Şimdi Ara

PROJEKSİYONDA ÇOK GÜZEL KAMPANYA.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sıcak fırsatlarda da bir kaç güne duyuracağım ama burada önce sizlerle paylaşmayı uygun buldum. 6000 saat lamba ömürlü home theater projeksiyonlar satıyoruz. geçen hafta gelen cihazlarımız 3 gün içinde bitti. 2 ekimde yeni cihazlarımız stoklarımızda olacak. donanım haber forum üyelerine özel 825 ytl ve taksit imkanı ile sahibinden.com dan satmayı düşünüyoruz. havale/eft yapmayı uygun görmeyenler kredi kartlarıyla ister peşin ister taksitli alabilecekler. projeksiyonlarımız hakkında detaylı bilgi için
    www.teknosarayim.com vewww.projeksiyoncum.com sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

projeksiyon almak isteyenler erken sipariş verirlerse beklemezler

msn/mail: projeksiyoncum@hotmail.com
    gsm: 0544 761 42 88 24 saat ulaşabilirsiniz

Projeksiyonlarımızı gerek görünüş gerekse görüntü kalitesi ile fabrikasyon cihazlardan ayırmak çok zordur. Projeksiyonlarımızda özel olarak üretilmiş HID lambalar kullanılmaktadır ve 6000 saat ömür vaat etmektedir. Lamba fiyatları ise sadece 55 YTL dir. Projeksiyonlarımız ile 150” e kadar görüntü boyutu elde edebilirsiniz. Tam fonksiyonlu kumandası ile projeksiyonu kontrol edebilir evinizi bir sinemaya çevirebilirsiniz.
    Projeksiyonunuzu dershanelerde, evinizde, internet cafelerde, ofisinizde, üniversite de vb. yerlerde film-TV izlemek, sunum yapmak, oyun oynamak, sine vizyon gösterileri düzenlemek vb. çeşitli amaçlar için kullanabilirsiniz.

http://img227.imageshack.us/img227/8672/girislogo1eg2.jpg

ÖZELLİKLER
    YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK DESTEKLER(1280X768)
    DOĞAL ÇÖZÜNÜRLÜK 854X480 PIKSEL
    LAMBA ÖMRÜ > 6000 SAAT
    LAMBASI KOLAYLIKLA DEĞİŞTİRİLEBİLİR
    EKRAN GENİŞLİĞİ: 60”-150”
    SESLİ UYARI SİSTEMİ (İNGİLİZCE)
    TAM FONKSİYONEL UZAKTAN KUMANDA
    PAL, NTSC DESTEKLER
    TV, PC, UYDU RECEIVER, DVD, VCD, DISKMAN, PS2, PS3 vb. İLE KULLANILABİLİR
    YENİ LAMBA FİYATI SADECE 55 YTL
    KOLAYCA TEMİZLENEBİLİR
    150W HID LAMBA
    RENK SEÇENEKLERİ: SİYAH
    TAVAN ASKI APARATI TAKILABİLİR
    GÜNDÜZ GÜN IŞIĞINDA SÜPER GÖRÜNTÜ
    CONTRAST 600:1
    HOPARLÖRLÜ
    OSD MENÜ
    ÖLÇÜLER: 26mmx33mmx12mm
    AĞIRLIK: 4,25 Kg
    KEYSTONE AYARLI DİKEY ±15 Derece
    VGA-SVGA DESTEKLER
    RENK DERİNLİĞİ: 16,7 MİLYON
    MANUEL FOCUS
    16:9 ve 4:3 FORMAT DESTEKLER
    2 YIL GARANTİ
    1 YIL LAMBA GARANTİSİ

HER TÜRLÜ SORUNUZ EN KISA SÜREDE CEVAPLANACAKTIR. GSM NUMARAMDAN 24 SAAT ULAŞABİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMLA…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 4 Ekim 2007; 17:54:32 >

• Araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım, bu projeksiyonlarda kullanılan 7" LCD nin Tepki Süresi Nedir?
  • Kullanan birileri yorum yapsa bari..
  • yorumlardan bazıları:

Öncelikle bu projeksiyonu almadan önce projeksiyonlar hakkında bilgim olmadığını ve halen de fabrikasyon projekiyonların görüntü kaliteleri hakkında kendi müşahadem olmadığını belirteyim.
    Aslında uzun zamandır projeksiyon almayı istiyordum ama lamba fiyatları ve projeksiyon fiyatları nedeniyle alamıyordum. Bir sitede el yapımı projeksiyon gördüm ve incelemeye başladım bu eyp lerin normal 1000-1500 ytl arası alabileceğiniz projeksiyonlarla hemen hemen aynı kalitede olduğunu gördüm. Tabi ebatlarının büyüklüğü ve şekilsizliği hariç.
    Bu tür eyp yapmak isteyenlere yardımcı olan siteler olduğunu fark ettim üye olup bir araştırma yaptım aslında tam bu sitelerden birinde benim gibi meraklı ama kabiliyet fakirlerine belli ücret karşılığı eyp yapanlar olduğunu fark ettim. Şimdi gelelim ürüne

1-Dediğim gibi fabrikasyon projeksiyonların görüntülerini bilmiyorum sadece çay ocaklarında maç izlemek için kullanılan projeksiyonların görüntüsünü baz alırsak aralarında bir fark yok ben uydu ve dvd ye bağladım normal ev perdesinde görüntü oldukça iyi özellikle uzaktan izlerseniz yani 2.5 m ye 2.5 gibi bir görüntü atıp bunu 8-9 m geriden izlerseniz ki büyük bir oda lazım görüntü oldukça iyi benim oda küçük olduğu için 1.80 e 1.80 görüntüde oldukça güzel bilgisayara bağlamadığım için bilgisayar hakkında bir şey diyemiyeceğim.
    2-Yeni lamba fiyatı 50-60 ytl iken fabrikasyonlarda 400-500 Euro
    3-Makine fiyatına gelince yukarda anlattığım bu özelliklerde bir eyp 900-1000 ytl arası tuttu fabrikasyonlar ise 1000-1500 ytl arası

Bunları düşünerek aldım birde eksi özelliklerini söyliyelim
    1. Önceden dediğim gibi fabrikasyonları bilmiyorum bu projeksiyonu alacaksanız biraz gürültü yapıyor yani öyle komple sessiz değil ilk başta insanı rahatsız ediyor bir müddet sonra alışılıyor zira soğutmak için kullanılan fan ses yapıyor.
    2. Fabrikasyonlara göre biraz büyük ama eyp lere göe oldukça iyi Bence büyüklük sorun değil
    Ben tavana asmayı düşünüyorum makine onada uygun35-40 ytl lik bir aparatla duvara asmak mümkün ayrıca 50 ytl ye 1.80x1.80 lik bir perde de alınabilir.

Ne kadar para o kadar köfte bence verdiğim paraya göre daha iyi bir ürün aldım
    Haluk ARSLANOĞLU

Cihazın dış görünüşü yani kasa dizaynı mükemmel ağırlık olarak normal görüntü kalitesi çok iyi pc den aldığım görüntülerde çok mükemmel gündüz dahi seyredilebiliyor biraz sesli çalışması dezavantajı normal satılan projeksiyonlardan pek bir farkını göremedim arayüzü güzel kumandadan geçişler kolay normal antenle görüntü netliği iyi net 2 metreden 2 metreye yakın görüntü alınabiliyor süper alet
    Ali

Nihayet Benim makinam geldi.Makina 7" LCD kit ile imal edilmiş bir cihaz.Bir nevi EYP.Çünkü teknik özellikleri ve kullanılan malzeme ve bunların kullanım şekli EYP ler ile aynı.Ama fabrikasyon bir cihaz.Bazı Eyp meraklısı arkadaşlarımız kendileri EYP lerini yapamayınca bu işi bilen birisine ücret karşılığı yaptırırlarya bu cihazda onun gibi birşey.Bir bakış açısı ile EYP diğer bakış açısı ile orjinal cihaz.Bu sebeple orjinal cihazlarla tüm özelliklerini birebir karşılatırmak tam doğru olmaz.Ben 8" Leader ile yaptığım EYP ile kıyaslayınca Çok harika bir cihaz.Ben EYP de 250Watt lamba kullandım.Bu cihazda 150 Watt lamba var.Ama 150 Watlık lambanın yaydığı ışığın adeta her zerresi duvar yansıyor.Işık kaybı yok.2.5 metre uzaklıktaki duvarda 180X180 perdede gündüz aydınlığında film izleniyor.Oysa 250 watlım EYP de bu ışık gücüne ulaşamadım.Tabiki 20 Cm lik lens ile görüntü duvarda çok yer kaplıyor.5 metrelik salonda duvara monte ettiğim rafa koyduğum Eyp ile yaklaşık 4-4,5 Metre uzaklıkta 180X180 lik perdemi anca kaplayan bir görüntü oluşturyordum.Şimdi aynı rafa bu cihazı koyunca görüntü çok büyük oluyor.Bende cihazı ya sehpaya koyarak perdeye yanaştıracam yada tavana askı aparatı ile perdeye yakın bir yere monte edeceğim.Ama odası veya salonu küçük olanlara göre bu özellik harika bir özellik.Kısa mesafeden büyük ekran görüntü elde edebilecekler.

• Ben sizin disinizda satin alan birilerini kastetmistim
  • Üstte sormuştum ama sanırım görmemişsiniz,

Bu Projeksiyonda kullanılan 7" LCD Ekranın Tepki süresi kaçtır?

2 MS , 4MS ,6 MS, 8 MS, 16 MS , 32 MS 100 MS? Bu değerlerden hangisi?

PM atmışsınız, umarım bir mahsuru olmaz pm yi paylaşmak istiyorum.

"lcd teknolojisi kullanan hiç bir projeksiyonda tepki süresine ait bir bilgi görmedim duymadım. kullanılan lcd nin tepki süresi nedir bilmiyorum."

Şimdi Bu uygun fiyatlı projeksiyon diğer markalı projeksiyonlarda kullanılan benzeri 0.9" e varan LCD mi kullanıyor yoksa ,

(EL YAPIMI PROJEKSİYON) EYP lerde kullanılan farklı boyutlardaki 5" 7" LCD mi kullanıyor?

Geneld bu LCD ler arabalarda kullanılan türler. ve bu LCD ler yüksek yanıt sürelerine sahip oluyor dolayısı ile akıcı görüntülerde fazla derecede bulanıklaşma, iz belirmesi ghosting meydana geliyor ki buda keyfi kaçıracak birşey.
    Bende bu değerleri öğrenmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 29 Eylül 2007; 14:46:04 >

• sattığımız projeksiyonda kullanılan lcd 7" tir. bu herhangi bir oto lcd si değil. projeksiyon için özel olarak üretilmiştir LG paneldir. home theater bir projeksiyon olduğunundan ve edindiğim izlnime göre max. 8ms tepki süresi olması lazım. projeksiyonda kesinlikle bir bulanıklaşma olmuyor, görüntü gayet akıcı. ayrıca projeksiyonlarımız el yapımı değildir. tamamen fabrikasyondur

quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

Üstte sormuştum ama sanırım görmemişsiniz,

Bu Projeksiyonda kullanılan 7" LCD Ekranın Tepki süresi kaçtır?

2 MS , 4MS ,6 MS, 8 MS, 16 MS , 32 MS 100 MS? Bu değerlerden hangisi?

PM atmışsınız, umarım bir mahsuru olmaz pm yi paylaşmak istiyorum.

"lcd teknolojisi kullanan hiç bir projeksiyonda tepki süresine ait bir bilgi görmedim duymadım. kullanılan lcd nin tepki süresi nedir bilmiyorum."

Şimdi Bu uygun fiyatlı projeksiyon diğer markalı projeksiyonlarda kullanılan benzeri 0.9" e varan LCD mi kullanıyor yoksa ,

(EL YAPIMI PROJEKSİYON) EYP lerde kullanılan farklı boyutlardaki 5" 7" LCD mi kullanıyor?

Geneld bu LCD ler arabalarda kullanılan türler. ve bu LCD ler yüksek yanıt sürelerine sahip oluyor dolayısı ile akıcı görüntülerde fazla derecede bulanıklaşma, iz belirmesi ghosting meydana geliyor ki buda keyfi kaçıracak birşey.
    Bende bu değerleri öğrenmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 29 Eylül 2007; 14:58:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok güzel bir laptop
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LCD tipi projeksiyon makinalarinin hepsi 1" in altinda iken sizdeki neden 7" aradaki farklar nedir? avantaji-dezavantaji nedir?
  • bir projeksiyonda en büyük avantaj lamba süresi ve yeni lamba fiyatıdır. 6000 saat lamba ömrünün olması ve yeni lambasının sadece 55 ytl olması en büyük fark. 2 yıl garantili, 1 yıl lamba garantisi(bazı firmalar gibi 3 ay değil, 90 saat değil!!!!!!) , parça değişim garantisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 29 Eylül 2007; 17:23:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.