil, öğretmen olarak diyebilirim ki projeksiyonlar artık sınıfın vazgeçilmez bi parçası, müfredatın verdiği etkinliklerin çoğunu projeksiyonla yapıyosunuz.

Normal lambalarda 10000 saat duymadım fakat işin içine led girince ömrü 30 000 saate kadar çıkıyor.
    Fakat sadece led olursa ışık gücü düşük oluyor onların fiyatı da 800-1000 TL arası. (LG HS201)
    Bir de led+lazer olan hibrid model var 20 bin saat lamba ömrü ve yüksek ışık gücü ama onların da fiyatları yüksek.
    http://www.hepsiprojeksiyon.com/casio-xja140-projeksiyon-dlp-lazer-ve-led-hibrid-isik-kaynagi,pid4528

Lamba fiyatları ise 250 TL'den başlıyor:http://www.projeksiyonlambasi.com/index.php?show_price=yes

Evde film izlemek için yeterli olmayabilir, tv falan izlemek için alınabilir ama 3000 saat lamba ömrü olan modeli eve almak pek mantıklı durmuyor.

Öğretmenim merhaba, ben de ögretmenim ve sınıfım için projeksiyon bakıyorum
    smileplease03@hotmail adresinden görüşebilir miyiz bu konuyu?
    Anlaşılan siz benden daha bilgilisiniz bu konuda
    Yardımcı olursanız cok makbule geçecek
    Bekliyorum öğretmenim
    Mehmet TOKSOY
    0537 374 52 84

• Okullar İçin Projeksiyon Alımında KDV Yok. İsteyene KDV'siz Projeksiyon Verebiliriz
  • Öğretmen arkadaşlar, projeksiyon cihazlarını okullara KDV siz alabiliyorsunuz. Maliyenin böyle bir muafiyet uygulaması var. Darty bunu yapar mı bilmem ama küçük teknoloji marketleri yapıyorlar.
  • Darty de %18 kdv indirimi yaptırabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Ofiste var bundan, Darty'den almıştım. Kutusunda ve üzerinde de yazdığı gibi kendisi bir "data projector" yani öyle film vs. seyretmek için değil de, toplantılarda, sunumlarda ve okullarda kullanmaya daha uygun bir cihaz.

Ben memnunum sunum ve toplantı performansından. Ama meraktan film denedim, DLP'nin gökkuşağı etkisi yüzünden çok iyi bir sonuç alınmıyor.
    Projeksiyon konusunda bir otorite değilim, sadece kişisel görüşümü yansıtır.

Bilginize.

DLP de gökkuşağı etkisini gördünüz mü, tarif edebilirmisiniz? açıkcası 2 yıldır bir dlp kullanıcısı olarak ben forumlarda yazıldığı üzere veya sizin söylediğiniz gibi gökkuşağı etkisi veya başka bir şey görmedim. Belki de benim cihazım bu etkiyi yapmıyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 3 Ekim 2010; 0:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lehrer35

Öğretmen arkadaşlar, projeksiyon cihazlarını okullara KDV siz alabiliyorsunuz. Maliyenin böyle bir muafiyet uygulaması var. Darty bunu yapar mı bilmem ama küçük teknoloji marketleri yapıyorlar.

Bunu ilk çıktığında "Eğitime %100 destek" kampanyasında okula bikaç şey almak istedik sanırım 3-4 yıl önceydi, ne kadar market varsa gezdik hiçbiri olumlu yanıt vermedi, kimi muhasebecisini aradı o da çözüm olmadı, neticede o zaman işimize yaramamıştı.
    Sanırım şimdi Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bir belge işe yarıyomuş, biz denemedik ama öyle duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.